Jump to content

yairfr

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

הנקודות של yairfr

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. רועי , מה זה MK2 בפוקוס ? זה דגם משנה מסוימת ? אני רועה שיש TREND ו TREND שעבר מתיחת פנים , האם זה הדגם ? אם כן , האם אמור להיות לו שם דגם שונה ברשיון ?
  2. קראתי כאן בשאלה של מישהו אחר שהפוקוס צפופה אם יש 4 אנשים , שני מבוגרים ושני תינוקות (אחד עם סלקל) . האם זה נכון ? אם כן , איזה רכב אחר ניתן לקנות במחיר הזה שיהיה מרווח ואמין ?
  3. שלום , אני מתלבט בתקציב הזה אם לקנות פורד פוקוס TREND 5 דלתות , מאזדה 3 או מיצובישי לנסר . הכוונה שלי היתה לקנות רכב משנת ייצור מתקדמת מהשכרה , כך שתהיה עליו לפחות שנת אחריות . החלטתי על פוקוס לבסוף אבל אזל מהמלאי דגם 5 דלתות . מה דעתכם ? איזה מהדגמים עדיף ? והאם בכלל עדיף מחברת השכרה/ליסינג או מפרטי משנת מודל מוקדמת יותר ? חשוב לי ברכב : חיסכון בדלק , שיהיה מרווח עם מקום בבגז' ( שני תינוקות ) , נוחות נסיעה , בטיחות . תודה !
×
×
  • תוכן חדש...