Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אבד לי לפני מספר ימים צרור המפתחות של הרכב, היה עליו: מפתח אזעקה קטן, מפתח ראשי לרכב ושלט.

אני מפחד שיוכלו להכנס לרכב שלי עכשיו בקלות ולעשות בו כרצונם. היות ואני משער שאיבדתי אותו ליד הבית, ומישהו מהאזור הרים אותו ולא טרח להחזיר.

בקיצור מה אני עושה עכשיו? הרכב הוא אלמרה פרפקט, האם אפשרי להוציא שלט חדש ולעשות שהשלט הישן לא ישפיע על הרכב?

ז'א: להחליף קוד או משו בשלט. כשהאזעקה מופעלת ופותחים עם מפתח בלי שלט זה מפעיל את האזעקה אז לגבי המפתחות אני לא כלכך מודאג, אבל בכל מקרה. מישהו יודע כמה יעלה לי לעשות את הפעולה הנ"ל לשלט +שלט מקורי חדש? וכמה יעלה לי להחליף את המפתחות והצילינדרים וכל זה?

תודה לעונים

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

אז קודם כל אני הייתי דואג לפרק את המצבר מהרכב אם עדיין הרכב עומד בחנייה ולא גנבו אותו , עדיין לא ראיתי שגנב מגיע אם מצבר לגנוב רכב ,בנוסף הייתי מוסיף מנעול הגה טוב ורק אחריי זה עושה אזעקה חדשה .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

גם לי זה קרה.

אני חסמתי את הרכב שלי עם רכב של שכן ובבוקר למחרת הלכתי לפאר המנעולים בפ"ת והא הכין לי מפתח חדש עם קידוד חדש כך שהמפתח היישן שנגנב לא יעבוד במידה והגנב ירצה לעשות בו שימוש.

דבר איתו (פאר המנעולים) ותברר כמה זה צריך לעלות

בהצלחה

פורסם

בוא נתחיל לציין את הברור מאליו:

מי ירצה לגנוב ניסן :lol:

ברצינות ,חפש מנעולן ותחליף את כל המנעולים \צילינדרים ברכב.

במידה והדבר קורה עם מפתחות הבית ,שוב החלף את הצילינדר.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...