Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כולם חייבים USB והאקליפס טוב פי כמה באיכות שלו מהפיונירים בסדרות הנמוכות שלהם (כן,סדרה 6 ואפילו טובות ממנה נחשבות נמוכות!)וצר לי לאכזב אותך המיתוס ששמעתה על הקלריון הוא לא נכון:-)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא כולם חייבים USB והאקליפס טוב פי כמה באיכות שלו מהפיונירים בסדרות הנמוכות שלהם (כן,סדרה 6 ואפילו טובות ממנה נחשבות נמוכות!)וצר לי לאכזב אותך המיתוס ששמעתה על הקלריון הוא לא נכון:-)

קשה לי להאמין שיש הבדל איכות מהותי בין רדיו דיסקים באותן רמות מחיר.

פיוניר מבחינתי הוא הנוקיה של הרדיו דיסקים.

ניסיתי את כל האחרים, נגעלתי מהממשק והסיבוך וחזרתי לפיוניר / נוקיה.

(מבחינתי רדיו דיסק עם ווליום שהוא לא רוטורי , נפסל על המקום ,וזה עוד לפני שאר הממשקים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קשה להאמין? יודע למה? כי כניראה לא שמעתה קלריון לעומת פיוניר!

אני זכיתי להשוואה באותו סט-אפ של אותו מכונית ואותה מערכת-איך? לחבר שלי היה את הקלריון הזה,הוא התלהב מהתצוגות של פיוניר והחליף אותו בקלריון שלו,ומה אתם יודעים תוך כמה ימים הוא התחרט,הפסיד מכספו ומזמנו,מכר את הפיוניר,הפסיד גם עליו,וחזר לקלריון בהקדם האפשרי!

פורסם
קשה להאמין? יודע למה? כי כניראה לא שמעתה קלריון לעומת פיוניר!

אני זכיתי להשוואה באותו סט-אפ של אותו מכונית ואותה מערכת-איך? לחבר שלי היה את הקלריון הזה,הוא התלהב מהתצוגות של פיוניר והחליף אותו בקלריון שלו,ומה אתם יודעים תוך כמה ימים הוא התחרט,הפסיד מכספו ומזמנו,מכר את הפיוניר,הפסיד גם עליו,וחזר לקלריון בהקדם האפשרי!

כשקניתי טלויזיה בחנות הראו לי 2 פלזמות מחוברות לאותו DVD וממיר. באחת ראו גרוע ובשניה מעולה.

כשביצעתי כיוונון של שתיהן לאותה רמת פרמטרים, פתאום איכות התמונה נהייתה שווה בשתיהן.

כלומר כל ההבדל היה במצב DEFAULT שמכוון בצורה מתאימה יותר לסט אפ הבדיקה הספציפי.

כמובן כשמבצעים בדיקה בין קלריון לפיוניר צריך לבצע השוואה מול דגמים דומים פחות או יותר מאותו סדר גודל של סדרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היה לו את סדרה 7 של פיוניר,מה אתה יודע היא עולה אפילו יותר מהקלריון! ולכוון מערכות הוא יודע טוב,שמעתי באוזניים שלי את השינוי ולהגיד שלטובה? בטוח שהוא לא היה.

פורסם

שי, זה לא אינדיקציה לכלום, החבר שלך הוא לא מדד למה יותר טוב ממה.

צריך הרבה יותר מזה כדי לקבוע משהו כמו מה שאתה אומר, הרבה יותר מהחבר שלך!

שרון.

פורסם

קשה לי להאמין,אלא אם מעבד הסאונד בסידרה 7 טוב יותר? בסדרות החדשות של ה-7 המעבד הוא 24BIT ובישנות עד כמה שאני יודע 1 BIT,אבל גם בשינוי הזה האוזן בקושי מבדילה.

פורסם

מעבד 24BIT איכותי לא תמצא במחירים כאלה של HU, ומעבד 24BIT מאיכות נחותה לא עושה חסד עם הסאונד (בטח שלא נשמע יותר טוב מDAC 1BIT איכותי).

בכל מקרה שי, אני אישית מעדיף קלריון על פיוניר, אבל לא מוכן לצאת בהצהרות של מה יותר טוב ממה...

• תוכן חדש...