Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי יש להטיל על מי שעושה מנגל בבניין דירות עונש כבד:

הפרשה של 25% מהבשרים הצלויים לנפגע :wink:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בתור אחד שגרה קומה מעליו משפחה של אתיופים (אנשים נחמדים לכשעצמם, אבל ריחות הבישולים שלהם ביום שישי מסוגלים להעיר מת), יש לי אישור מוועד הבית להדליק מנגל במרפסת בתור פיצוי.

:-P

אני במקומך הייתי נזהר. אתה עוד עלול למצוא את עצמך מתישהו נתון לתקיפה באמצעות שימוש בקרינה הנוצרת ממכשירי מיקרוגל.

האתיופים האלה משוגעים, תזהר אני אומר לך!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנשים נחמדים לכשעצמם, אבל ריחות הבישולים שלהם ביום שישי מסוגלים להעיר מת)

אכן, טיגון של ק"ג בצל על יבש ואח"כ טיגון של תבלינים חריפים יוצר עשן דביק

שנצמד לכל מקום בגוף... אני מאוד אוהב לבשל אוכל אתיופי, אבל יש לזה תמיד השלכות קשות.:roll:

מנגל זה בדיחה בהשוואה לזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

האם מותר להדליק מנגל פחמים במרפסת\גינה בבניין משותף?

אני עצמי משתמש במנגל גז, מהסיבה שזה מפיץ רק ריח של הבישולים וכנראה שהביטוח לא מכסה מקרה של דלקה בגלל הבערת גחלים במרפסת.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...