Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לשרשור שפתחתי לפני כחודש, בדקתי את האופציות שהוצעו לי והלכתי לראות כמה רכבים.

(השרשור המקורי- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2506860#post2506860 )

נהגתי בכמה מכוניות בגרסת ה- 1600 משנתון 2006-2007: מאזדה 3, פוקוס, לאנסר, C4 ו- פיג'ו 206, ומאז תחילת החיפושים יש שינוי קטן בדרישות.

הרכב לא חייב להיות משפחתי, אלא יכול להיות גם סופר מיני/ קומפקטי+ עדיפות לרכב בבעלות פרטית.

שאר הדרישות ללא שינוי:

שנתון מתקדם (לעומת הרכב הקיים שהוא משנת 1999).

תקציב- עד 55,000-60,000 ₪

אוטומט (לתוהים- דרישה של בן הזוג+ נסיעות מרובות בפקקים).

למרות שמדובר באוטומט, חשוב לי ליהנות מהרכב. אני רוצה רכב קל, מהיר (יחסית ל- 106) ועם הגה מתקשר.

מבין המכוניות שעליהן נהגתי הכי אהבתי את המאזדה 3 ואת הפיג'ו 206 1600 משנת 2006. שתיהן הרגישו קלות ומהנות.

הפוקוס והלאנסר ירדו מהפרק. הפוקוס הרגישה כבדה מידי, והלאנסר הרגישה מנותקת.

האם לדעתכם כדאי לי לעבור ל- 206 (כרגע אני עם 106)?

מה לדעתכם עדיף לי מבין המאזדה 3 ופיג'ו 206?

אילו אפשרויות נוספות תוכלו להציע לי לרכבים לא משפחתיים העונים על הדרישות הנ"ל?

תודה

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

כיום יש לנו בבית מאזדה 3, בעבר היה לנו 2 206, אחת 1400 ידנית ואחריה 1600 אוטומט.

אם אתה לא חייב אותו משפחתי ויכול להתפשר על סופר מיני, לדעתי בהחלט ללכת על ה-206.

רכב קל, מהיר [יחסית כמובן], זריז, מתנהג טוב, אין תקלות מיוחדות, אמין [שוב, יחסית].

מאזדה 3 יותר אמינה אך עדיין אני חושב שאם אפשר להתפשר על סופר מיני אז כדאי בגלל החיסכון בדלק, ביטוחים וטיפולים.

לדעתי, 206 ידנית היא אופציה הרבה יותר טובה [אך 1600 מגיעה רק עם 3 דלתות], גם יותר חסכוני בדלק, גם יותר מהיר וזריז וגם מכיוון שהגיר האוטומט בפיג'ו מסרס מאוד את המנוע, אך עדיין האוטו מרגיש זריז ומהיר [בגלל הגודל ומשקלו הקטן].

כמו שציינתי, יש לנו מאזדה 3 שנת 2005 במצב מצויין בבית ואני עכשיו בדיוק מחפש לקנות אוטו לעצמי.

תופתע לשמוע, אמא שלי הציעה לי שאני יקח את המאזדה והיא תקנה לעצמה אוטו אך לא הסכמתי ואני מחפש 206 1600 אוטומט.

ואני על סף קנייה של אחת כזאת במצב מצויין שמצאתי. שבוע הבא אני נוסע לראות את האוטו.

שכחתי לציין, כל מה שכתבתי על ה-206 מתייחס ל-206 1600 אוטומט.

למרות הכל, אני מציע לך לחכות לעוד תגובות [אני משוחד של פיג'ו אם לא ציינתי זאת קודם :twisted:]

פורסם

תודה על התגובה עומרי.

כפי שציינתי, הידני לא בא בחשבון.

ראיתי כמה שרשורים שלך לגבי חיפוש ה- 206.

איך הלכו החיפושים ל- 206 1600 משנת 2006? איזה דגם מצאת- XT או PK ONELINE? האם קשה למצוא רכב כזה?

בשבועות האחרונים הלכתי לראות 3 פיג'ו 206 בגרסת ה- 1600 אוטומט משנת 2006, אבל לא ראיתי מציאות ובינתיים גם לא מתפרסמות יותר מידי מודעות חדשות.

אני בדילמה מבחינת מציאת רכב שיהווה איזון בין דרישות לאמינות, מחיר, שנתון מתקדם, עלות אחזקה, הנאה מנהיגה וכו'.

אני לא בטוחה שעלות הטיפולים תהיה זולה משמעותית ב- 206, כי בטח יהיו בה יותר תקלות מבמאזדה 3 (אני עם רכב צרפתי כבר הרבה זמן...), אבל מצד שני עלות הקניה זולה יותר- המחירון של מאזדה 3 2005 מפרטי הוא כמו המחירון פיג'ו 206 משנת 2007.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

במשפחה המורחבת היתה לנו 206, והיא אכן נוחה ומהנה יותר ממאזדה 3(היתה לי מליסינג ל 3 שנים).

מה גם שהיא חסכונית יותר בצריכת הדלק, ואם אין צורך ברכב גדול, אז סופר מיני עדיף.

אמינות זה דבר יחסי, והיו תקלות שונות ברכב, אבל לא משהו קטסטרופלי.

לגבי המאזדה, מהנה ומתקשרת היא לא כ"כ, אבל אמינה מאוד. צריכת הדלק שלה לא נמוכה בכלל,

ולעומת רכבים בסדר גודל דומה, עקב חוסר בהילוך נוסף בגיר האוטו', גם מחוץ לעיר היא שתיינית לא קטנה,

בייחוד אם נוסעים מהר. אני אישית, אם אלה היו האפשרויות, הייתי בוחר ב 206.

פורסם

תודה על פירוט היתרונות של ה- 206 לעומת המאזדה 3.

מה לגבי העובדה שה- 206 ותיקה ומיושנת יותר, וגם הוחלפה ב- 207?

חוץ מזה, יש הצעות נוספות לסופר מיני?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• תוכן חדש...