Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק של סובארו B3 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:-D

רציתי לדעת על צריכת דלק של סובארו B3 2.0,לפני כמה חודשים קנינו סובארו B3 1.5,את האמת האוטו מוצא חן בעיני מבחינת עיצוב ונוח נסיעה אבל מבחינת ביצועים לא ממש מרוצה(מהירות מקסימלית 160) ובבתיחות הוא איטי מאוד וגם בעליות.

וצריכת דלק אני לא יודע אם זה סביר אבל הוא שורף בין 9ל10

עכשיו השאלה שלי היא מה עם גרסת 2.0,מבחינת ביצועים וצריכת דלק?

ומה ההבדל בין גרסת 2.0 ל 2.0 ספורט?

תודה מראש:-D

פורסם

גירסת ה-2 ליטר מציעה ביצועים טובים משמעותית אבל היא לא ברמת הביצועים של מאזדה 3 2 ליטר, הונדה סיויק 1.8 או ג'טה 2 ליטר/TSI.

ההבדלים בין הגירסה הרגילה לספורט הוא המון פלסטיקים בחוץ וחישוקים גדולים יותר. מבפנים יש מושבי ספורט ודוושות אלומיניום אם אינני טועה, ובקרביים יש שינוי בכיול המתלים לטובת התנהגות ספורטיבית יותר.

פורסם

אבל לא אמרת מה עם צריכת דלק?

SHLOMUB אמר:

לא מרוצה ממהירות מקסימלית 160? איפה בארץ אתה מעוניין לנסוע מעל למהירות הזאת?

תאמין בכל כביש אפשר לנהוג 160,אפילו לא זה עניין הרגשה שאתה יכול להגיע למהורויות שאתה רוצה!!!!!!!1

פורסם

אני מבין על מה הוא מדבר.

רכש הבחור רכב חדש ,והבעיה בסובארו בשנים האחרונות:

המנוע בקושי סוחב את השלדה.

אתה עולה את הקסטל ומכוניות ישנות בהרבה עוקפות אותך...

אתה מרגיש צורך באמצע העליה לרדת מהרכב ולדחוף אותו.

נכון סובארו גם הביאה לעולם את האימפרזה העצבנית ועם פחות או יותר אותו מרכב,

שזה הצד השני של הסקאלה מכונה עתירת כח ומומנט.

בסך הכל לא צריך רכב בשביל מהירויות לא חוקיות ,בל יש מצבים שבו אתה מרגיש שהרכב חלש

וזה מתסכל.

בעברי היתה לי אימפרזה ידנית 1600 והרגשתי את אותו תסכול.

בפעם הבאה תחפש רכב 1600 כמו קורולה וI30 - ותרגיש בהבדל.(126 כ"ס ולא 105)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה לגבי הסובארו , למה בנועי ה 2.0ל' הוא לא שווה למאזדה ? או להונדה 1.8 ? אחרי הכל המאזדה גם כן עומדת על 150 כ"ס וההונדה על 140 כ"ס .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כי הגיר של הסובארו סופר איטי וההילוכים מאוד ארוכים מה שגורם לתאוצה "להימרח" ולסל"ד ליפול בחדות אחרי כל העברה.

חוץ מזה שהסובארו מצויידת בהנעה כפולה שמכבידה על הרכב.

• תוכן חדש...