Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח מהירות - רכב חברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קיבל היום בדואר דו"ח מהירות המתייחס לעבירה שבוצעה לפני 9 חודשים (יוני 2009) בכביש 443 לכיוון ת"א.

רכב של החברה נתפס נוסע 117 קמ"ש בכביש בו המהירות המותרת הינה 90 קמ"ש.

העבירה צולמה ע"י מצלמה אלקטרונית.

הקנס: 3,000 ש"ח

כמו כן רשום שם שסמל הסעיף הוא 6554 ונקודות: 8.

למעלה מודגש "דו"ח תאגיד".

שאלתי היא,

האם לרכבי חברה בע"מ יש תעריף אחר כי עד כמה שידוע לי מעל 25 קמ"ש הקנס בדרך בינעירונית הוא 750 ש"ח בלבד.

האם לחברה זה מחיר אחר?

אם לא, האם ייתכן ומדובר בכפל קנס למרות שרק היום התקבל הדו"ח לראשונה במשרדי החברה?

מה לגבי הנקודות? 8 נקודות זה כעיקרון העונש אבל מאחר וזו חברה בע"מ, רכב ליסינג, אין למי להדביק אותם (ואז אולי בגלל זה הקנס מוגדל)?

מדוע הקנס התקבל כלכך מאוחר והאם יש משהו לעשות בנידון?

תודה מראש לכל המשיבים.

פורסם

זה המחיר למכוניות חברה.

יש לכם שתי אפשרויות - או לשלם את ה 3000 שקל, והדו"ח ישאר על שם החברה, כלומר אף אחד לא יקבל נקודות.

או להסב את הדו"ח על שם אבא שלך, ואז לשלם את הסכום הרגיל - 750 שקל, ולחובתו ירשמו 8 נקודות.

המחיר לרכבי חברה הוא כזה, בשביל לעודד חברות לנהל מעקב מסודר אחרי הנהגים, ולהסב דוח"ות על שמם.

פורסם

לא יודע לענות על כל השאלות שלך, אבל לגבי ייחוס הנקודות לעובד ולא לחברה - נהוג היום להוסיף בהסכם העבודה של העובד שמקבל רכב, סעיף שמאשר כי העובד ישלם את הקנסות שיהיו לרכב. בנוסף, גם אם אין התייחסות לכך בהסכם העבודה של אביך, החברה תדרוש ממנו לשלם זאת ואני לא רואה איך הוא יכול להימנע מכך (הרי הוא עבר את העבירה). למיטב ידעתי, הנושא הזה הגיע לבימ"ש וזה קבע שהעובד נדרש לשלם את הקנס במידה והוא אכן נהג ברכב.

פורסם

קנס בהחלט מבאס לא משנה איך תסתכל על זה. לא ידעתי שהקנס מרבע את עצמו במקרה של רכב חברה.מזל שאין לי רכב חברה.:)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הוא מרבע את עצמו רק אם אתה לא מסב את בדוח על שם הנהג.

עכשיו תחשוב על עבירה שתשלח אותך לנהיגה מונעת כשיש לך את הברירה לשלם יותר אבל לא ללכת לקורס. מה תבחר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זו בדיוק הדילמה.

לכן בודקים כמה נק' יש ואז מחליטים.

וכאן באה שאלתי השניה להיום:

איפה ואיך בודקים כמה נק' יש לאדם נכון להיום?

אגב, כמה נק' זה נהיגה מונעת? וכמה פסילה? והאם זה נמחק אחרי שנתיים בכל מקרה או רק אם לא עברתי עבירה נוספת בשנתיים האלה - האם אותה עבירה (נניח לא לעבור את המהירות המותרת במשך שנתיים או לפחות לא להיתפס:wink:) או שכל עבירה שהיא? (גם לא לנסוע בטעות בנתיב של אוטובוסים או אין כניסה וכו')

תודה!!!

פורסם

12 נקודות זה נהיגה מונעת. אם בשנתיים הבאות תצבור שוב 12 נקודות תוזמן שוב ובפעם השלישית פסילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
.

וכאן באה שאלתי השניה להיום:

איפה ואיך בודקים כמה נק' יש לאדם נכון להיום?

נושא הנקודות בעקבות עבירות תנועה נמצא באחריות משרד התחבורה ולא באחריות המשטרה. בכל בירור בנוגע לנקודות יש לפנות למשרד התחבורה.

ניתן לברר גם באתר משרד התחבורה במענה קולי אוטומטי 2227*

או לפנות לאגף הקנסות רחוב יפו 224 ירושלים:

02-6593333

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
12 נקודות זה נהיגה מונעת. אם בשנתיים הבאות תצבור שוב 12 נקודות תוזמן שוב ובפעם השלישית פסילה.

השאלה היא האם זה "מתאפס" אחרי שנתיים אוטומטית? או שזה מתאפס אם לא תופסים אותי בעבירה נוספת... וגם כאן השאלה היא האם אותה עבירה (מהירות) או כל עבירה שהיא (גם נסיעה בנתיב של אוטובוסים)?

• תוכן חדש...