Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,קיבלתי היום הצעה להחליף את הגא'נט 15 שקניתי בגא'נט 14 אחר.

כזכור רכשתי גא'נט 15 שאופסט שלו לא נכון,ולכן אחרי הרבה מילחמה היא היבואן הוא הסכים לי

להחליף את הג'אנט ל14.

הינה תמונה:

תודה לכולם.

תמונה0073.jpg

תמונה0074.jpg

imprza new age

פורסם

על טעם ועל ריח. אני אישית לא אוהב חישוקים משולבים צבע שחור דמוי החדשים ואלה שהיו לך קודם.

פורסם

ברור שהג'אנט שפירסמת בתחילת האשכול יותר יפה , נראה יותר "מקורי" ובעל מראה יותר "אלגנטי"

הקודם היה פשוט מדי , מראה זול יותר .

הג'אנט הזה מאוד יפה ורציתי להביא אותו אבל אז ראיתי שאני יכול להביא ג'אנט במחיר דומה , ג'אנט עמוק .

לילה טוב .

פורסם

אחרי הרבה היתלבטויות ניבחר ג'אנט לרכב שלי אחרי שקניתי ג'אנט 15 ואובסט שלו היה לא נכון גאנ'ט

שניקנה ללא ניסיון ממה מתאים לרכב ומה האובסט הנכון שלו ועוד...

לאחר בקשות רבות וטלפונים רבים ליבואן עצמו של הג'אנטים ולא לסוכן נמצא פתרון חלקי אבל יותר טוב מכלום.

הסכימו להחליף לי את הג'אנט 15 לג'אנט 14 אחר וכרגע אני מבסוט חלקית אבל אין מה לעשות מטעויות לומדים.

מה שכן היבואן הסכים להביא לי ג'אנט 15 אחר אבל לא רציתי מיכווון שעליי לרכוש גם צמיגים חדשים במידה 15 55 205

שכאמור היא מידה בעייתית.

אז הינה התמונות של מה שמורכב כרגע על הרכב מה קיבלתי חדש והגאנ'ט 15 .

אני רוצה להודות לכולכם על העזרה וההכוונה בלעידכם היייתי פשוט גמור.

שבת שלום לכל עם ישראל.

0043_1~1.JPG

imprza new age

• תוכן חדש...