Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי, הרבה לפני שתרחיק עד "קיה ישראל" או תחשוש מכיסוי ביטוחי, יש לך את הצורך לעבור את אותו הטסט בו נכשלת בדיוק בגלל הצמיגים!

אני קניתי את ההונדה שלי עם צמיגים לא תקינים והבנתי את זה רק בדיעבד, אחרי שאמרו לי לתבוע את מי שמכר לי אותם - ליצרן יש הוראות ברורות (מודבקות בד"כ על דופן דלת הנהג) - אז נכון שרוב הבוחנים מתעלמים מזה, אבל במשרד הרישוי אף יצאו על כך לקמפיין לפני כשנה, ובכלל - למה לזלזל בהוראות יצרן?

פורסם

כמו שאמרתי -לא היה לי זמן לזה אז שלחתי את אבי והרכב עבר טסט וגם החלפת צמיגים וכיוון פרונט .

נראה מה יתקדם מחר...

אומנם שילמתי 1100 שקל לזוג T אך לפחות זה מישלין לא סתם חברה, אז זה פחות קריטי במידה ואני לא יצליח להחליף אותם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני עדיין צריך איזה משהו שיהיה לי לומר לפנצריה כי הוא טוען שזה רק מהירות נטו..

אני כמעט בטוח שיש הבדל בחוזק המבני של הצמיג.

האות האנגלית מסמנת מהירות!

2 הספרות בצמוד לאות הנ"ל מציינים את העומס המותר על הצמיג.

פורסם

דיברתי עם הפנצריה ,הוא לא מוכן להחליף והוא אמר שזה בסדר והוא אחראי על זה.

אין מה לעשות כי אם יוסף נעים אמר שזה בסדר אז אין לי איך לבוא אליו בטענות ..

אני שקט כי זה מישלין ומקווה לטוב.

תודה לכל מי שניסה לעזור לי!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...