Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ללמוד איך לשפץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני חדש בעסק של מכוניות עתיקות אני מעוניין ללמוד איך לקחת מכונית ולשפץ אותה השאלה שלי היא איפה לומדים כזה דבר?

אני מעוניין ממש ללמוד את כל שלבי השיפוץ מהמנוע ועד תיקוני פחחות למיניהם עם למישהו יש קורס שהוא יכול להמליץ לי עליו זה יהיה מאוד נחמד תודה מראש

פורסם

שמעתי על הקורס הזה אתה יכול לספר לי קצת על הקורס ועם אחרי שעברת אותו אתה מרגיש שאתה יכול להתחיל פרויקט?

כל מידע שתמסור יהיה שימושי תודה מראש

פורסם

הקורס של קלסיקאר בקצרה:

הקורס הוא מבוא לשיפוץ רכב קלאסי

כלומר מהקורס הזה לא יוצאים : חשמלאי, מכונאי או פחח.

אבל אתה מקבל כלים שמאפשרים לך להבין במה כרוך שיפוץ הרכב שלך מהם השלבים בפרוייקט, מה יעשה כל בעל מקצוע כשהרכב יגיע אליו, לומדים גם שיטות עבודה ושיפוץ (בחשמל בעיקר) לומדים ומתנסים בפחחות, ומקבלים מושג טוב יותר במכונאות.

לשפץ רכב לבד אחרי הקורס הזה, אפשרי אבל נראה לי יומרני מדי. אבל אם ברצונך לרכוש כלים כיצד לבחור רכב לשיפוץ, ולדעת מה לבקש מבעלי המקצוע אליהם תפנה - אז הקורס הזה עונה לדרישות.

עוד דבר שחשוב לציין - אהבתי מאד את המפגש עם המדריכים שניכר בכולם שהם עובדים על הנשמה ומאד אוהבים את מה שהם עושים.

אשמח לענות לשאלות יותר ממוקדות למי שיחפוץ בכך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש הרבה בתי ספר באירופה.

Leeds College of technology (צפון אנגליה) מציע קורס יומיומי של שנתיים.

לא יודע עם זה רלוונטי לך, בכל מקרה עם אתה מעוניין אתה יכול להיכנס לאתר שלהם.

אני הגעתי לאנגליה כדי ללמוד את המלאכה הזו לעומקה, וזה שווה כל דקה.

גדי

פורסם
אני יכול להמליץ לך על הקורס של קלסיקאר (סיימתי אותו אתמול)

http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=208

האם הקורס מתאים גם למי שממש לא מבין כלום במכוניות ובטיפול, ממש לא יודע כלום? זאת אומרת האם מלמדים שם מאפס או שצריך, מומלץ, ידע ואפילו מינימלי קודם?

פורסם

האם הקורס מתאים גם למי שממש לא מבין כלום במכוניות ובטיפול, ממש לא יודע כלום? זאת אומרת האם מלמדים שם מאפס או שצריך, מומלץ, ידע ואפילו מינימלי קודם?

אין צורך בידע מוקדם כלשהו...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמה מפגשים יש בקורס ומה היקף הקורס? כמה זמן נמשך כל מפגש? היכן מתקיימים המפגשים?

4 מפגשים.

כ-3-4 שעות כל מפגש.

כ-10 אנשים בקבוצה.

המפגשים נערכים במקומות שונים שנמצאים בין רעננה-צפון לפתח תקוה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ז"א, אני יודע לרתך, אבל זה לא ממש "מיקצועי" כי מעולם לא לימד אותי בעל מיקצוע (יש לציין כי מעולם דבר שבניתי לא התפרק ), עשיתי הכנה לצבע (תיקוני מרק + לפרק את כל האוטו ) אבל אני מניח שאפשר עוד ללמוד המון, עבדתי במוסך כחצי שנה והייתי חימושניק 6 שנים, מגיל 10 בערך אני מפרק ומרכיב מנועים אבל אני מניח שטיפים מיקצועיים יועילו, כשאני ניתקל בחלק שאני צריך לייצר מעולם לא נישארתי ללא רעיונות, אלא שזה לוקח הרבה ניסיונות כושלים...

בקיצור, האם יש קורס (לא חייב להיות כמה ימים יכול להיות גם חצי שנה) שמלמד את כל זה?

כל זאת בשעות הערב (אל תגידו לי "לך תעבוד במוסך..."), אני מאמין שיש לא מעט "מיקצוענים" כמוני שיהיו מעוניינים לקבל חיזוקים בכל מיני תחומים של שיחזור כלי רכב...

נ.ב. בארץ, לא בחו"ל!!!

אולי מישהו ירים את הכפפה?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ז"א, אני יודע לרתך, אבל זה לא ממש "מיקצועי" כי מעולם לא לימד אותי בעל מיקצוע (יש לציין כי מעולם דבר שבניתי לא התפרק ), עשיתי הכנה לצבע (תיקוני מרק + לפרק את כל האוטו ) אבל אני מניח שאפשר עוד ללמוד המון, עבדתי במוסך כחצי שנה והייתי חימושניק 6 שנים, מגיל 10 בערך אני מפרק ומרכיב מנועים אבל אני מניח שטיפים מיקצועיים יועילו, כשאני ניתקל בחלק שאני צריך לייצר מעולם לא נישארתי ללא רעיונות, אלא שזה לוקח הרבה ניסיונות כושלים...

בקיצור, האם יש קורס (לא חייב להיות כמה ימים יכול להיות גם חצי שנה) שמלמד את כל זה?

כל זאת בשעות הערב (אל תגידו לי "לך תעבוד במוסך..."), אני מאמין שיש לא מעט "מיקצוענים" כמוני שיהיו מעוניינים לקבל חיזוקים בכל מיני תחומים של שיחזור כלי רכב...

נ.ב. בארץ, לא בחו"ל!!!

אולי מישהו ירים את הכפפה?

גילי

קלסיקאר עושים עבודה בנושא, אבל זה עוד יקח זמן (לא פשוט להכין מערכי שיעור לקורס של חצי שנה...)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
קלסיקאר עושים עבודה בנושא, אבל זה עוד יקח זמן (לא פשוט להכין מערכי שיעור לקורס של חצי שנה...)

אם צריך עזרה, אני מוכן לנדב מהידע ומהזמן הפרטי שלי....

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם צריך עזרה, אני מוכן לנדב מהידע ומהזמן הפרטי שלי....

אתה יכול להרים טלפון ל"קלסיקאר" 09-7681434

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...