Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במנורות philips xtreme power h4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שהדימונד ויזון יותר איכותי מהאורסם. לגבי הורדה מהכביש יש מצב לצערי אין לי את הנורות האלו לתת דעה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה אחי אני יודע לגבי הבלו ויז'ן הם חוקיים לגבי הדיאמונד ויז'ן אני יבדוק אני לא בטוח שהם חוקיים תשאל בטח אייל וכל השאר יודעים.. אני הרכבתי על הג'טה את הדיאמונד ויז'ן ויש אור קטלני..

פורסם

תודה אחי על העזרה אני גם חושב שהדיימונד ויז'ן לא חוקיות.

אבל אני גם מחכה לתשבות מהחברים ומקווה שהם יעזרו לי תודה בכל אופן.

מאיר.

פורסם
ונגיד שהם חוקיות, איפה בדיוק אתה מתכוון לרכוש אותם?

יש מישהו ביד 2 פירסם את המנורות ואמר שאפשר להזמין h4 מגיע תוך שבוע וחצי והוא מזמין מebay.

ו=מוכר ב 280 שקל.

דיימונד ויז'ן.

אז יש לי ממי להביא רק הקטע של אם זה חוקי.

פורסם

הן עומדות בתקן האירופי.

בנוגע לשאלת החוקיות שלהן בארץ, הדיעות חלוקות לכן כפי שאמרתי : עדיף לא להרכיב אותן על רכב שלא הגיוני שיהיה לו גוון תאורה כזה במקור.

בקשר לבלו ויז'ן, אני רכשתי ודיי התאכזבתי כי גוון התאורה לא מתקרב לדיימונד. (לראייה, יש לי שני סטים של אורות חניה כאלה למכירה)

שמעתי ממישהו שהH4 נמכרו תקופה מסויימת ב GTLV , אז שווה לבדוק אם יש להם במלאי או אם אפשר להזמין דרכם. לא הייתי מזמין דרך מישהו מיד2.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הן עומדות בתקן האירופי.

בנוגע לשאלת החוקיות שלהן בארץ, הדיעות חלוקות לכן כפי שאמרתי : עדיף לא להרכיב אותן על רכב שלא הגיוני שיהיה לו גוון תאורה כזה במקור.

שמעתי ממישהו שהH4 נמכרו תקופה מסויימת ב GTLV , אז שווה לבדוק אם יש להם במלאי או אם אפשר להזמין דרכם. לא הייתי מזמין דרך מישהו מיד2.

באמת לא מתקרב לדימונד וזי'ן.

והתקשרתי היום לרוברטו מה GLTV אשתו אמרה שהדיימונד ויזי'ן היה ואין להם אותם ולא ניתן להזמין,בגלל שהיה נגלה אחת מכרו הכל

רצו להביא עוד אבל משרד התחבורה לא אישר וכרגע יש רק, את הblue ו xtreme power (מה שיש לי כרגע) ושהם חוקיים אבל לגבי

הדיימונד אין כרגע.

והבן אדם מיד 2 גר באשקלון הוא מזמין זה מגיע אני פוגש אותו שזה אצלי אני משלם לו.

זה בסדר ודי מסודר.

פורסם

עזרה דחוף יש לי אפשרות לקנות את שתי הגירסאות:

philips diamond vision או

philips crystal vision.

מה אתם מציעים לי גם מבחינה, חוקית וגם מבחינת יופי.ותאורה.

• תוכן חדש...