Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כרגע מעוניין להזמין אינטרקולר חזית וממיר ספורטיבי לאוטו,השאלות שלי הם כאלה:

קודם כל יש לי בעיה עם האינטרקולר כי אצלי באוטו המקורי הוא בצד ובשביל שאני ישים חזית אני צריך אחד כזה עם היציאה והכניסה מאוטו צד.האם למישהו יש פתרון יצירתי? כמה יעלה אחד כזה בארץ הקודש?

לגבי הממיר, יש לי צנרת 3" והריח פשוט בלתי נסבל .אם אני יזמין ממיר של MAGNA FLOW כניסה 3" לא תהיה בעיה להתאים אותו?או שצריך דאון פייפ מיוחד?

תודה מראש

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני בלי ממיר ואין לי שום ריח... אולי כדי שתבדוק תערובת ?

(גם באיביזה הנוכחית וגם בקודמת [FR עם 2.75])

תבדוק אם בכלל יכנס לך ממיר 3" בתעלה

ואינטרקולר שהכניסה והיציאה הם מאותו צד אפשר למצוא בשפע (סיני מאיביי, ספירקו ואפילו יותר)

אני פשוט הייתי שם קולר מקורי של קופרה, הוא יעיל עד לסביבות ה300 כוח

פורסם

אם בוחן תנועה יחליט ליפול עליך אז כבר ממש לא משנה אם מהדוד האחרוי יהיה לך ריח של דלק שרוף או של שושן צחור, הוא כבר יימצא על מה להוריד אותך מהכביש.

טסט אתה לא תעבור ללא ממיר בכל מקרה ככה שזה ממש לא משנה.

פורסם

אתה בטוח שאין לך ריח?זה לא נשמע הגיוני.

יש מצב שכבר התרגלתי :?

בקשר לאינטרקולר, כדאי לבדוק אם סעפת יניקה של איביזה 6K2 תתאים לך

המצערת שלה ממקומת בצד שני ואז תוכל לשים אינטרקולר רגיל...

פורסם

אני בלי ממיר ואין ריח,הרכב מאד שקט ואני יכול להשוות בכך שאגיד שהרכב שלי יותר שקט גם בלי ממיר מעונדה עם אגזוז.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נסעתי על 106MK2 עם ממיר חדש ואגזוז,והיה ריח יותר מסריח מהאיביזה,אתה מוזמן לבוא להריח את האחוריים של האוטו שלי ולקבוע בעצמייך!

וכבר הרחתי סירחון מאגזוזים.:wink:

פורסם

אני אמרתי עובדה ואני עומד מאחוריה,אתה מוזמן בשבת הקרובה להגיע למפגש VAG ולהשלים עם העובדה שאצלי אין ריח.

ובזה אסיים את הויכוח!

פורסם

אתם אומרים שמרחים בתוך הרכב?עם כן אז זה ממש לא אומר להיות!

ועם זה רק בזמן עמידה מאחורי הדוד אז מה הבעיה בזה לא הבנתי?

פורסם
נסעתי על 106MK2 עם ממיר חדש ואגזוז,והיה ריח יותר מסריח מהאיביזה,אתה מוזמן לבוא להריח את האחוריים של האוטו שלי ולקבוע בעצמייך!

שתיהיה לי בריא, אתה קורה את ההודעה שלך לפני שאתה מפרסם אותה בפורום פתוח? :shock:

אם לא הייתי מכיר אותך הייתי מפרש אותה בצורה שונה לגמרי ממה שהיתכוונת :roflmao:

אצלי אמנם הריח לא מי יודע מה טוב אבל לא נראה לי שזה ברמות ההגדרה של "מסריח".

ובמידה ויש מפגש בשבת אני כבכר רואה את אסף מריח את האגזוזים של כל האיביזות אחת אחרי השנייה...

בכל מקרה לא יעזור כלום, לרכב בלי ממיר יהיה ריח חזק יותר מאותו רכב אבל עם ממיר, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי?

זה תלוי בעשרות גורמים לכל רכב (תערובת, מצב הצנרת, איזה דודים יש במערכת הפליטה וכו'.)

פורסם

שתיהיה לי בריא, אתה קורה את ההודעה שלך לפני שאתה מפרסם אותה בפורום פתוח? :shock:

אם לא הייתי מכיר אותך הייתי מפרש אותה בצורה שונה לגמרי ממה שהיתכוונת :roflmao:

אצלי אמנם הריח לא מי יודע מה טוב אבל לא נראה לי שזה ברמות ההגדרה של "מסריח".

ובמידה ויש מפגש בשבת אני כבכר רואה את אסף מריח את האגזוזים של כל האיביזות אחת אחרי השנייה...

בכל מקרה לא יעזור כלום, לרכב בלי ממיר יהיה ריח חזק יותר מאותו רכב אבל עם ממיר, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי?

זה תלוי בעשרות גורמים לכל רכב (תערובת, מצב הצנרת, איזה דודים יש במערכת הפליטה וכו'.)

• תוכן חדש...