Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני נוסע על 307SW שהיא די יציבה ואוחזת די טוב בכביש ( חדשה )

הסיפור הוא כזה, לא נסעתי על האוטו בערך שבוע, והיום שנסעתי ועשיתי פניות שאני רגיל שבהם האוטו בכלל לא מזיז את התחת שלו או מראה כול מני סמניי איבוד אחיזה החל לאבד אותה ולאלץ אותו לסובב יותר את ההגה או להפך לכיוון ההפוך .

ממבט שנתתי בגלגלים לא היה עליהם שמן או משהו כזה והגלגל חדש ועם לחץ אוויר תקין

מיכול לגרום לאוטו להתנהג כך ???

תודה לעונים יובל

וחג שמח

פורסם

אולי במקום לסמוך על המבט, המקצועי ללא ספק, שלך וגש לבדוק לחץ אוויר באמצעים מתאימים ?

במידה וזה בטוח לא זה, ניתן להמשיך לכיוון איזונים/כיוונים ושות' וכו'

פורסם

תשמע לא כל כך נראה לי אבל היה משקל עודף בזנב מה שגורם לעליית המשקל של הזנב ויתר קלות של העפתו... :?:

*********בוא נסכם שאם לא נראה, אפילו לך , אתה לא כותב סתם ? ********

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

את הלחץ מדדתי בתחנה והוא היה תקין, בקשר למשקל אין כלום מאחורה

חשבתי על הכיוון של הגשם, בהנחה שאני ינקה את הצמיג יעזור במשהו ? או שהכביש עדיין במצב של גשם "הלוכלך" ?

פורסם
את הלחץ מדדתי בתחנה והוא היה תקין, בקשר למשקל אין כלום מאחורה

מדדת בתחנה - שכח מזה!

מניסיוני האישי בלא מעט מהתחנות המדים לא מדוייקים וממלאים יותר או פחות ממה שצריך.

שנית והבעיה העיקרית, כאשר הגלגל חם=לאחר נסיעה של כמה ק"מ, הגלגל יחד עם האוויר שבו מתחמם-לחצו עולה, ולכן צריך למלא כ- 10% יותר ממה שצריך לכל גלגל.

המלצתי לך ולכולם!! - רוצים לחץ אוויר תקין בגלגלים - קנו מד לחץ אוויר טוב ומדחס ב- 50 ש"ח באוטו דיפו ותמדדו אצלכם בחנייה מול הבית כאשר הגלגלים קרים ולא היו חשופים לשמש ישירה. 10-15 דקות עבודה פעם בחודש ואתם רק תהנו ותרוויחו מזה - בטיחות טובה יותר ושמירה טובה יותר על הצמיגים.

ולשאלתך הספציפית - הבעיה שלך ממש נשמעת כמו חוסר איזון בלחץ האוויר בין הצמיגים השונים, לאור העובדה ששבוע לפני לא הייתה לך שום בעיה (אלא אם כמו שאמרו נסעת על כביש רטוב). תנסה לבדוק שוב את לחץ האוויר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...