Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חלון חשמלי ( התקנה מקומית ) אחד שלא עובד טוב

השגתי כפתור זהה בצורתו , אבל בבדיקה הקונקטורים מאחורה שונים בסידור שלהם

אומנם לשני הכפתורים שישה חוטים , אבל הסדר שלהם על גב המתג שונה

השאלה :

איך אני יודע מה לחבר למה ????

ומה הנזקים במידה ואחבר לא נכון ?

עפר.

פורסם

קודם כל אפילו אם תחבר משהו לא נכון לא אמור להיגרם שום נזק מ12V.

נסה לחפש על הקונטקטרים סימנים לחיבורים.

או שפשוט גש לכל חשמלאי ושאל אותו מה מתחבר לאן.

פורסם

כשפירקתי את הדלת כדי לבדוק משהו, אז לא חיברתי את הקונקטורים בצורה המקורית, ושלוש פעמים נשרף הפיוז (30 אמפר)...

זה הנזק היחיד שקרה...

(ואפילו עכשיו אני יודע איפה נמצא הפיוז!)

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם
קודם כל אפילו אם תחבר משהו לא נכון לא אמור להיגרם שום נזק מ12V.

וואלה ? אז איך תסביר את זה שנדלקה לי פעם כל מערכת החשמל של האוטו (נכון מבנייה עצמית , אבל בכל זאת) ממתח 12 וולט ?

רק לידיעתך , לכל כבל יש יכולת להוליך זרם מסויים , בהתאם לשטח החתך שלו והחומר ממנו הוא עשוי - תעביר עליו יותר מדי זרם (כמו במקרה של קצר) והוא יישרף בשניות. :idea:

עופר - אם יש לך מד התנגדות (אפשר גם עם נורת ביקורת ,אבל פחות טוב)וקצת ידע בחשמל אתה יכול לבדוק איך הולכים החיבורים במתג המקורי. אם לא - גש לחשמלאי רכב. אתה עלול להצטער על הנזק שעשוי להיגרם.

פורסם

קודם כל חג שמח ותודה רבה לכם .

שנית יש לי מולטי טסטר

ונראה לי הגיוני שאם אלחץ על עליה למשל אוכל לזהות שינויי התנגדות בקונקטור פלוס מינוס של העליה , העניין שלא מצויין על הכפתור אפילו מה הפלוס והמינוס הראשיים שלו .

הכפתור הוא מקורי של סיאט אני מקווה שאם אצליח להוריד את הETKA שעליו למדתי ממישהו פה אראה שם את סידור החיבורים.

עפר.

פורסם

בא נהיה ספציפיים יותר. לצורך כך אנא נסה לספק את המידע הבא:

1. ה -part number של המתג. צריך להיות משהו כמו שלוש קבוצות של ספרות ואחריהן אות אחת או שתיים.

2. (יותר מועיל) תצלום או שירטוט של סידור הפינים על המתג.

3. האם המתג הוא מהסוג המואר בלילה, מה שאומר שיש לו חיבורים לצורך התאורה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

אם ברכבך מותקנים חלונות חשמל בהתקנה מקומית אתה צריך לתת למנוע של החלון חשמל פלוס-מינוס מתהפך ז"א כאשר הפלוס מחובר לחוט אחד והשני למינוס הוא מבצע הרמה ובדיוק הפוך לצורך הורדה, תבדוק עם הרב מודד את ההולכות של הקונקטור ובהתאם לזה תחבר את המפסק החדש.

מה שלא הבנתי זה איך החלטת שהמפסק הלך? האם המגע רופף? החלון עולה לאט מדי? לרוב בחלונות חשמל בהתקנה מקומית הבעייה היא ב BI METAL או במנוע של החלון ולא במפסק עצמו.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

קודם כל נעלמתי קצת ולא ראיתי את התגובות לשמחתי נעלמתי לטיול בנגב

( נחל נקרות+ מעלה עשוש למי שמכיר )

שנית המפסק שיש כרגע עדיין עובד ( כן כן אני רואה את הגבות עולות , אז מה הוא רוצה ? , העניין הוא שלהוריד המפסק תמיד עובד להעלות את החלון רק לפעמים , האוטו משמש את החברה והיא לא הסכימה שאשחק איתו אלא שאחליף שלא תתקע עם חלון פתוח איפשהו,

אני איתה בעניינים של האוטו שלה לא מתווכח ! , קניתי מפסק שניראה חיצונית בדיוק אותו דבר ( והוא לא בדיוק כמו האוניברסליים אז חשבתי שהוא זהה ) וגם מאחור יש לו את אותו מספר של קונקטורים , אלא מה ... כשהאוטו הגיע הביתה ראיתי שבזה שיש כרגע הם מסודרים בצורה שונה .

היום אני מנוע מלגעת באוטו ( הייתי בטיול עכשיו צריך לתת תשומת לב לחברה )

ולכן אוכל לצלם או לבדוק דברים רק מחר לכל המוקדם ( בכל מיקרה זה מפסק של סיאט )

וואוו יצא ארוך

חג שמח לכולם ותודה רבה , המשך בטח מחר :)

עפר.

• תוכן חדש...