Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם רכב של מי שגר ליד הים סופג נזק מעצם השהיה ליד הים, מבחינת קורוזיה, נזק לצבע ולמכלולים וכדומה?

סליחה אם השאלה טפשית, פשוט יש מכונית של מישהו שגר ממש ליד הים ואני מעוניין לראות אותה...

תודה

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאוד רצוי לא לרכוש.

אבל אם אתה רוכש אז ממש במחיר מוזל ביותר.

מנסיון,לא תאמין כמה שזה משפיע על הרכב.

פורסם
מאוד רצוי לא לרכוש.

אבל אם אתה רוכש אז ממש במחיר מוזל ביותר.

מנסיון,לא תאמין כמה שזה משפיע על הרכב.

תודה.

מאילו בחינות? צבע, גומי וכדומה?

אני שואל כי שמעתי שמכשירי חשמל בדירות ליד הים סובלים מאד ואורך החיים שלהם קצר בגלל זה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תודה, נראה לי שהתמונה ברורה.

גם אני מניסיון, אין לך מושג כמה זה מזיק, המלח חודר לכל פינה - אפילו לתוך מיכל הדלק. הוצאנו מרכב כזה שעשה רק 30 אלף ק"מ משאבת דלק שהפסיקה לעבוד בגלל חלודה, המוח בגיר היה תפוס בגלל חלודה. הזהר מאד.

יום טוב

פורסם
אני מכיר בחור שגר במושב ליד הים וליונדאי גטז שלו נהיה סאנרוף קטן מחלודה מסביב לאנטנה על הגג:-P

תודה, אין ספק שהדיעות חד משמעיות...

Winston S. Churchill -

פורסם

אתה לא רוצה לדעת מה קורה לרכב שנמצא הרבה ליד ים המלח,

הגיע אליי רכב לא מזמן של בחורה שעובדת וגרה באזור ים המלח (כניראה באחד המלונות) ,

דבר כזה לא ראיתי בחיים , רכב 2007 עם 40K ק"מ מתפורר , חבל שלא צילמתי אבל הנזק במרכב התחתון של הרכב הוא לא נורמאלי , ממש כואב הלב לראות ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
אתה לא רוצה לדעת מה קורה לרכב שנמצא הרבה ליד ים המלח,

הגיע אליי רכב לא מזמן של בחורה שעובדת וגרה באזור ים המלח (כניראה באחד המלונות) ,

דבר כזה לא ראיתי בחיים , רכב 2007 עם 40K ק"מ מתפורר , חבל שלא צילמתי אבל הנזק במרכב התחתון של הרכב הוא לא נורמאלי , ממש כואב הלב לראות ,

:-o אואה...

Winston S. Churchill -

פורסם
כמה הקילומטרז של בן אדם בים המלח?

זה פורום לינוקס, בריאות הגב או רכב?

:-P

Winston S. Churchill -

פורסם
שלום לכולם,

האם רכב של מי שגר ליד הים סופג נזק מעצם השהיה ליד הים, מבחינת קורוזיה, נזק לצבע ולמכלולים וכדומה?

סליחה אם השאלה טפשית, פשוט יש מכונית של מישהו שגר ממש ליד הים ואני מעוניין לראות אותה...

תודה

אל תפסול על הסף. אם האוטו נשמע טוב, לך לראות ותברר כמה זמן הוא מתגורר שם. בעבר רכשתי אוטו מאדם שהתגורר קו ראשון לים במשך שנה, אבל האוטו היה נקי לחלוטין מחלודה.

אגב, יצא לי להתבונן בלא מעט תאי מנוע של רכבים בצפון אירופה. בעוד אצלנו מקטרים על כך שרכב ישן מתברך בצינורות יבשים וקונקטורים סדוקים, שם, בשל המלח המפוזר להמסת השלגים, תושבות המנוע מרקיבות וכל אביזרי המתכת המנוע מקבלים גוון חום חלודה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...