Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dunlop sp420 vs toyo proxses 4

edanj
שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

חבר מחפש רביעית צמיגים לאלפא 147 שלו.

כרגע ההתלבטות היא בין:

דאנלופ 420 טריים מאוד- 1100 ש"ח לרביעיה על הרכב.

טויו פרוקסס 4- טריים מספיק, 1400 ש"ח על הרכב.

אשנח לשמוע דעות לכאן או לכאן ממי שמכיר אישית את הצמיגים הנ"ל (את הדאנלופ הללו אינני מכיר).

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי עידן,

לי אישית יש ניסיון עם הדנלופ 420 צמיגים מעוליים ואני מאוד מרוצה מהם אמנם זה הצמיגים הכי פשוטים שלהם אבל הם טובים מאוד שמתי כאלה גם במיצובישי סופר לנסר וגם בטויוטה ראנקס, לגבי ה toyo proxses 4 לא התנסתי איתם בעבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי זה יספיק, בסופר לנסר הם מחזיקים בכלל לא רע ואחי שנוהג על הרכב לא מרחם עליהם... אני מבין שהוא מתלבט רק בין שני היצרנים האלו או שיש מקום לעוד מישהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההתלבטות כרגע היא רק בין שתיהם.

הטויו כמעט נקנו ואז הגיע הצעה מאוד נמוכה על הדאנלופ.

הנטיה כרגע היא לטובת הטויו, אלא אם כן תסבירו לי שכדאי אחרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שכבר אמרתי אין לי ניסיון אם הטויו, שבוע שעבר חבר רצה לקנות מזדה 626 והצמיגים שם היו שחוקים אז בזמן שהרכב היה בבדיקה הלכנו להתעניין ולקבל הצעת מחיר לגבי צמיגים, הוא נתן ארבעה אופציות: מישלין, גוד ייר, מקסיס והנקוק את האמת ששאלתי אותו על הדנלופ והוא אמר שהוא לא ממליץ על ה 420 הוא לא אמר למה אבל איפה שאני מחליף צמיגים הוא דווקא אמר שהם מצויינים לאחרונה שמתי גם ארבה צמיגים לונדורה וגם הם של דנלופ אוליי תבקש הצעת מחיר לדגם אחר של דנלופ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5386 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...