Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהגילדה שלי שגם ככה לא הייתה משהו החליטה למות לגמרי הגיע זמן לקנות משהו איכותי.

מבקש המלצה לג"ילדה איכותית,ניתן להזמין גם מחו"ל ומבקש המלצה גם לכפפה לניקוי הרכב.

אם אין דגמים מסויימים,הכוונה לחברות שניתן לרכוש בבטחה גם יעזרו.

משיטוט באיביי ראיתי שיש הרבה זבל למכירה ממש כמו אצלנו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מתעלק על השירשור.

גמני הייתי בחנות לאביזרי רכב וראיתי את מה שמוכרים היום, אני כבר לא בטוח אם זה כמו מה שקניתי לפני 8 שנים בערך.

עם הזמן היא כאילו נעשית יותר איכותית ואז כבר מתבלה.

הנה שרשור משנים עברו, אולי זה יוכל לעזור לך.

Polo 2012

פורסם

אני מייבש את הרכב עם המטלית רצפה של סנו אני חושב, מיקרופייבר וזאת מטלית דיי גדולה ומייבשת דיי טוב וצריך רק פעם אחת לסחוט את המים ממנה כי היא סופגת הרבה ולא משאירה סימני ייבוש.

פורסם

מצטרף על ההמלצות למיקרופייבר. הדבר הזה פשוט משאיר אוטו יבש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היכן ניתן לרכוש את המיקרופייבר בגודל נורמלי לא קטן.

אני מאמין שפשוט אנשים קונים את המטלית לריצפה ומשתמשים בזה לאוטו.

Polo 2012

• תוכן חדש...