Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי רדיו דיסק של פיוניר שפעל טוב

עכשיו החלפתי לבלאופונקט, ושומעים טיפה "פוווו" ברקע אם מישהו יודע על מה אני מדבר.

ניזכרתי שבחוט האדום של הפיוניר היה נגד מדוייק (בצבע כחול), וברדיו דיסק החדש לא נימצא שום נגד.

האם תפקיד הנגד היה לסנן את הרעשים ? ואם כן אני יכול להוסיף נגד כזה ?

פורסם

נגד כחול אתה מתכוון כולו בצבע כחול ועליו פסים אני מניח.

אז שברוב המקרים זהו בכלל סליל או יותר נכון פריט שההתנהגות שלה היא התנהגות השראתית (כמו סליל) ולכן מסננן רעשים כאשר מורכת בתור. סליל לDC מתנהג כקצר ועבור AC כנתק.

פורסם

יש לך מגבר במערכת?

האמת על רעש של פווו עוד לא שמעתי, אולי אתה מתכוןן לרעש של היססס? נסה לראות אם הרעש מתגבר כאשר אתה לוחץ על דוושת הגז.

אם יש לך מגבר ומדובר בהיס אתה צריך להוריד מעט את הGAIN.

פורסם

יש לי מגבר

שנית זה רעש כאילו שהסאונד לא נקי, מבין ? והרעש לא מתגבר שאני לוחץ על הגז.

אבל אני זוכר בבירור שלמערכת הקודמת היה נגד מדוייק בהדק האדום (שזה ההדק שמתחבר לסוויץ') ואני זוכר שחבר אמר לי שזה מסנן רעשים.

ואגב המערכת הקודמת הייתה 45X4 , והחדשה היא 55X4 , זה משנה לגבי היציאה של המגבר ?

פורסם

אני ביצעתי את ההחלפה, ואני גם התקנתי את המערכת הקודמת

אני יודע להתקין מערכת... זה לא בעיה של ההתקנה, בזה אני בטוח 99%

פורסם

4x55?

איזה רדיודיסק בדיוק זה? (מישהו נתן פה לינק לרדיו דיסק של SUNKYO או משהו כזה כולל שני רמקולים ב-400 שקל עם הצהרה כזאת... ובמחיר כזה הייתי מצפה לשמוע רעשים)

פורסם
4x55?

איזה רדיודיסק בדיוק זה? (מישהו נתן פה לינק לרדיו דיסק של SUNKYO או משהו כזה כולל שני רמקולים ב-400 שקל עם הצהרה כזאת... ובמחיר כזה הייתי מצפה לשמוע רעשים)

הבחור אמר שזה בלאופונקט, אחלה רדיו דיסק לדעתי אז אל תקטול אותו.

פורסם

אחת מהיציאות של המערכת שלך מקצרת, כנראה בגלל התקנה לא נכונה.

ישנה אפשרות גם שבטעות יש לך מינוס משותף לשני ערוצים, דבר שלא טוב מאחר ויש לך 4 ערוצים (יציאות) במערכת.

תנסה לבדוק אם הרעש מתנתק כאשר אתה מוריד את הווליום לאפס. האם הרעש מתגבר ככל שהעוצמה עולה ? (שים PAUSE במערכת ותשחק עם הווליום).

אלו נתונים חשובים.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אני יבדוק

אבל סך הכל המערכת מותקנת כמו המערכת הקודמת!

ואגב החוט הצהוב והאדום מחוברים שניהם לפלוס, ככה עשיתי שהרדיו דיסק יוכל להידלק גם כשאין מפתח, וגם ככה זה היה ברדיו דיסק הקודם.

• תוכן חדש...