Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נאמר לי לאחרונה שבgti שלי המסרק הגה הוא לא מקורי של gti וכנראה הוא גם דפוק

איך אני בודק באמת אם הוא דפוק?איך יודעים? מה זה בכלל מסרק הגה סליחה על הבורות..

האם יש הבדל בין מסרק הגה לפיגו gti לבין 205 רגילה?

תודה לעונים

פורסם

שלום עומרי

מסרק הגה הוא החלק במערכת ההיגוי שהופך את התנועה הסיבובית שאתה עושה כשאתה מסובב את גלגל ההגה - לתנועה קווית כדי לדחוף את הגלגלים ימינה ושמאלה. חלק זה בנוי מתיבה שבתוכה נע ציר משונן , הוא המסרק,

אותו מניע ימינה ושמאלה גלגל שינים קטן המחובר דרך מוט ההיגוי לגלגל ההגה. מתוך תיבת המסרק יוצאות שתי זרועות המחוברות אל הגלגלים ע"י תפוחי ההגה.

אין הבדל בין מסרק הגה ל 205 רגיל ו gti.

אם בזמן סיבוב ההגה נשמעות נקישות, או שיש חופש בין המסרק והתיבה, או מורגש חופש בין סיבוב גלגל ההגה לתנועת הגלגלים , תיבת ההגה לא תקינה.

מסרק הגה כזה תחליפי חדש עולה כ- 300 ש"ח ועוד מ.ע.מ, לכן לא כדאי להרכיב הגה משופץ.

עבודת ההחלפה תעלה בערך 250 ש"ח ויהיה צורך לעשות כיוון גלגלים אחרי ההרכבה.

יום טוב

• תוכן חדש...