Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

ראשית אציג את השתלשלות הדברים: (אני יודע שזה פורום טכני- אני אגיע גם לזה אך אשמח גם לעצות כלליות ולא רציתי לפתוח 2 שירשורים)

לאחר שעברתי תאונה עם הקורולה שהיתה לי התחלתי בחיפושים(נחפזים??) אחר רכב שיתאים למשפוחה.

בעקבות הצורך לרכב מרווח וחסכוני התמקדתי בתחום הדיזלים.

מצאתי סיאט טולדו 2006 עם 80000 ק"מ שעל פניו נראתה במצב טוב.

עשיתי בדיקה במכון, הבדיקה לא עלתה על שום בעיה! (למרות שאחרי יומיים שמתי לב לגומיה של ציריה קרועה)

לאחר שבוע עם הרכב בנסיעה רגילה לחלוטין התצוגה של מצב הגיר-P-R-N-D החלה להבהב והרכב עבר לניוטראל! באמצע כביש מהיר!

מיד נסעתי למוסך בפ"ת שם בדקו את הרכב ולא מצאו שום בעיה. איפסו את הגיר ושלחו אותי לדרכי.

אחרי יומיים זה חזר. שוב מוסך, שוב לא מוצאים, שוב איפוס. על הדרך שמתי לב שהרדיאטור נוזל, מה שגרר החלפה בחדש.

כעבור זמן של-תקלה חוזרת-איפוסים-עצבים-תקלה- הגעתי למוסך אחר ובזמן שהרכב היה בטיפול החלטתי לחפש בעצמי אם מישהו נתקל בתקלה. לא עבר זמן ומצאתי את זה: http://www.autoinsane.com/2009/08/21/news/recalls-tsbs/flash-of-death-volkswagen-audi-dsg-recall-issues-caught-on-video/

מסתבר שהתקלה ידועה ומוכרת ואפילו היה ריקול בנושא בארהב. בארץ-לא.

בשלב הזה שקלתי כבר להגיש תביעה על כך אבל בגלל הכאב ראש הנלווה והסכום היחסית סביל של החלפת חיישן טמפרטורה שאמור היה לפתור את הבעיה-החלטתי שלא.

החישן הוחלף-התקלה נשארה.

עכשיו, לאחר שבוע של "התייעצות מומחים" במוסך נאמר לי כי צריך להחליף את היחידת בקרה(מכטרוניקס) בעלות של 11000 ש"ח(!!!!) וכי מה שכבר נגבה ממני לא יחזור אליי כי---כאן זה נחלק ל2: מהמוסך-"כי זו שרשרת הפעולות בתקלה מהסוג הזה". מהשרות של צ'מפיון-"כי אני ביקשתי שיחליפו את החיישן".

אחרי הסיפור הכי ארוך שכתבת באינטרנט בחיי- אם מישהו מכיר את התקלה הנ"ל או מכיר מישהו שהחליפו לו גיר/ יחידת בקרה של הגיר(בתשלום או שלא) אשמח לשמוע עליו. ככל הנראה הכיון הוא תביעה ייצוגית.

כל דבר אחר שעולה לכם לראש אחרי שקראתם - אשמח לשמוע.

אפשר לקרוא עוד על התקלה אם תקלידו בגוגל ""flash of death"

תודה רבה - אני ממש מעריך את עזרתכם בכל פעם מחדש.

פורסם

שלום

צר לי עליך

כבר סיפרתי את הסיפור הזה כאן וזכיתי לביקורת מהמאמינים האדוקים של הקונצרן,או כמו שקראתי לזה נפלאות הDSG

יש לי חבר קרוב יש לו אודי A3 2008 1.8 DSG נקנתה חדשה מהנילון

בהתחלה צמפיון טענו

1.זה רק עידכון תוכנה,עשו לא עזר

2.זה רק המחשב גיר מכטרוניק,החליפו לא עזר

3.זה הגיר נזמין לך משופץ מגרמניה,ברכב עד 24 חושים חיב בחלק חדש מקורי,הזמינו הורכב נכון לעכשיו תקין

ציטוט שלי מתרד אחר

רק ידני,שיתחילו הבעיות בDSG והם יתחילו,ומחיר התיקון יהיה מאוד מאוד יקר,אז תבין למה רק ידני

מפידבקים של אנשים כדאי לך לנסות לקבל הצעה בקלדס ראשון יש להם נסיון רב עם הגיר הזה

פורסם

מצ"ב טופס בדיקה +פרטי החוזה של הבדיקה שדיי מסנדל כל ניסיון של המכון לקחת אחריות על משהו...

את מי אני צריך לתבוע? את המכון שלא מצא כלום או את צמפיון שלא עשו ריקול בארץ ולא לוקחים אחריות? לשניהם יש יד בדבר...

תודה על העזרה

23032010042.jpg

23032010043.jpg

פורסם

לא הבנתי את הקשר בין התקלה שלך ברכב משנת ייצור 2006 ל- recall שנעשה לרכבים משנת 2009-2010 בארה"ב.

אם אתה סבור שזו אותה תקלה שהייתה אמורה להיות מטופלת במסגרת אחריות הייצרן, כתוב ישירות ל-VAG.

בכל מקרה הרכב שלך כבר יצא מתקופת האחריות וליבואן אין אינטרס מובהק לצ'פר אותך במחשב גיר על חשבונו.

פורסם

הקשר הוא אותו סוג/סדרה של גירים.

ובקשר לכתיבת מכתב ישירות- בגלל שליצרן אין נציגות שלו ממש בארץ, כל הפניות שמגיעות אליו עוברות לטיפול של צ'מפיון. וברור לי שהרכב אחרי תקופת אחריות אבל ידוע לכולם ש RECALL לא חייב להיות כשהרכב חדש.

פורסם

בהצלחה בעטירה! ככה מהתעניינות, כמה נפוצה הבעיה בארץ? אני רואה בכתבות שצירפתם שבארה"ב זה לכמעט 14 אלף רכבים. אני עתיד לקנות Passat luxury DSG דיזל.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים - אני שמח שהבעיה נפתרה.

יום לאחר הפירסום פה בפורום פנו אליי מהמוסך ואמרו כי הם יבדקו שנית עם היצרן ויודיעו לי מה יתפתח. לאחר כשבועיים הודיעו לי כי ההחלפה תתבצע ללא תשלום מצדי!!! וב"ה השבוע החלק הוחלף!!! (מצטער על החריגה מהכללים- אני באמת מתלהב שזה קרה.)

אז תודה לכל החברים שייעצו לי ואם מישהו יצטרך עזרה עם משהו דומה (שלא נצטרך)- הוא יכול לפנות אליי.

המשך יום טוב

• תוכן חדש...