Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הקרניבל נכשלה בטסט על צמיגים קידמיים (בעיה בפרונט) .

הזמנתי מהפנצריה ליד זוג מישלינים ושלחתי היום את אבי שירכיב אך הוא בדק רק אחרי זה איזה דירוג וכבר היה מאוחר מדי..

מה ההשלכות הבטיחותיות של הדירוג T במקום H? חוזק מבני של הצמיג גם לא?

האם בשעת תאונה הביטוח לא יתנער מאחריות כי זה בניגוד להוראת יצרן?

תודה וזה די דחוף כי מחר אני רוצה ללכת לפנצריה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ערב טוב שי.

סכנות? קיה קניבל? חוזק מבני?

הצחקת את מישלין.

אין צורך כלל להתרגש מהדרוג ברכב ובצמיג הנ"ל,

הצמיג עדיף באלף מונים על המון צמיגי רפשים עם דירוגי מהירויות יותר גבוהים שנמכרים בשוק הצמיגים.

תתחדש וסע בשלווה.

פורסם

על הציר האחורי יש צמיגי מישלין אנרג'י 215-65-15 97Tמשנה שעברה תאריך 4208

אלה שהורכבו היום הם 215-65-15 96H תאריך 4209 ובמחיר של הH...

יש מה לנסות לבקש להחליף או שלא יתנו לי ?

חיפושיות 73-74

פורסם
על הציר האחורי יש צמיגי מישלין אנרג'י 215-65-15 97Tמשנה שעברה תאריך 4208

אלה שהורכבו היום הם 215-65-15 96H תאריך 4209 ובמחיר של הH...

יש מה לנסות לבקש להחליף או שלא יתנו לי ?

רשמת שהיום הרכיבו 96H ומאחור 97T

כמו שכתבו מעליי ההבדל בין האותיות זו המהירות המירבית לצמיג

כמובן ש H עדיף מכיוון שיש לו מבנה מעט שונה מה T אבל אני לא מאמין שתגיע אי פעם עם הקרניבל (7 מקומות = 7 נפשות) ל 190 קמ"ש (למרות ש2.9 טורבו דיזל יכול להגיע)

אין צורך להחליף - הרווחת צמיגים טובים - בעצם, מעולים.

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

השרשור שהובא מראה על נושא זהה שנפתח ובו נכתב ידע רב בנושא, חלקו נכתב ע"י אנשים שמבינים פחות וחלקו נכתב ע"י אנשים שמבינים יותר.

הפורום הוא מקור ידע, אם יש לך משהו רלוונטי לשרשור אתה מוזמן לעלות, בינתיים התגובה שלך בשרשור מראה דעה אישית והיא חסרת ביסוס ועובדות (בדיוק כמו תגובות רבות בלינק).

אגב, כשאתה משבח את מישלין, אתה מכליל את כל הצמיגים שלהם? כולל האנרג'י?

פורסם

חמוד קרא כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307872&highlight=%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9F

למה לא שחררתי את זה מראש?

שאלה טובה.

האמן לי בחורי היקר עשיתי המון שעורי בית על צמיגי מישלין אנרג'י לסוגיהם.(ונכון מאוד בין היתר על T)

ואני בטוח שבזכותך למדו כאן עוד משהו.

פורסם

בהחלט למדו כאן עוד משהו:

שאתה שילמת על צמיג בקוד T בסיסי וסטנדרטי לחלוטין 400 ש"ח רק בגלל שזה "מישלין" בעוד שבמחירים סביב 350 ומטה ניתן לרכוש צמיגים של יצרנים שהם לא זבל סיני והם הרבה יותר טובים מהמישלין אנרג'י שמתייבשים מהר (ולא כמו שטוענים) והאחיזה שלהם היא לא יותר מבינונית.

וכן, יש לי התנסות עם המישלין כמו גם הרבה צמיגים שבאו אחריהם (בינהם פאלקן 326 ZE שעלה לי פחות לצמיג והוא רמה אחת מעל בכל היבט מהמישלין אנרג'י, קליבר שעולה פחות בפנצ'ריות במרכז הארץ, יוקוהומה וכדומה).

אם אתה מעדיף צמיג שכביכול מחזיק יותר זמן מעמד (ונותן אשלייה או אולי באמת באחוזים בודדים חוסך בדלק) על צמיג אוחז בכללי וברטוב באופן טוב יותר, אשרייך!

תקרא קצת על "הצמיג הירוק". אני אישית מתבסס על ניסיון.

**ראיתי באחד השרשורים על הטענה שלך שהפאלקן זה זבל.

אני לא יודע במה מסתכם הניסיון שלך עם הפאלקן (איזה דגם?) אבל אצלי הם עברו 3 שנים מלאות, 3 או 4 ימי מסלול, עונות חורף/קיץ והם הצדיקו היטב את הקנייה שלהם!

לפני חודש סידרתי לחבר שלי פאלקן 912 בכמעט חצי ממחיר הצמיג של האנרג'י והצמיג לא מאכזב ואחז מעולה בימים הגשומים האחרונים.

ושלא תחשוב שאני אנטי מישלין, אני אישית הרכבתי על ה-6 של הוריי מישלין פרמאסי-צמיג מצויין.

אגב:

האמן לי בחורי היקר עשיתי המון שעורי בית על צמיגי מישלין אנרג'י לסוגיהם

ובשרשור שלך:

את הקנייה ביצעתי אינטואיטיבית לגמרי,ללא ידע מוקדם על איכות הצמיגים הספציפים ומחירם

ואחרי שלמדנו, אשאל שוב, איך אתה יכול להביע דעה על השרשור שלי, שדן בעניין קוד מהירות שאתה בעצמך לא הבאת שום טיעון, עובדה או מקור ידע בנושא?

פורסם

אני עדיין צריך איזה משהו שיהיה לי לומר לפנצריה כי הוא טוען שזה רק מהירות נטו..

אני כמעט בטוח שיש הבדל בחוזק המבני של הצמיג.

הורכב זוג הT מקדימה בגלל הכיוון פרונט ,ומאחור אלו הצמיגים שהרכבתי שנה שעברה והם דירוג H((אז אני התעקשתי על H מה שאבי לא עשה)

חיפושיות 73-74

פורסם

יש לך טעון חזק יותר לפנצ'ריה - הצמיגים שמרכיבים לך כעת יוצרו באותו מועד של אלה שהרכבת כבר לפני שנה, כלומר לפני כשנה וחצי !!

פורסם

הבנת הנקרא חבר...

החדשים הם 4209

אלה שהורכבו לפני שנה 4208

האם קיה ישראל יוכלו לומר לי שחובה H ?(אני יתקשר וישים רמקול בפנצריה)

חיפושיות 73-74

פורסם

דיברתי עם יוסף נעים הוא אמר שאין בעיה אך אי אפשר יהיה לעשות הצלבה.

אני לא מרגיש טוב עם הסיפור הזה ומחר אני יתקשר לפנצריה או ינסע לשם ונראה מה הוא יגיד.

הבעיה היא שהוא אמר לאבי שהוא שם T שזה עד 180 קמש וזה מספיק ולכן אין לו בעיה חוקית וזה רק על פי רצונו של בעל הפנצריה...

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...