Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZX650.4 VS MOREL DOTECH OV 6

shonik23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב פשוט ללכת לכיוון GENESSIS ULTRA TWO ו אילייט 3 חלקים..

אם אני אכוון תמערכת עד אז וישמעו טוב לדעתי אז נחכה קצת ....

מקס יסים תדוטק מאחור ...

יש לי פשוט אופציה לקנות את הרכיבים במחיר מאודדד אטרקטיבי

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא הצלחת להגיע לתוצאה טובה עם מערכת 2 חלקים, מה גורם לך לחשוב שתצליח להגיע לתוצאה טובה יותר עם מערכת 3 חלקים ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה עניין הוא שפה אני אחליף גם את המגבר ו גם תקומפוננט

אין מה להשוות בית אילייט ו דוטק ובין גנסיס ל קיקר

לא ככה?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם
הרמקולים מותקנים הטב הרכב פאסאט 2004 כך שאין צורך באטימה

לא ברור לי כל כך מה הקשר בין סוג הרכב לבין איטום? אין ואני באמת מתכוון לזה אין רכב שלא נדרש בו איטום, לאיטום יש ערך מוסף אדיר והוא תורם רבות לכל רכב ולכל מערכת.

+1 לסרול.

דני.

פורסם

תשמע בפאסאט לפי ידיעתי ולפי מה שאמרו אנשים לא נדרש איטום רציני

זה לא מזדה או הונדה שיש רעידות בדלתות

לגבי איטום אצלי אפשר לעשות רק בפנל הקדמי של הדלת

פורסם

shonik23,

אין קשר בין רעידות לבין איטום, נראה לך הגיוני שרמקול מנגן על\בתוך פח ? בכל רכב אפילו מרצדס איטום נותן ערך מוסף אדיר.

דני.

פורסם

זה נכון שהרכיבים טובים יותר, אך אני לא חושב שהבעיה שלך היא רכיבים.

התקנה, כיוונים, זוויות ואיטום (גם פאסאט צריך לאטום) הם הבסיס לכל התקנה טובה.

נכון שמערכת שאילייט 3 חלקים עם מגבר ג'נסיס ישפר את הסאונד, אך תהיה רחוק שנות אור ממיצוי המערכת, כמו שאתה רחוק עכשיו ממיצוי המערכת.

בקיצור, סאונד זה יותר מרכיבים טובים, יש עוד הרבה בדרך.

יש מספיק אנשים בצפון שיוכלו לשבת איתך על כיוונים ולדעתי רק אחרי שתנסה אפשרויות נוספות תשלול את ההסטאפ הקיים.

אני לא אומר לך שלא לקפוץ על מציאה אם היא מזדמנת לך, אני רק אומר שהבעיה אצלך לאו דווקא נובעת מרכיבים לא מספיק טובים.

פורסם

גנסיס 1800 שח החדש ו אילייט 3 חלקים ב 2350 שח בלבד

מציאה?

פורסם

אתה לא עוצר לרגע.

איך אמרה דמות מאוואטאר: אי אפשר למלא ספל כשהוא כבר מלא.

לדעתי, כדי למצות אילייט בהגברה פאסיבית (מגבר 2 ערוצים שמגביר את כל הסט), צריך הרבה ידע וניסיון בכיוונים ובעיקר בהתקנה.

קח בחשבון כסף לבניות.

פורסם

סהכ שאלתי אם המחירים טובים למציאות או לא

ואגב המוצרים חדשים

פורסם

אני לא יודע מה המחיר של הג'נסיס כחדש, אבל המחירים טובים.

מה תאמר אם אגיד לך שיצא לי לשבת ברכבים שהותקנו בהם סטים ברמה של דוטק שנשמעו טוב יותר מרכבים שהותקן בהם סופרימו.

למה? מרתי כבר.

פורסם

אם אתה כל כך רוצה לשמוע את זה-האילייט 3 חלקים במחיר הנ"ל זה מציאה,מגבר של ג'נסיס לא ציינתה איזה אבל הדגם הכי פשוט שלהם עולה יותר ככה שאם אתה לוקח חדש ב1800 אז בהחלט המחיר טוב.

אבל אמרתי את זה רק כדי שתנשום עמוק רגע ותבין,אתה יכול באותה מידה להשקיע אלפי שקלם בקניית רכיבים ומה קורה בסוף? אתה לא מגיע לחצי תוצאה ממה שציפיתה לה-לא כי הם לא טובים,פשוט לא פעלתה נכון,אז תעזר בהצעות שנתנו לך חברי הפורום המנוסים ואולי לא תיצטרך לבזבז יותר מדי כסף כדי לשדרג את רמת השמיעה אצלך,בהצלחה!

פורסם

אני מבין ומפנים בכל מקרה.. תודה על התגובות

פשוט אני מתיאש כבר..

דרך אגב זה דגם ULTRA TWO אם אתה מכיר

פורסם

כול מה שמסומן באדום תמכור :

HU CLARION DXZ575 USB AMP KICKER ZX650.4 FRON COMP MOREL DOTECH OVATION 6 AMP 2

PREMIER PA840 COMP REAR MAGNAT CLASSIC SUB PIONEER

המחירים שקיבלתה הם מעולים ,והמוצרים איכותיים

אני מציע :

תרכוש רק את הסט אילייט 3WAY ,התקנה בקורות של המידריינג והטוויטר תעלה לך עוד 1500-2000 שח

קח את זה בחשבון ,מלבד זאת הקיקר ZX שברשותך יכול להגביר סט כזה בלי בעיות

אתה לא צריך סט אחורי ,סט 3 חלקים איכותי כמו המורל אילייט יתן לך במה קדמית איכותית וזה מספיק

בנוגע לסאב ,אותו תגביר עם 2 הערוצים הנוספים של הקיקר ZX בגישור,סאב איכותי מתאים עד 1000 שח

אני ממליץ על הרץ ES300.

שאר כסף אם יש לך ,תוציא על איטום הדלתות הקדמיות גם אם מדובר באיטום מינימאלי

הוופר של האילייט דורש איטום איכותי ,אם החיווט שברשותך \RCA וכיוצא בזה מאיכות ירודה

רצוי להחליף גם כן.

• תוכן חדש...