Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ZX650.4 VS MOREL DOTECH OV 6

shonik23
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה

החיווט הוא טוב מאוד

ואתה אומר שבעצם גנסיס לא יהיה יותר טוב מקיקר?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגנסיס פרופייל אולטרא הוא מגבר מעולה ,וכן הוא יותר טוב מהקיקר {שלא תבין לא נכון הקיקר הוא מגבר איכותי בפני עצמו}.

אם הדבר אפשרי כלכלית ,היה טוב יותר אם היתה עובד עם הגנסיס הנ"ל על הסט הקדמי

ולסאב הייתה מביא מונובלוק בניפרד ,רק שזו הוצאה כלכלית לא מבוטלת

את הקיקר שלך אתה יכול למכור ביד 2 באזור -1000 שח ,תוסיף לזה מחיר של הגנסיס

ועוד מגבר מונובלוק איכותי בסיסי שיעלה לך עוד 1800 שח ,והגעתה להוצאה של 2600 שח בנוסף

ההוצאה הזו לדעתי לא שווה את המחיר ,בכסף הנ"ל תבצע איטום בניות ושיפורים של ההתקנה אם צריך

ותקבל תוצאה טובה יותר ,מה שכן כמו שאמרתי הקיקר הוא מגבר ראוי ,הוא איכותי וחזק ויעשה טוב את העבודה.

פורסם

לפני שאתה מחליף את הרכיבים שלך וסתם זורק כסף בוא ואני אספר לך משהו.

השבוע נסעתי באוטו של חבר שקנה מערכת בול כמו שלי עם אוטו דומה לשלי, רק ההבדל הוא שאני התקנתי את המערכת בעצמי והוא התקין אצל מתקין מקצועי. אני חייב להגיד לך ששומעים אצלו פשוט גרוע, כמה רמות מתחת לאיך ששומעים אצלי. תשקיע בהתקנה טובה, כיוונים ואיטום ואז אם אתה לא מרוצה תחליף.

פורסם

תשמע בגדול אתה צודק..

מאתמול עד היום הספקתי להתקין מידים בדלתות . ו לכוון נורמלי לטעמי את המערכת..

אני רואה שאתה מסוט מ דוטק שלך נכון?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם
לפני שאתה מחליף את הרכיבים שלך וסתם זורק כסף בוא ואני אספר לך משהו.

השבוע נסעתי באוטו של חבר שקנה מערכת בול כמו שלי עם אוטו דומה לשלי, רק ההבדל הוא שאני התקנתי את המערכת בעצמי והוא התקין אצל מתקין מקצועי. אני חייב להגיד לך ששומעים אצלו פשוט גרוע, כמה רמות מתחת לאיך ששומעים אצלי. תשקיע בהתקנה טובה, כיוונים ואיטום ואז אם אתה לא מרוצה תחליף.

אז אם הוא התקין אצל מתקין מקצועי ואת שלך התקנת בעצמך מן הראוי שאצלו ישמעו יותר טוב לא? (בלי לזלזל חס וחלילה בעבודה שלך)

אז לא ממש הבנתי איפה עומד פה ההגיון.

פורסם

הוא יתכוון שמתקין מקצועי הוא מקבל את הכסף שלו בסוף ההתקנה,והוא לא שם לב לפריטי פרטים.עם כן הוא יעשה אולי שלוש מכוניות בשבוע עבודה גם לא בטוח

שאתה מתקין לבד ואני חוויתי את זה על בשרי.אתה שם לב לכל פיפס שאתה עושה ואיך לעביר את החוטים עם RCA מצד ימין או שמאל כדאי שהמחשבי רכב לא יגרמו ליללות אלטרנטור וכ'

תקן אותי עם אני טועה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

זה תלוי בכמה מקצועי המתקין, יצא לי להפקיד את הרכב בידי מתקינים שעשו במהלך ההתקנה דברים שבכלל לא עלו לי בראש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה לא קורה אצל מתקין מקצועי!

אם תילך למתקין מקצועי הוא ישקיע יותר ממה שאתה הייתה משקיע בהתקנה של הרכב שלך,כאילו זה הרכב שלו,ולכן המחיר שווה!

פורסם

סליחה טעות שלי התכוונתי לרשום "מקצועי". (אין לנו מתקינים טובים בחדרה-לדעתי)

וכן אני די מבסוט מהסט שלי כמובן שיכול להיות יותר טוב אבל אני מרוצה.

• תוכן חדש...