Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

htc hd2 - ניהול ספריית המוסיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחדשתי במכשיר הנ"ל. :-D

אחרי די הרבה משחקים ובזבוז אנרגיה הגעתי למצב שבו המכשיר פועל ומתפקד לשביעות רצוני, למעט עניין אחד - ספריית המוסיקה.

אל כרטיס האכסון העברתי לא מעט קבצי מוסיקה שמסודרים לפי תיקיות, העניין הוא שנגן המוסיקה איננו מזהה את התיקיות ואני לא מצליח ליצור רשימות השמעה.

המצב כרגע הוא כזה - אני יכול לשמוע כל שיר שאני רוצה אבל הנגן נעצר בסוף ההשמעה שלו וכל פעם יש צורך להפעיל את הקטע הבא.

כמובן שהעברה לרשימת השמעה של כל קטע בפני עצמו זו הצעה לא מעשית בשל גודל הקבצים.

הצעות לפתרון תתקבלנה בברכה.

פורסם

תודה.

איך מגיעים למצב שבו הנגן יפעל כתוצאה מלחיצה על איקון שלו ולא כתוצאה מחיפוש קבצים ופתיחת תיקיות?

פורסם

האמת לא ממש הבנתי את השאלה.

האם התכוונת לכך שעל מנת להפעיל קובץ מדיה כלשהו, אתה נכנס אל תיקייה מסויימת, בוחר בקובץ וכך מפעיל את הנגן? אתה מעוניין למצוא את האפליקצייה של הנגן עצמו?

פורסם

איזה נגן אתה משתמש? אם אתה רוצה נגן סבבה אז תוריד את nitrogen.

יש לו אופציות רבות כולל ניגון תיקיות, דפדוף בשירים בלי להחליף.

אני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם

האם התכוונת לכך שעל מנת להפעיל קובץ מדיה כלשהו, אתה נכנס אל תיקייה מסויימת, בוחר בקובץ וכך מפעיל את הנגן?

בדיוק כך.

אם אני נכנס לאפליקציה של הנגן עצמו אז הוא יודע להראות לי את כל השירים (לא לפי התיקיות שבכרטיס האכסון) וזו כמות עצומה, אני מחפש דרך יעילה למיין אותם.

איזה נגן אתה משתמש? אם אתה רוצה נגן סבבה אז תוריד את nitrogen.

יש לי במכשיר שני נגנים:

אחד של HTC

השני של וינדווס

אני מעדיף את ה- HTC

פורסם

יש לך אפשרות כזו הרי בהגדרות של הפלייליסט. איפה שבחרת בPLAY ALL יש לך גם אפשרות למיין לפי שם, לפי אומנים, לפי אלבום וכו' וכו', לא? אמורה גם להיות אפשרות של מיון לפי תיקיות אם אני לא טועה.

פורסם

אתה לא טועה, אפשרות עקרונית כזו אכן קיימת.

הבעיה היא שלא כל השירים מופיעים עם פרטים מלאים ואז הנגן לא ממיין אותם נכון.

• תוכן חדש...