Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לחסוך כסף כדי לקנות מערכת למזדה 6. חבר אמר לי שאני צריך חיישן מיוחד שיחבר את המגבר או הסאב למעכרת כי המערכת מובנת באוטו וזה עסק רציני.

אני לא כל כך מבין בדברים האלה אז מישהו יכול להגיד לי כמה העסק הזה יכול לעלות לי להרכיב מערכת טובה עם סאב ומגבר במזדה 6 שיש בה מערכת מובנית ? החבר אמר לי בסביבות ה3,000.

פורסם

צריך מנחת - לא חיישן, העלות סביב ה600 ש"ח, מגבר וסאב עם קומפוננטים מקדימה יעלו לך בסביבות ה2500-3000 ש"ח ברמה סבירה.

אם אתה פתוח ליד2 תוכן לקבל רכיבים טובים יותר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

ofirbinder,

קודם כל, חיישנים זה מוסך, לא סטריאו, אתה מדבר על מנחת.

בעקרון יש לך 2 אפשרויות, או להחליף את הרדיו דיסק המובנה או לחבר מנחת, עלות מנחת היא בין 100-700 ש"ח.

אם תבחר להחליף את הרדיו דיסק אז כנראה שתצטרך מתאם פלסטיקה מכיוון שאין מקום בקונסולה לרדיו דיסק.

דני.

פורסם

דני, אני רוצה לחבר מנחת ולהחליף את כל הרמקולים אם יש צורך ולהוסיף סאב ומגבר איכותיים וטובים. ודרך אגב מה זה קומפוננטים קדמיים / אחוריים ?

לא ממש אכפת לי יד 2 אבל אני מפחד להידפק עם חרא מערכת אני מעדיף ממקום שמגיע לי מערכת חדשה פיקס כולל אחריות.

אז אחרי שהסברתי מה שאני מתכוון לעשות במערכת ( מנחת , 4 רמקולים חדשים , סאב ומגבר) כמה כל העסק יעלה לי ?

פורסם

קח בחשבון מנחת יעלה לך 700 ש"ח, חיוט והתקנה עוד כ1000 ש"ח, קומפוננטים יעלו לך עוד כ2000-2500 ש"ח לכל 4 הדלתות ברמה סבירה, עכשיו אתה תצטרך מגבר 4 ערוצים שיעלה לך בין 1000-2000 ש"ח במינימום ומונו עם סאב שיעלו לך בתקציב של 1500-2000 ש"ח גם כן, המינימום שייצא לך זה סביב ה6K.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

6K ?! ?! טוב כזה דבר אני לא מסוגל לממן ואני גם לא יממן כי זה יקר מדי.

לא הבנתי מה זה קומפוננטים זה הרמקולים שיש בדלתות ? כי בעיקרון הם טובים אבל חשבתי להחליף אותם עם הכל ביחד אבל זה יקר יותר מדי

פורסם

fleshbone נסחפת.

אפשר גם לקנות 2 זוגות קומפ' באלפייה (או להשאר רק עם זוג אחד מלפנים).

יש מספיק מגברים ברמת המחיר הזו שיש בהם מנחת מובנה.

ואפשר גם להסתפק במגבר 4 ערוצים בודד (או של 5 ערוצים אם מוצאים מציאה) כדי לחבר את הסאב אליו+ זוג קומפ'.

אפשר לסגור סיפור סביבות 4 אלף למוצרים סבירים לרמת כניסה.

מתחדשת*

פורסם

מה אתם מגזימים ומפחידים את הבן אדם אתם מדברים איתו פה על מערכות טופ כשהוא בכלל מחפש משהו מינימלי, מנחת של רוקפורד עולה 250 שקל מה אתם מדברים איתו על מנחתים ב700 כאילו הוא מחפש מנחתת מצופה יהלומים, הרוקפורד יעשה עבודה מעולה..

לגבי מגבר, 4 ערוצים איכותי שיגביר לו 2 קומפוננטים וסאב יתן תמורה מדהימה למחיר מה אתם מסבכים אותו 4 ערוצים ומונו בשביל מה ההגזמות האלה בסך הכל הבן אדם רוצה לשמוע איכות מדברים איתו כאילו הוא מפיק ליין מסיבות מאזדה 6..

בקיצור ולעניין, אתה צריך מגבר 4 ערוצים איכותי, סאב 12" עם תיבה אורגינלית, זוג קומפוננטים לדלתות הקידמיות, מאחורה אפשר להשאיר את הרמקולים מחוברים לHU ולא להגביר אותם ויהיה לך סאונד מדהים באוטו.

בעבר קיבלתי הצעה מ"קיה מערכות" בבת ים למגבר 4 ערוצים JBL וסאב 12 אינץ רוקפורד או סרווין ווגב לבחירתי שניהם עם תיבה אורגינלית כולל התקנה 2000 ש"ח, אני מאמין שבתוספת של עוד 1000-1500 שקל תצא מהם עם זוג קומפוננטים ומנחת איכותי כולל קיט התקנה, יצא לך בערך 3500, שווה בדיקה.

• תוכן חדש...