Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום

במשך שנים נהנתי לעיין בהודעות הפורום ולהיעזר בהם רבות. הפעם, לראשונה אני זקוק לעצתכם הספציפית.

לפני כשבעה חודשים חודשים החלטתי לרדת מדו גלגלי ולעבור למכונית. אחרי חיפוש בן חודשים הצלחתי לשים ידי על מאזדה לנטיס שנת 2000 (GLX נפח 1600) יד ראשונה עם 115000 ק"מ .

לפני כחודש, לדאבוני הרב אימי נפטרה לאחר מחלה קשה ובהתאם לחלוקת הרכוש בין האחים קיבלתי לידי את הרכב של אימי, סוזוקי ליאנה 2006, 5 דלתות עם 40000 ק"מ יד ראשונה מהשכרה (אלדן, שלושה חודשים בלבד בשימוש ללא תאונות, נקנה בהמלצת חבר שעובד באלדן)

שני הרכבים במצב כללי מצוין שמורות ומטופלות.

מלבד זאת, יש לנו בבית מזדה 626 מודל 2000 שמשמש אותנו בצורה נהדרת, כרכב הראשון

ועתה ההתלבטות: איזה מכונית למכור? איזה שיקולים עלי לקחת כדי להגיע להחלטה? שנה על ק"מ? שבכל מקרה בשניהם זה נמוך. סחירות ואובדן ערך? אני מבין שהמזדה לוקחת בקטגוריה זו אבל עדין יש הבדל רציני בשנתון? אמינות?, חלפים? עמידות? האם ישנם עוד פרמטרים?

בקיצור אני בהתלבטות קשה ואשמח לעצתכם. אני רוצה להדגיש כי בבחירת ההחלטה לבסוף תתקבל ללא הענין הסנטימנטלי. למרות שהרכב של אימי ז"ל אין לי בעיה למכור אותו. יש לי מספיק זכרונות ופריטים סנטימנטלים....

בברכת שבוע טוב ותודה על התייחסותכם

דורון

פורסם

לפי שיקול קר עדיף למכור את המאזדה משום שהסוזוקי חדשה יותר ותדרוש פחות הוצאות תחזוקה שאופייניות לרכב שנמצא כבר עשור על הכבישים, עניין הקילומטרים אמנם משחק תפקיד חשוב אבל אחרי 10 שנים יש דברים שדורשים החלפה גם הרכב עבר רק 50 אלף קילומטרים.

אני הייתי משאיר את הסוזוקי למרות שירידת הערך שלה תהיה גבוה יותר אבל היא מכונית חדשה יותר שנסעה פחות קילומטרים ובילתה פחות שנים על הכביש.

שבת שלום ושלא תדע עוד צער.

פורסם

עניין כלכלי בלבד - אם אתה זקוק לכסף, מכור את הליאנה היקרה יותר. אם לא - מכור את הלנטיס שהיא מיושנת יותר ובוודאי תדרוש יותר תיקונים עם חלוף השנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...