Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים רציתי לשאול האם יש הבדלים משמעותיים בצריכת דלק בין הגיר האוטומט בדגם ELX לבין הגיר הרגיל

האם יש גם sx אוטומט ומה ההבדלי צריכת דלק בין האוטומט לידני בדגם SX

האם יש כמה סוגים של גירים אוטומטיים בשנתון 2002 או שטיפטרוניק ושאר הגירים הם משנתונים יותר מתקדמים?

ובכללי מבחינת אחזקה חודשית , מה עדיף אוטומט או ידני ?

תודה רבה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

60 צפיות ואף לא תגובה אחת?

מישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ההבדלים בתצרוכת הדלק לא גדולים במיוחד. הגיר האוטומטי הרציף של הפונטו חסכוני יחסית.

הגיר האוטומטי של הSX הוא גיר רובוטי, והוא לא קיים בשנת המודל 2002. בשנת המודל הזאת היה רק גיר אוטומטי רציף (וכמובן גם גיר ידני).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין כמעט והבדל בצריכת דלק בין דגמי ה-60 כ"ס (s/sx) לבין דגמי ה-80 כ"ס (elx ידנית/רציפה)

אני אישית ממליץ ללכת רק על הגרסא היותר חזקה, ההבדל מורגש מאוד

ולגבי אם לבחור ידני או אוטומט, זה כבר שיכול שלך, אבל אם זה לא משנה לך אז הייתי הולך על האוטו השמור הראשון שתמצא.

הגיר הרציף הינו גיר מעולה

ואני עם elx ידנית וזה אחלה רכב

שיהיה בהצלחה

ערן

פורסם

דווקא אני זוכר שבזמנו שהייתה לנו ספייס sx

עם מזגן הייתי נוסע ולא היה חסר לי כח - כל האצה הרכב היה טס

אז אתה אומר שב-ELX זה יותר מורגש?

הלוואי שהייתי מוצא רכב שמור , כל רכב כזה שמפורסם תוך יום מקסימום נחטף :-(

פורסם

דווקא הרבה מתלוננים על כך שב-sx עם מזגן הרכב איטי מאוד

אם היה לך sx אתה תרגיש הבדל ניכר ב-elx, בלי קשר למנוע שאני חושב שהוא מצויין, גם רמת הגימור גבוהה יותר ב-elx.

בכל זאת אם אתה נעול על פונטו אני מציע לך להיצטרף למועדון פיאט

Fiatclub.co.il

בהצלחה

• תוכן חדש...