Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים מהפורום, האם הגיוני שמגברי מונו עד 1000RMS צריכים שידרוג למערכת חשמל?

האם זה כזה משנה עד כדי כך?

תודה לכולם

פורסם

לא צריך לשדרג,אבל כדאי לבדוק תקינות של מערכת החשמל ברכב-מצבר,אלטרנטור,כמו כן להשקיע בכבלים + ו- איכותיים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

בוקר טוב

לשאלתך האם יש הכרח להחליף את החיווט ברכב ואו לשדרג כדבריך את מערכת החשמל קשה לענות בצורה מקצועית רק על סמך הנתון שנתת ואני אסביר

אתה מדבר על מגבר מונו 1000 RMS

לצערי בשנים האחרונות RMS הפך להיות מידה משתנה ולא מדידה קבועה עם פרמטרים ידועים ותקניים לכל יצרן בעולם

מה שאני מתכוון לומר זה שיש זילות בנושא וכל יצרן ויצרן (גם כאלו שהם לא בהכרח "סיני זול") מפזרים מספרים כאילו אין מחר וכאילו שהמספר מוכר ולא הסאונד

קח לדוגמא את כל מגברי ה-V למינהם (15,12,18,21 וכ"ו וכ"ו...) שמצהירים על עצמם אלפי וואטים ללא שום אחריות ורלוונטיות לאמת

לכן אם תהיה יותר ספציפי ותתן דגם של מגבר ודגם של הרכב אוכל לתת תשובה יותר ממוקדת

שבת שלום

דרור

• תוכן חדש...