Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה,יש לי הזדמנות לרכוש רנו קליאו ידנית שנת 96 שעשתה רק 50k ק"מ ...האם מוצלץ לרכוש רכב שעבר מעט כל כך קילומטרים מפאת הזמן הרב שהאוטו עמד ולא זז?....

תודה לעונים.

פורסם

קודם כל-איך אתה כל כך בטוח שזה הק"מ המקורי של הרכב?

האם מומלץ? לא בטוח,צריך לעשות בדיקה לרכב,יכול להיות שבגלל שהוא לא עשה ק"מ המנוע במצב טוב יחסית לשנתון שלו,ויכול להיות ההפך הגמור שכל המערכות סתומות והרכב בקושי זז-רכב אמור ליסוע ואם הוא עומד הרבה גם זה לא בריא לו.

בכל מיקרה הק"מ הזה נישמע לי קטן מאוד במידה יוצאת דופן,חבר שלי רכש פולו 96 עם 90 אלף קילומטר והוא מאוד מרוצה ממנה.

פורסם

הרכב שייך לקרובת משפחה שבודאות לא נסעה איתו כל כך....,עוד דבר ששכחתי לציין....הרכב טופל במוסך של היבואן...

• תוכן חדש...