Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מיטב ידיעתי במידה ואתה עובד עם CAR PC ויש לך את האפשרות של WINDOWS ברכב ,אז אני משוכנע שאתה יכול

כי למחשב עצמו אתה יכול לחבר מודם סלולרי (נט-סטיק) שמתחבר לUSB במחשב וההתקנה שלו ממש פשוטה ככה שאתה יכול לגלוש איפה שתרצה .

בתור מי שמשתמש בפיתרון הזה במחשב הנייד שלו גם בדרך לאילת קולטים אינטרנט יפה .

אתה צריך רק לגשת לאחת מהחברות הסלולריות ולשאול לגבי חבילות גלישה ותכנים.

שתהיה שבת שלום

עומר נעים

פורסם

אם יש לך אייפון ולמסך של השירוקו יש כניסת TV IN יש תוכנה לאייפון שיודעת להעביר את התצוגה שלו למסך ואז יש לך בעצם אינרנט דרך האייפון במסך של הרכב.

לא חייבים CARPC בשביל זה.

יש לי לינק בעבודה למשהו כזה - אולי ביום ראשון אם תזכיר לי אני אעלה אותו לת'רד הזה.

הכוונה שלי להיא לכניסת וידאו כמובן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש אפשרות לשלוט על האיפון דרך הדאבל דין? (באינטרנט לדוגמה)

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

לא - אבל יש לך אפשרות לראות את האייפון דרך הדאבל דין.

אתה לא תראה כלום כמעט במסך של האייפון אבל אפשר להסתדר.

גם ככה כשאתה גולש באינטרנט אתה לא ממש יכול לנהוג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם יש לך אייפון ולמסך של השירוקו יש כניסת TV IN יש תוכנה לאייפון שיודעת להעביר את התצוגה שלו למסך ואז יש לך בעצם אינרנט דרך האייפון במסך של הרכב.

לא חייבים CARPC בשביל זה.

יש לי לינק בעבודה למשהו כזה - אולי ביום ראשון אם תזכיר לי אני אעלה אותו לת'רד הזה.

הכוונה שלי להיא לכניסת וידאו כמובן.

אשמח ללינק

:lol:

• תוכן חדש...