Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מתלבט בתקציב הזה אם לקנות פורד פוקוס TREND 5 דלתות , מאזדה 3 או מיצובישי לנסר .

הכוונה שלי היתה לקנות רכב משנת ייצור מתקדמת מהשכרה , כך שתהיה עליו לפחות שנת אחריות .

החלטתי על פוקוס לבסוף אבל אזל מהמלאי דגם 5 דלתות .

מה דעתכם ?

איזה מהדגמים עדיף ? והאם בכלל עדיף מחברת השכרה/ליסינג או מפרטי משנת מודל מוקדמת יותר ?

חשוב לי ברכב : חיסכון בדלק , שיהיה מרווח עם מקום בבגז' ( שני תינוקות ) , נוחות נסיעה , בטיחות .

תודה !

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את המאזדה , היא מרגישה כיפית לנהיגה.

הפוקוס קצת עצלה אבל יותר מרווחת בספסל האחורי ועם יתרון לבגאז' שלה מבחינת גודל לגרסה הרגילה.

לגבי המיצובישי היו הרבה תלונות על איכות הרכבה והיא גם יותר צפופה מהפוקוס.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

קראתי כאן בשאלה של מישהו אחר שהפוקוס צפופה אם יש 4 אנשים , שני מבוגרים ושני תינוקות (אחד עם סלקל) .

האם זה נכון ?

אם כן

, איזה רכב אחר ניתן לקנות במחיר הזה שיהיה מרווח ואמין ?

פורסם

בשרשור ההוא לא צויין אם מדובר בפוקוס MK2 כמו שאתה שוקל, או בפוקוס MK1. לדעתי מדובר בדור הראשון.

בכל מקרה, מבין המשפחתיות, הפוקוס MK2 היא אחת המכוניות המרווחות והבטיחותיות ביותר שיש.

אם אתה זקוק ליותר מכך, כנראה שכדאי לך לחפש מיניוואן קומפקטי כמו רנו סניק.

פורסם

שלום לך.

1.לשלושת המכוניות צריכת דלק זהה פחות או יותר.

2. איכות הנסיע עדיפות למאזדה. היא מרגישה הרבה יותר טוב בכביש.

3.המאזדה מאובזרת ומרגישה יותר מאפורת.

אני ישית היתי ממליץ לך לרדת בשנה ולקחת מאזדה מפרטי.

תחפש בין השנים 2006-2007.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

רועי ,

מה זה MK2 בפוקוס ? זה דגם משנה מסוימת ?

אני רועה שיש TREND ו TREND שעבר מתיחת פנים , האם זה הדגם ?

אם כן , האם אמור להיות לו שם דגם שונה ברשיון ?

• תוכן חדש...