Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2006-2007 או גטס 2007?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין רכישת סיריון 2006-2007 לבין גטס 2007 - אוטומטיות.

על סיריון לא שמעתי יותר מדי דברים רעים, על גטס כן - בעיקר בנושא צריכת הדלק, אבל גם שמעתי על כל מיני שינויים בשנתונים מסויימים לגבי המנוע והעברת ההילוכים האוטומטית בגטס.

ההבדל הממוצע במחיר בין השתיים הוא 10,000 ש"ח לטובת הגטס (לגבי שנתון 2007, כי כמעט אין סיריון 2006), סכום שייקח לי המון שנים לכסות אם הגטס אכן צורכת יותר.

זאת בשל קילומטראז' יומי יחסית נמוך שאני נוסע וגם לאור ירידת ערך של המכוניות עם השנים.

בכל זאת אשמח לתשובה מהי הצריכה לק"מ של גטס 2007 אל מול סיריון החדשה, אם הייתם במקומי מה הייתם עושים ובבלי קשר לצריכת הדלק - האם הן אמינות ונוחות.

תודה רבה!

פורסם

הנושא באמת עלה לדיון כמה וכמה פעמים.

כיוון שהיו לי את שתיהן (הגטס עדיין כאן, הסיריון חזרה לחברת הליסינג), אני אנסה לתמצת לך את ההשוואה -

הסיריון חסכונית יותר בדלק ומרגישה זריזה יותר על הכביש. הגטס צורכת קצת יותר דלק (הדגש הוא על הקצת, ההפרש לא כל כך גדול כמו שכל מיני אנשים שמעולם לא החזיקו גטס מספרים) ותיבת ההילוכים האוטומטית שלה טובה פחות. תא המטען בגטס גדול יותר מאשר בסיריון והעיצוב של תא הנוסעים קצת יותר "בוגר" ופחות מצועצע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה התקציב לרכב?

על רכבים כמו סיאט איביזה חשבתה?לא זוללות דלק,מהירות,אמינות.

בנוגע לגטס,אני לא כל כך מסכים עם זה שהיא לא זללנית,יש בשנתון 2007 שני דגמים,אחד ישן ואחד חדש עד כמה שידוע לי.

בדיוק ב2007 סידרו את צריכת הדלק,אבל אם מדובר בדגם הישן תצפה לתצרוכת של לא פחות מ 1ל8-מנסיון לדוד שלי היה גטס כזאתי.בהצלחה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עבדתי למעלה משנה בחברת השכרה , ואני זוכר שהבוס שלי העדיף באופן גורף את הגטס . הגטס היא יותר איכותית , מרגישה בטוחה יותר בכביש , רכב , נעימה ומבודדת יותר . לסיריון יש חסכון נדיר בדלק והיא זריזה במיוחד ביחס לצריכתה . במקומך הייתי הולך על יאריס 2005 מלפני הגיר הרובוטי . זו מכונית נהדרת ובטיחותית למדיי . חפש אחת כזו .

פורסם

1. אני נמצא כרגע באותה התלבטות. נהגתי בשני הרכבים והתרשמתי יותר דווקא מהגטס, בלי קשר לכך שהסיריון יקר יותר באופן משמעותי.

2. המנוע בגטס עודכן במהלך שנת הדגם 2006 כך שבשנתון הזה יש שני דגמים: דגם ישן עם מנוע 1350 ודגם חדש עם מנוע 1400. גם העיצוב שונה. מיותר לציין שעדיף הדגם החדש שהוא גם משמעותית יותר חסכוני בדלק. גטס מהשכרה שהיה לי לפני כשלושה שבועות צרך באזור 1/12 שזה סביר.

3. הבעיה העיקרית עם הגטס היא שבגרסאות הליסינג (המהווים את רוב רובו של השוק) הוא מגיע לעתים עם כרית אויר בודדת.

4. אומנם הסיריון יקר יותר לרכישה אך גם תמכור אותו ביותר כשיגיע הזמן.

• תוכן חדש...