Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב עוד שאלה אם תוכלו להגיד לי, במידה ומשהו מתקלקל נגיד העניין של הבקרת אקלים זה שבצד אחד אפשר לעשות חימום ובצד השני קירור או הווישרים שעובדים אוטומטי או הפנסים וכו', האם חייב לסדר את זה אחרת הדברים לא ייפעלו בכלל? או שהווישרים יעבדו כרגיל כמו כל רכב רק לא באופן אוטומטי, או המזגן עדיין יעבוד רגיל בלי הוויסות המיוחד?

מקווה שהובנה השאלה..

אצלי באוטו (לצערי או לשימחתי) הוחלפה שמשה קידמית בחילופית (פיספוס של בעלים קודמים), ועכשיו "חיישן גשם" לא קורא טיב פני השטח של שמשה (חסר ציפוי יעודי על שמשה), אך דבר אינו מונע מהפעלת ווישרים כמו ברכבים מן השורה. וכפי שאמרתי, לא יודע האם לבכות או לשמוח - ברכב עם שמשה מקורית אות GPS לא עובר היטב, כמו כן גם הפעולה אוטומטית מעצבנת למדי וגם יש להפעיל FEATURE זה לאחר כל דימום של רכב.

גם הדלקת פנסים בדגם קודם עיצבנה אותי (בדגם זה עובד יציב יותר) ובכל זאת ניתן להפעילה או לכבותה.

לגבי מזגן לא יודע לענות, אך חושב במקרה של תקלה כפי שתיארת צריך להבין מהי הסיבה, אך לא נכון לחשוב שכל דבר מתקלקל... כל רכב יכול להתקלקל וגם עושה שימוש בזכות זאת. לדוגמא לחבר שלי יש טויוטה קורולה RUNX דגם GLI עם חיישן גשם, כאשר ... נחשו מה... החיישן הפסיק לפעול. כן כן... קודם הדוושת גז נתפסת, ואז גם חיישן ווישר מפסיק לעבוד... ממש "לא בסדר" מטויוטה לעשות חיכויים של מכוניות מתקלקלות :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...