Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

White EK by Ezra Refael

Ezra Refael
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה של אחד שלא ממש מבין בהונדות, זה לא המנוע המקורי של סיויק נכון? לפחות ממה שאני ראיתי, אפשר לדעת יותר פרטים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
האם אתה יכול לכתוב איך הג'אנט?

האם יש רעידות בנסיעה עד 100 קמ"ש?

בין 100-140?

מעל 140?

הבנתי שהוא לא HUB CENTRIC ואני רוצה לוודא שהוא אכן מתיישב במקום ולא מייצר רעידות.

אני לא מכיר את המונח הזה אבל אין שום בעיה של רעידות. חברה כמו לנסו לא תייצר גאנט שירעד ב100 קמ"ש.

פורסם
האם אתה יכול לכתוב איך הג'אנט?

האם יש רעידות בנסיעה עד 100 קמ"ש?

בין 100-140?

מעל 140?

הבנתי שהוא לא HUB CENTRIC ואני רוצה לוודא שהוא אכן מתיישב במקום ולא מייצר רעידות.

בתור אחד שיש לו את הג'נט הזה גם, אין שום רעידות בשום מהירות, הג'נט קל יחסית לשאר, וחוץ מזה הוא הכי יפה שיש.

Flash Red VW Corrado 16V

• תוכן חדש...