Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום , בבעלותי הרכב הנ"ל כ- 6 שנים והוא מתוחזק בצורה גבוהה .

אני יודע שהמפוחים של הדגם הזה הוא חלש .

אני מעוניין להחליף לפני בוא הקיץ את המפוח המקורי המותקן ברכב למפוח של רכב אחר אשר ידוע שהוא חזק .

למשל אני לא זוכר היכן קראתי לגבי המפוח של פורד קונקט שהוא מאוד חזק .

יש לי בבית בית מפוח - ללא המפוח של שרייד כמו שלי .

ע"מ להתאים מפוח מרכב רכב לבית המפוח שלי .

האם מישהו עשה דבר כזה בעבר .

בעבר התעייצתי עם "אשר מזגנים" בבני ברק ועם "עמוס מזגנים" - הם אמרו שלא ניתן - לפי דעתי אין להם כדאיות להיכנס להרפתקה .

או שזה לא כלכלי עבורם .

מחכה לעיצות , רעיונות בנושא , בתודה מראש , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

קומבינות תמיד ניתן לעשות. ברור שלבעלי המקצוע (למעט אלו שמתפרנסים מקומבינות- כמו אנשי השיפורים) לא כדאי להיכנס להרפתקאות.

האמת שאני לא מכיר את זה כבעיה אופיינית בשרייד. נתקלתי בכמה וכמה שריידים ומעולם לא בבעיה במפוח. יש אצלך בעיה?

אני לא יודע אם דווקא מפוח של פורד קונקט ניתן להתאמה אבל אני מניח שמפוחים של רכבים שונים ניתנים להתאמה ברמת קושי כזו או אחרת.

פורסם

היי אביב , תודה על התשובה .

המפוח ניזון כמובן צורך חשמל - אני לא מבין בחשמל רכב .

אך האם מפוח יותר חזק לפי ההיגיון לא יצרוך יותר חשמל ? , ז"א אני מפחד שהוא יעשה קצר בצמת חוטים .

תודה מראש .

פורסם

לא ענית על השאלות ששאלתי...

בכל מקרה. התאמת מפוח חדש תדרוש גם התאמה חשמלית. בכלל זה יכול להיות שתצטרך לסלול לו קו מתח, לדאוג לבקרת מהירויות (שאולי שונה מבמפוח שלך), להחליף נגדים וכו'. זה בהחלט עשוי להיות פרויקט.

פורסם

לפני שאתה נכנס להוצאות מיותרות, תנסה לבדוק אם יש עלים שחוסמים את המעברים של האוויר, תפרק את תא הכפפות (אני מניח שזה יושב שם) ותנסה לפרק את המפוח ולראות אם יש בו עלים או בצנורות שמובילים אליו,

הוא עושה רעש שמשהו מפריע לו להסתובב? האם יוצא לכלוך\ אבק\ שאריות עלים\ מפתחי האוורור?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

צהריים טובים

אם זכרוני אינו מטעה, ספיקת האויר של המפוח בשרייד,

מספיקה בהחלט לגודל הרכב.

כל ניסיון להרכיב מפוח גדול יותר, אם בכלל ניתן לביצוע מבחינה טכנית,

עלול לגרום לקריסה מוחלטת של מע' החשמל, שריפת חוטים, סבירות גבוהה

שהאלטרנטור לא יעמוד בעומס וכו'.

שפץ את המפוח בבית מלאכה, או חשמלאי טוב וזה צריך להספיק.

בלי לפגוע באף אחד, ברכב הזה הפעלת מזגן, במידה ויש יוצרת אפקט של בלם מנוע, כמו במשאיות.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

עידכון בנושא היום הייתי אצל "טופ קור" בכפ"ס - מזגניסט לרכב .

הוא בדק ואכן ראה שהיחידה הפנימית של המזגן סתומה , הוא ניקה אותה באופן יסודי והיה הרבה מה לנקות .

החליף את הספוגים שהתפוררו , ולבסוף בדק גז והוסיף לאחר שראה חסר מעט .

התוצאות עכשיו הקירור מגיע לפנים , הטמפ' בעת הפעלת המזגן הרבה יותר נמוכה .

היחס היה אדיב וסבלני , ממליץ בחום .

• תוכן חדש...