Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי קומפוננט וסאב מחוברים על JBL GTO1004

ואני רוצה להוסיף אחוריים כי זה מאוד מאוד חסר לי

אז חשבתי על האופציה של לקנות מונו ולשים את האחוריים על הGTO אבל שמתי לב שכל המונואים למיניהם יקרים מאוד

חשבתי על האופציה של מגבר 2 ערוצים כתחליף למונו.

נגיד המגבר הזה :http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1276

יש לו יכולת עבודה ב2 אוהם והוא יכול לעבוד בגישור, מה אתם אומרים על האופציה של לקנות אותו לשים עליו את הסאב ולקנות עוד אחוריים ולשים אותם על הGTO ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

תוכל להעלות קישור למקום אחר , או לציין את הדגם ? אני לא רואה את זה.

נניח ותרצה סאב שההתנגדות שלו תהיה שתי אום , לא תוכל לגשר אותו על רוב מגברי שתי הערוצים שיש בשוק.

פורסם

http://www.bobsound.co.il/details.php?vid=180

הקטע בזה שכתוב שהוא יכול לעבוד ב2 אוהם, וגם אם לא בינתיים הסאב על 8 אוהם והוא מספיק חזק בשבילי (יש לי פונטו הסאב חצי מטר מהראש שלי)

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

פורסם

ב600 שקל מה כבר אפשר למצוא ? ואני עדיין מפחד מכל הקטע הזה של יד שניה כי לא כל אחד יודע לשמור על הדברים שלו כמו שאני שומר על שלי, מאיפה אני יודע שהמגבר שלו לא נשרף ותוקן או כל מיני דברים אחרים.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

• תוכן חדש...