Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך להרכיב מערכת לפיג'ו 306 שלי.

יש לי בבית מגבר JBL 75.4

הנתונים שלו לפי החוברת הם:

4x104 בארבע אוהם

2x284 בארבע אוהם.

יש גם קומפוננט דוטק MKII של מורל

כאן נגמר מה שיש...

אני צריך המלצה לHU בתקציב של 600 ש"ח.

חשבתי בכיוון של הפיוניר DEHP4050UB

רק שאלה קטנה, כשעשיתי חיפוש בפורום ראיתי שחלק מחפשים HU עם בלוטוט' , למה זה טוב ומה זה נותן ?

טוויטרים - תקציב של בערך 200 ש"ח.

בסט של המורל אחד הטוויטרים נשרף והשני נהרס ונזרק, ככה זה שמאפסנים ציוד לתקופה ארוכה ללא מחשבה מראש.

אפשר להזמין גם מחול היות והם קטנים ויהיה זול לשלוח אותם לארץ.

סאבוופר - תקציב של בערך 600-700 ש"ח.

המגבר מוציא 284RMS כפי שמצויין למעלה.

מחפש סאב שירעיד טוב טוב את הרכב אבל מצד שני ישמע טוב ונקי.

תיבה לסאב יש לי פה בתור משהו זמני ובאופן קבוע אבנה משהו שמתאים לסאב ולרכב באופן עצמי.

קצת פרטים ומידע שיעזור.

אז בטח כולכם מכירים את ה-306, רכב קטן בתצורת האצבק.

סגנון המוזיקה שלי הוא לרוב מוזיקה שחורה וכל מיני להיטי מועדונים (דויד גואטה,אינפקטד וכד')

אני לא מחפש את הציוד הכי יקר כי זה רכב פנאי, ביום יום אני על אופנוע וכמובן שיש שיקולי תקציב ועדיפויות

לכן אני מנסה להרכיב מערכת שישמעו בה כמה שיותר טוב בהתחשב במגבלות התקציב.

בידוד - אני אקנה בידוד לגג, דלתות ותא מטען נראה מתי וכמה לפי תקציב.

אבל אין ספק שיהיה בידוד איכותי.

פורסם

מבחינת מקום בתא המטען אין בעיה השאלה עד כמה יש הבדל בין ה-250 ל-300 ?

פרט לנושא שאחד 10" והשני 12" כמובן.

סה"כ נשמע מעניין למרות שהוא חורג מהתקציב, אבל אם הוא שווה את זה אני אעשה מאמצים בשבילו.

איך ה-12" יעבוד עם המגבר שברשותי ? האם 284 RMS יספיקו לסאב הזה שמוצהר 350 ?

הטוויטרים מחוץ לתקציב, לפי מה שראיתי עכשיו בזאפ הם פי שלוש מהתקציב.

יש תשובות לגבי HU ?

תודה.

פורסם

ההבדל בין 2 הסאבים הוא שהES300 יורד יותר נמוך (על הנייר לפחות). אני אישית מאוד אהבתי את שניהם.

לגבי תקציב , צודק לא שמתי לב שנתת.

ואם להתייחס, אז ככה, הייתי נשאר עם מורל בטוויטרים, אולי קונה TW1, זהו טוויטר שמגיע עם סידרת הטמפו, הוא הרבה יותר פשוט, לי יש אותו אני מאוד אוהב, אפילו שאומרים שהקרוס של טמפו מוריד לו מהאיכות (חותך אותו גבוה מדי).

סאב, הייתי הולך כנראה על C12 של KICKER. זה סאב פשוט אבל עושה את העבודה הכי טוב למחיר שלו (300 ש"ח).

לגבי HU אפשר ללכת על מה שהצעת לדעתי.BT נותן לפעמים אפשרות לשמוע שירים מהפלאפון לדוגמא ללא חיבור של כבל, וזה גם דיבורית.

פורסם

אוקיי אז HU סגור מבחינתי, אני אקנה את הפיוניר הזה.

מבחינת סאב למה המצלת לי עכשיו על הקיקר ? בעיקרון אין לי בעיה לקנות את ה- ES 300 , אם הוא שווה את ההבדל במחיר.

וכפי ששאלתי, ה-300 יהיה בסדר על המגבר שלי ?

אומנם אין לי מערכת יוקרתית אבל אני יודע להעריך איכות וסואנד טוב, לכן אני מוכן למתוח מעט את התקציב בשביל הסאב ותיבה כבר אבנה לבד

בעיניין הטוויטרים אני אבדוק אם אפשר לקנות ממרול את הטוויטרים שבאים עם הדוטק במקור או אם יש להם הצעה מעניינת אחרת.

יש המלצות לחנות טובה שבה אפשר לקנות את כל הציוד ?

ואם יש המלצה למפיץ מורשה של מורל על מנת לברר לגבי הטוויטרים.

אני גר בת"א.

תודה.

פורסם

המלצתי לך על הקיקר בגלל שההרץ חורג מהתקציב. לדעתי ה ES300 שווה את המחיר שלו. לרכב שלך (הוא לא כזה גדול) אפשר גם את הES250 . הכי טוב זה אם תוכל לשמוע את שניהם. אני שמעתי בתיבה אטומה ואהבתי. לגבי המגבר לדעתי אין לך מה לדאוג משום שהסאבים מאוד נצילים.

לגבי רכישת ציוד, המבחר הכי גדול של הרץ תמצא ברינתיה אצל תומקאר. אני רכשתי אצלו מוצרים כמה פעמים והיית מאוד מרוצה מהשירות.

פורסם
המלצתי לך על הקיקר בגלל שההרץ חורג מהתקציב. לדעתי ה ES300 שווה את המחיר שלו. לרכב שלך (הוא לא כזה גדול) אפשר גם את הES250 . הכי טוב זה אם תוכל לשמוע את שניהם. אני שמעתי בתיבה אטומה ואהבתי. לגבי המגבר לדעתי אין לך מה לדאוג משום שהסאבים מאוד נצילים.

לגבי רכישת ציוד, המבחר הכי גדול של הרץ תמצא ברינתיה אצל תומקאר. אני רכשתי אצלו מוצרים כמה פעמים והיית מאוד מרוצה מהשירות.

תודה רבה גבר, אני אדבר איתם מחר לבדוק אם יש להם את הסאבים האלה בתצוגה כדי לשמוע.

רק שישי הבא יהיה לי זמן להגיע לשם לצערי, אבל לפחות אני כבר ממוקד על מה שאני הולך לקנות.

פורסם

ל- HU הזה יש הכנה למתאם של BT, ככה שאין לו BT מובנה.

מתאם כזה עולה יותר מה- 4050, ככה שלא משתלם לקנות אותו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

השאלה מה נותן לי הבלוטוט' וכמה עולה מערכת עם אחד כזה מובנה ולא "רק" הכנה.

מבחינת מוזיקה זה לא מעניין אותי, יש כניסת AUX כניסת USB וכניסה לדיסק ורדיו, מספיק מקורות שמע לדעתי.

אם זה לדיבורית אז יש לי דיבורית בלוטוט מקורית שקיבלתי עם הטלפון ואני רק צריך לגשת שיתקינו לי אותה.

פורסם

אם יש לך דיבורית כבר, ולשמוע מוזיקה דרך BT לא מעניין אותך, אז כנראה שאתה לא כזה צריך BT מובנה.

בכל מקרה אל תשכח לצלם את ההתקנה , ולעלות תמונות.:)

פורסם

זה המעט שאני יכול לעשות בתמורה לעזרה שלכם.

שבוע הבא אני אסע לקנות את הטוויטרים והHU , רק אחרי שהכל יורכב יחד עם המגבר אני אחזור לשם לשמוע סאבים וככה נהיה הרבה יותר חכמים.

כמובן שה300 וה-250 בעדיפות ראשונה אצלי להשמעה.

פורסם

ססססאמו המערכות האלה יצאתי בנזק היום !!!

טוב לקנות טוויטרים ולסדר את הרמקול היה יוצא לי איזה 500 שקל, קניתי כבר קומפוננט חדשים של מורל טודק אוביישן או משהו כזה.

בקשר ל-HU גם שם לא הכל הלך כמו שרציתי ובסוף יצאתי עם HU שלא ממש בא לי עליו וכנראה שאחזיר אותו שבוע הבא.

אשמח אם תעזרו לי בנושא של הHU, כל הפרטים נמצאים בשירשור אחר שפתחתי כאן, תקדישו לו כמה דקות אם אתם יכולים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2510729#post2510729

התחלתי גם עם האיטום של הרכב וזאת פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה אבל לפי/ובזכות מה שראיתי משירשורים בפורום

לא מדובר על עבודה מסובכת, אבל בהחלט עבודה פיזית שלוקחת זמן רב.

לקח לי שעה להדביק יריעה וחצי בתא המטען, נראה טוב בשביל בחור בלי ניסיון ?

16042010923.jpg

16042010924.jpg

16042010925.jpg

16042010926.jpg

פורסם

קודם כל תתחדש על הדוטק אוביישן , אחלה רמקול. בקשר לבידוד זה נראה טוב, אחי (כלומר הכי, כאן לא משתמשים באחי כמו בפורומים של ערסים) חשוב זה שתקפיד שייצא לך צמוד בכל מקום כמו שיצא בתא מטען.

בקשר לHU (רדיודיסק), תראה זה רדיודיסק פשוט. הוא אמור להיות בסדר כי הוא של חברה טובה , פשוט אין לו HP, LP מובנים,וכל מני כיוונים מסובכים. מצד שני אתה לא חייב שזה יהיה מובנה אתה יכול לעשות את כל החיתוכים דרך המגבר.

בקשר לעלויות, תראה ברגע שאתה מדבר גם על איטום העלויות של המערכת קופצות אין מה לעשות, אבל עם זה גם האיכות שתהיה לך ברכב אחרי ההתקנה. כמובן אני מקווה שאתה לא מתכוון למכור את הרכב בזמן הקרוב, כי אם כן חבל על ההשקעה באיטום.

בכל מקרה בהצלחה בהמשך, תמשיך לעדכן, אם תצטרך עזרה אנחנו כאן :).

• תוכן חדש...