Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה שנתון 2003 עד 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעוד קצת פחות משנה אני נפרד מרכב הליסינג לשלום. לא יודע אם זה שלום ולא להתראות לליסינג אבל מהרכב הנוכחי בוודאי ששלום ולא להתראות.

לבינתיים המחשבות שלי נודדות לכך שאם אני הולך על רכב פרטי מחדש - אז לפחות שיהיה רכב קצת יותר גדול ונוח לתנאים משפחתיים + מערכת סטריאו (אני שייך לפורום אודיו ואני סטריאוהוליסט לא קטן אז צריך קצת מקום בתא המטען)

חשבתי על הכוון של פורד\מאזדה מונדיאו\6

חשבתי על כוון של סובארו B4 או סיטרואן C5

חשוב לי הדברים הבאים - לפי סדר העדיפיות:

1. אמינות.

2. עלות תחזוקה.

3. עלות דלק.

4. מראה חיצוני.

C5 נפסלה מבחינתי על אמינות של מערכות החשמל של הרכב - לא רוצה להתעסק עם זה - אם כי - זה הרכב הכי נוח בקטגוריה.

אני לא מחפש רכבים צרפתיים, אמריקאים או כל דבר אחר - אני מתמקד ביפני או קוריאני - היות ומדובר על עוד שנה מעכשיו אפשר לקחת אולי גם מג'נטיס של קאיה עד אז בחשבון.

מה שחשוב לי זה שהתגובות שלכם לגבי הסונטה לא יהיו ילדותיות - הכוונה היא לתגובות כמו, חרא אוטו, איכס מגעיל - בבקשה תגובות ענייניות ומקצועיות בלבד.

קודם כל לגבי 4 - מראה חיצוני - הסונטה יפה בעיניי ועל זה אין וויכוח כי זה הטעם האישי שלי. - הכי יפה בקטגוריה היא ה6 לדעתי.

לגבי מה שאני שומע על סונטות מרוב האנשים וגם מהרבה חוות דעת כאן בפורום היא שרמת האמינות של הרכב היא גבוהה וזה גם אחד הרכבים הכי אמינים שיונדאי שחררו לשוק אי פעם.

לגבי מה שאני שומע על עלות תחזוקה - הרכב זול לתחזוקה.

הבעיה תמונה בצריכת הדלק של הרכב - הבנתי שהרבה אנשים טוענים שהרכב זללן.

לעומת זאת - גם מרוב הדיעות שקראתי מאנשים שהיה להם את הרכב הזה זו בדיה, לפחות לדגמי ה2 ליטר - מדובר בתצרוכת דלק של 1 ל10 ובמאמץ 1 ל8

מה הנתונים הנכונים לשנתונים האלו? מה הגיוני? כי צריכת דלק של 1 ל6 זה צריכת דלק של ג'יפ לכל הרוחות.

מה גודל מיכל הדלק בשנתונים האלו?

מה רצוי לבדוק ברכב הזה לפני רכישה - מחלות אופייניות.

אני לא מחפש רכב זריז בהכרח במקרה הזה כי אז הייתי הולך רק על 6 או B4 - אני מחפש רכב גדול, נוח, אמין, זול לתחזוקה בתקציב של עד 60K ושצריכת הדלק שלו עדיין תהיה בגבול ההגיון.

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רכב מהמם!(יגואר של יונדאי) המחלה של דגם זה בולמים החלפתי לתחליפי אבדתי את כל הנוחיות אז החלפתי שוב למקורי

נראה מאוד קלסי וסולידי ממש לא מהיר 134 כוח סוס ו434 ליטר ואחורה צריכת דלק של 12 ליטר בעיר ו8 בין עירוני הH.U מאוד נוח להחלפה יש הכנה ל דאבל דין בדגם 2002 -2005 רכב מאוד אמין

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

תודה רבה

זה אכן עיצוב שהם העתיקו מיגאור S TYPE לשנתונים האלו.

כמו שוולבו S40 S60 וS80 זה בעצם העתקה של עיצוב של פרארי... באמת.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין

הרבה אנשים טוענים שצריכת הדלק היא 1 ל 6 אבל זה נשמע לי מופרך ולא הגיוני אלא אם כן הרכב מאוד מוזנח...

לגבי תא המטען - דווקא מאכזב - ציפיתי שיהיה לפחות 500 ליטר לרכב בכזה גודל וזה גורם סיבה נוספת לשיקולים.

מהן עלויות האחזקה של רכב כזה?

טסט?

ביטוח?

טיפולים? יש רצועת טיימינג?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עלויות התחזוקה של היונדאי סונטה סבירות למדי - ביטוח זול יחסית, חלפים וטיפולים כנ"ל.

למעט מראה מרשים, הסונטה מכונית בינונית למדי ברוב ההיבטים, ולזכותה עומדים בעיקר עלויות תחזוקה נמוכות יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה רבה חן

זה בדיוק מה שאני מחפש - אני מחפש רכב שיהיה נוח לנהיגה, יציב על הכביש, גדול וקל לתחזוקה

נתון צריכת דלק בין 8 ל12 זה בסדר גמור מבחינתי.

לא מחפש רכב ספורטיבי שיביא אותי מהר מאפס למאה - אלא רכב שיהיה בו מרחב וישרת אותי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

הייתה לי מאזדה 6 כשנה וחצי להערכתי, ולאני נוסע מידי פעם על הסונטה של אמא שלי.

לדעתי המאזדה 6 רכב יותר מהנה, אני ממש לא אוהב לנהוג על הסונטה, לדעתי זה רכב לא מהנה עם התנהגות אמריקאית וזולל דלק.

מבחינת אדיו, שניינו יודעים שאתה מבין יותר מדבר או שתיים, בין אם תקח מאזדה 6 או מונדאו, אתה תצטרך לפרק את הHU או לשים מנחת, ככה שאין ביניהם הבדל כזה גדול.

לדעתי, אין לה מה לפנות לכיוון הסונטה, עדיף יותר ללכת לכיוון ה6 או המונדאו.

אבל שוב, זאת רק דעתי.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• תוכן חדש...