Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חיפשתי בפורומים האחרים ולא ראיתי שזה פורסם:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3881828,00.html

סעו בזהירות וחלאס שטויות!

בלתי נתפס ! לבוא ולקפד חיים של אחר,על מה ולמה ? בעת הזו על הפורום להתחיל לפמפם את הנושא כמו כל נושא אחר שמדובר כאן,ולשכנע נהגים שכלי רכב יוצרו לבני תרבות שמטרתם הגעה בצורה נינוחה ממקום למקום,וכוחות משותפים לחפש דרכים למיתון תנועה אצל בני אנוש בליבם ובמוחם.

לא סביר שנעבור לסדר היום,עלינו כחובבי רכב להיות קשובים לטראומות שחוו משפחות הנקטלים.

פורסם

מבקש לצורך השתתפות בדיון, רמת שיחה נאותה, הרוכב נהרג, אז קצת כבוד:

כך עולה למעשה מן הכתבה, באזור ירושלים, שני כלי רכב עשו תחרות פיראטית סטייל "מהיר ועצבני", הרוכב על הקטנוע פשוט היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, ואחד מכלי הרכב פגע, דחף אותו קדימה והרג אותו.

מדוע, אני חייב לשאול מדוע??! הטוקבקיסטים, יהודים יקרים מאשימים את האופנוען במותו?

דוגמאות מתוך הטוקבקים:

מזל שאין יותר אופנוענים הרוגים:

אני ממש לא מתפלא ממותו של האופנוען, מזל שאין הרבה יותר אופנוענים הרוגים וזאת בגלל הדרך שבה הם נוהגים...

תיקון קטן:

...מה שמצער זה שבאמת אופנוענים ואפילו יותר מזה -קטנוענים, לא מבינים מה הם עושים ושהם בדרך לתאונה, עוקפים ומשתלבים באלימות ובחוסר תשומת לב, סומכים על זה שיראו אותם בזמן וגם שיבלמו, והתוצאה באמת לא מפתיעה...

כל יום:

נהרג אופנוען בתאונות דרכים ואני עוקבת אחרי זה ,זו מלחמה שקטה ,אופנוענים כל יום נהרגים!

המדינה חייבת לעשות משהו! דחוף!

לאסור רכיבה על אופנועים בארץ!

כל יום נהרג לפחות אופנוען אחד בתאונת דרכים,

מתי תבינו שהכלי הזה הוא כלי משחית?!

זו דוגמא, סוג של שנאה קולקטיבית חסרת ביסוס ותוכן, שתי מכוניות מתחרות בינהן על כביש ציבורי, רוכב על קטנוע קימקו פשוט נקלע לנתיבם, נהרג, והפך לאופנוען עבריין שאת תופעתו יש להוקיע.

מעבר לכך, משהו שאותי באמת מעניין, מדוע יש "תאונת אופנוע", אך מנגד יש "תאונת דרכים" עבור כל היתר?

האופנוע הוא ישות נפרדת מיתר הציבור הישראלי?

אופנוען

פורסם

ג'אלאד נכון מאוד,העסק הזה בלתי נתפס,אנשים סוטים מהעיקר ונטפלים לטפל,משאלה על באמפרים-מקפצות עברו לרכבי ליסינג כאן בפורום,במקרה הנוכחי יש קורבן יש משפחה דואבת ונטפלים לרוכבי הדו גלגלי,מה צריך לחשוב תושב חוץ שנכנס וקורא כאן בפורום ?

לדעתי קברניטי הפורום חובה עליהם לסלק כל הודעה הקשורה במהירויות,הסטה למהירויות,וכל רמז העוסק בשיפורים בלתי חוקיים המועלים כאן בניגוד לחוק,כשם שכותרת לא מתאימה נחסמת או פיסוק לא נכון,כך גם יש לעקור משורש כל עיסוק שעלול בעקיפין להביא אסון עתידי,גם כתיבה ודיבור או רמז הם דלק לאסון הבא.

אני קורא לשופטי בית המשפט להמציא הרתעה כזו שלא נוסיף לאבד חפים מפשע.

פורסם

אני לא מבין איך לעזאזל אפשר להתחרות בכביש הזה. הוא יחסית צר ואין המון מקום לטעויות. אנשים חסרי אחריות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

במקרה הזה אני מאמין בחפותו של האופנוען .

אבל לטענה של הטוקבק שציטטת אכן יש ביסוס , האופנועים נוהגים כמו משוגעים ויצא לי לא פעם לבלום בלימה רצינית בגללם . לפעמים אני תוהה איך הם עדיין חיים .

ובטח שהם יישות נפרדת , חלים עליהם חוקים אחרים ויש חוקים שלא חלים עליהם , הכביש הוא מקום די שונה בשבילם .

פורסם

jalaad כתבת שאתה מבקש לשמור על רמת שיחה נאותה ורציתי לדעת האם כתבתי משהו שפגע בך או לדעתך היה ברמה לא נאותה, שכן לרגע לא זו הייתה כוונתי ומטרת השרשור ליידע את מי שלא יודע עדיין על המקרה.

כשקראתי את הכתבה לא התעמקתי בתגובות הטוקבקים, אבל הן פשוט גועל וביזיון. אדם נהרג כתוצאה משטות ועוד מאשימים אותו. אף אחד לא יודע באמת איך הוא רכב אבל כן ידוע שאחד הנהגים ברח מהמקום.

צבי, לגבי הסטייה מהעיקר אני מאוד מסכים איתך. אבל, שים לב שזה גם דבר שקורא לכל אחד מאיתנו במהלך שיחות חולין עם חברים\משפחה. נושאים מתגלגלים להם מאחד לשני וכך יושבים ומדסקסים שעות.

לעניין השיפורים - מה שבלתי חוקי הוא בלתי חוקי ולכך לא אתייחס אבל מכוניות משופרות לא עושות תאונות - נהגים עושים, מכוניות משופרות לא מקבלות החלטות להיות וין דיזל בחצי דקה הקרובה - נהגים מקבלים. גם אם כל המכוניות בעולם לא היו משופרות עדיין היו מתחרים רק בסטנדרטים נמוכים יותר.

אני קורא לשופטי בית המשפט להמציא הרתעה כזו שלא נוסיף לאבד חפים מפשע.

+1

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

השרשור הזה לא עלה כדי לתת ביקורת על רוכבי האופנוע, באותה מידה הם יכלו לפגוע גם בהולך רגל שחצה את הכביש.

או באמא עם ילדה שהלכו על המדרכה.

אאל"ט היה מקרה כזה של תחרות בצפון הארץ שהסתיים בתאונה כאשר אחד הרכבים עלה על המדרכה ופגע "בצופים".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי קברניטי הפורום חובה עליהם לסלק כל הודעה הקשורה במהירויות,הסטה למהירויות,וכל רמז העוסק בשיפורים בלתי חוקיים המועלים כאן בניגוד לחוק,כשם שכותרת לא מתאימה נחסמת או פיסוק לא נכון,כך גם יש לעקור משורש כל עיסוק שעלול בעקיפין להביא אסון עתידי,גם כתיבה ודיבור או רמז הם דלק לאסון הבא.

אתה פשוט מכליל ומשמיץ סתם! :evil:

כל מי שמשפר את רכבו הוא פוטנציאל לרוצח?!

למרות ששיפורים לא חוקיים במדינתנו הנאורה, יש פה פורום שלם שעוסק רק בזה.

זה שיש לי אוטו מהיר ומשופר הופך אותי לאחד מהחלאות האלה שהתחרו???

הייתי זורק אותם לכלא לכל החיים שירקבו,

אבל מכאן ועד לסגור את כל פורום השיפורים ולהוקיע את כל הנושא הזה יש דרך ארוכה.

פורסם
אני לא מבין איך לעזאזל אפשר להתחרות בכביש הזה. הוא יחסית צר ואין המון מקום לטעויות. אנשים חסרי אחריות.

אין צורך להבין,אתה רוצה להבין ? בוא בשישי לחניית נוקייה,או עמוד בסביבה מחוץ למגרש,אז תבין מהר מאוד.

וזה מחזיר אותנו לבאמפרים-מקפצות,"מי לעזעזל חשב" או כל שטות אחרת,אז אני שואל מדוע ביום שישי כבר עומדות ניידות סיור תנועה ומשגיחות ? מסביב להיכל נוקייה, מי גרם לזה ? מי הביא את זה,יש רק תשובה אחת.

ובתוך חניית נוקייה זה כן טוב להתחרות ? עם המון ילדים קטנים שמצטרפים להוריהם בשישי במקום ?

ולג'אלאד...בוא להיכל נוקייה ותשליט סדר בקרב מרימי האופן למינהם,כך תשפר את התדמית המוטעית ותעשה מצווה.

פורסם

אני בספק עד כמה הם היו ברייס.

קודם כל מדובר ב-2 מכוניות בכלל לא משופרות,האחת סקודה אוקטביה חדשה מהחברה אני בספק אם היא עברה את ה5,000,פעם אחרונה לפני כשבועיים היה עשתה רק 2,000.

והרכב השני סיאט טולדו של מורה נהיגה.

הנהג הפוגע אחד הילדים הכי טובים שאני מכיר,באמת שהוא ילד טוב,תמיד הוא זה שאומר להפסיק את השטויות,אני מקווה שיקבל עונש קל,כלא? לא רואה כיצד הילד הקטן הזה יושב בכלא,שני הנהגים בני 18(אין 19 כמו שרשום בכתבה),פשוט בהלם עד עכשיו.

פורסם
אתה פשוט מכליל ומשמיץ סתם! :evil:

כל מי שמשפר את רכבו הוא פוטנציאל לרוצח?!

למרות ששיפורים לא חוקיים במדינתנו הנאורה, יש פה פורום שלם שעוסק רק בזה.

זה שיש לי אוטו מהיר ומשופר הופך אותי לאחד מהחלאות האלה שהתחרו???

הייתי זורק אותם לכלא לכל החיים שירקבו,

אבל מכאן ועד לסגור את כל פורום השיפורים ולהוקיע את כל הנושא הזה יש דרך ארוכה.

בסדר אתה צודק,תסביר לי,למה המשפר ומכוניתו לא נוסעים לפינה מבודדת שכוחת אל ואנוש ומפצים שם על הגרוי הפנים מוחי שיש להם ? מדוע תמיד בתוך המון רב,ילדים,סתם אזרחים תמימים,בשדרות צפופפות באצטדיון ר"ג,או בסמוך למאות בני אדם בשישי בנוקייה ?

אני אגיד לך למה,כי הישראלי אוהב להטיל את מימיו גבוה על המקפצה בבריכה,כי משם כולם יראו איזה יופי הוא עושה פיפי.

תגיד לאותו ישראלי לעשות את זה בחושך צפונית למנדרין...הוא לא יסכים... תדמיינו מה שבא לכם...

פורסם

זה פשוט כ"כ עצוב לראות את הטמטום המוחלט של הנהגים שלא מצליחים להבין את נקודת המבט של רוכבי האופנועים\קטנועים..

כן לפעמים ישנם גם טיפשים שנדחקים באגריסיביות, עוקפים בצורה לא בטוחה אבל עם יד על הלב עכשיו, אני יכול להגיד שעל כל אקט כזה של קטנוע\אופנוע קרו לי 100 פעמים אחרים שבלמתי בלימות חירום, התחמקתי, וכו' מנהגי רכבים שלא נתנו זכות נדחקו באגרסיביות ואלף ואחד סיבות אחרות..

אבי.

פורסם
בסדר אתה צודק,תסביר לי,למה המשפר ומכוניתו לא נוסעים לפינה מבודדת שכוחת אל ואנוש ומפצים שם על הגרוי הפנים מוחי שיש להם ? מדוע תמיד בתוך המון רב,ילדים,סתם אזרחים תמימים,בשדרות צפופפות באצטדיון ר"ג,או בסמוך למאות בני אדם בשישי בנוקייה ?

אני אגיד לך למה,כי הישראלי אוהב להטיל את מימיו גבוה על המקפצה בבריכה,כי משם כולם יראו איזה יופי הוא עושה פיפי.

תגיד לאותו ישראלי לעשות את זה בחושך צפונית למנדרין...הוא לא יסכים... תדמיינו מה שבא לכם...

אין לי בעיה עם הדיעה שלך ואני אפילו מסכים איתה,

אבל מה שאתה עושה נקרא הכללה, לא כל מי שנכלל בקטגוריה הזאת מתנהג כמו הברברים האלה.

אני באופן אישי עם 230 סוסים במנוע ונוסע יותר רגוע מאמא שלי שיש לה רנו קליאו שנת 92'. אז איך אתה מסביר את זה?

זאת אומרת שלא הרכבים או השיפורים הם הגורם לתאונה אלא הנהגים.

תתפלא כמה נהגים עם רכבים משופרים נוסעים הכי רגוע בעולם כי אין להם מה להוכיח לאף אחד,

הם יודעים שהאוטו שלהם מהיר והם לא צריכים לפצות על שום חסך מול ילד מתלהב עם הליסינג של אבא.

• תוכן חדש...