Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשלים טכנוניים קיימים בכל מקום, זה לא מדד של אמינות, אני נכוויתי מהבעיה בקורולה אבל עדיין זה רכב שסיים אצלי 130 K KM לא קלים בכלל בלי אף בעיה, ואלה רכבים שמחיר השוק שלהם מדבר בזכות עצמו, זהו יצרן שמאז סוף שנות ה90 מספק מכוניות אוטומתיות שנדיר שיתקלקלו, משהו שאף צרכן אירופי לא הצליח לעשות, צריך לקחת את נושא הריקול בפרופורציה, בקשר לפריוס, זה רכב מהפכני מבחינה טכנולוגית ובעיות צפויות, כל מי שקנה את זה היה צריך לדעת שבעיות עלולות לצוף, בדיוק כמו כל מי שקונה DSG או TSI עכשיו מ VAG לא אמור לשלול ריקול או תיקון של גיר כי הוא מקבל טכנולוגיה חדשה ומהפכנית ויש סיכוי שתצטרך שפשוף.

בקשר לתאונה, היא נשמעת אמינה ואמיתית, הוא אומר שהלכו לו הבלמים, ובלם יד זה לא רעיון טוב במהירות גבוהה, עדיין רוב האנשים ישימו ניוטרל או ינסו לשחרר את הדוושה, לא יודע מי אשם יותר, אבל שורה תחתונה בן אדם נהרג בגלל הכשל, גם אם היה לו עצמו חלק בכך.

בארה"ב יש ניצול מצד נוכלים לחוקי הגנת הצרכן, זה עדיין עדיף מהגנה לקויה על הצרכן, זה ימנע מחברות כמו כבלים\יס או חברות התקשורת הקווית והאלחוטית מלנצל צרכנים כמו היום בישראל, עדיף קבוצת נוכלים שתלחם בתאגיד עם סוללת עו"דים, מאשר אזרח קטן שיחטוף מהתאגיד מבלי הרבה ברירות.

• תגובות 502
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואני מבין שיש לך בעיה עם זה?

כי לדעתי עדיף שכל יצרן ירעד מפחד של תביעה מאשר ההוויה הישראלית שגורסת:

"עזוב אחי, פלגל זה בומבה של שיטה! על אחריותי!! עזוב, יהיה בסדר, מה כבר יכול לקרות מרצפת פלגל באולם חתונות".

לגבי פלקל,במקרה נפלת על משהו מהתחום:

בחו"ל בונים בעיקר בשיטה הזאת וגם בארץ יש המון מקומות שמיישמים אותה,השיטה היא שיטה מעולה,מה שקרה שם באולם הוא שהורידו קירות תומכים כי רצו לעשות מקום פתוח יותר והתוצאה היא תוצאה הרת אסון!

בארצות הברית יש אנשים ומקומות,ישנם כאלה שיחכו לנהג בכביש ויקפצו בדיוק שהוא עובר כדיי לקבל מהביטוח....אני יודע כי הייתי שם.

טויוטה זו פרה קדושה כמו שחלק מהכותבים העירו,זה נכון כי מה לעשות,יצרן מספר 1 בעולם ובצדק,הוא מוציא לפועל מוצרים איכותיים בכל קני מידה,תמיד יחפשו אותו כדיי להפילו,אבל מה לעשות ,לפי דעתי, גם אם הוא ייפול ,יעלה יצרן יפני אחר במקומו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
טוב

זה כבר נראה כמו קרב איגרוף בין טייסון לבין סבתא שלי, עם כל חבטה נוספת, הם נראים מסכנים ועלובים יותר וכל מה שנשאר לי לאחל להם הוא שיעברו את המשבר בשלום ויחזרו לייצר מכוניות טובות ואמינות וכמו שאמר הבעלבית"שיחזירו את הפאן חזרה למכוניות".

כשכולנו נשב בסלון ונראה עוד שנה בערוץ שמונה את הסרט על "קריסתו של ענק" תהיה ללא ספק שימת דגש על הראיון שלנשיא טויוטה לפני חצי שנה לפייננשל טיימס, זה מה שהוא אומר :""אנחנו נמצאים צעד אחד בלבד לפני כניעה לאי רלוונטיות" ובאיזה קטע נבואי, קוסמי, הזוי הוא מנבא את הצפוי כשהוא מקווה שממשלת יפן תירתם לעזור להם באומרו :

“I hope that this will not be a brake,” he said, “in order to hit the accelerator we need support from the government.”:shock::shock:

אני לא מבין למה אתה שמח כל כך. פשיטת רגל של יצרנית ענקית כמו טיוטה תפגע קשות בכלכלה העולמית ובתעשיית הרכב בפרט. עם כל השנאה שלך לחברה הזאת מדובר בחברה ענקית שפיתחה טכנולוגיה והציבה סטנדרטים. נפילה של טויוטה תפגע בתחרות, תצמצם את הבחירה ותגרום ליצרניות אחרות להתאמץ פחות בפיתוח מוצרים איכותיים. אבל העיקר שתוכל להגיד "לה לה לה רואים גם יפנית מתקלקלת". שיהיה לך לבריאות.

פורסם

היא לא תפשוט רגל. מקסימום היא תצטמצם ותתיעל כדי שמקרים כאלה לא יחזרו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אכן נשמע זוועה ולא נראה לי מזוייף.

אבל מעניין אותי מדוע הנהג לא כיבה את המנוע, הרים את ההמברקס, הכניס לרוורס, פרקינג וכו'.

עידן

השוטר אפילו הציע לדובר לכבות את האוטו, אבל אני יכול להבין שמישהו שנמצא במצב פאניקה כזה אפילו לא ישמע את ההמלצה.

אולי אני באמת מצפה ליותר מדי מהנהג הממוצע?

כנראה באמת שמה שנראה לי ברור, לא כל כך ברור לכל אחד. (לפחות כך על פי המקרה הבודד ולא בהכרח מייצג הזה, בהנחה שהוא אמיתי)

שורה תחתונה, כל מי שנוהג אמור לדעת שבידיו כלי מסוכן לו ולזולת, ואם יש מישהו שלא בטוח ביכולתו להתמודד עם מצבי חירום, מוטב שיוותר על הפריבילגיה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
כשלים טכנוניים קיימים בכל מקום, זה לא מדד של אמינות, אני נכוויתי מהבעיה בקורולה אבל עדיין זה רכב שסיים אצלי 130 K KM לא קלים בכלל בלי אף בעיה, ואלה רכבים שמחיר השוק שלהם מדבר בזכות עצמו, זהו יצרן שמאז סוף שנות ה90 מספק מכוניות אוטומתיות שנדיר שיתקלקלו, משהו שאף צרכן אירופי לא הצליח לעשות, צריך לקחת את נושא הריקול בפרופורציה, בקשר לפריוס, זה רכב מהפכני מבחינה טכנולוגית ובעיות צפויות, כל מי שקנה את זה היה צריך לדעת שבעיות עלולות לצוף, בדיוק כמו כל מי שקונה DSG או TSI עכשיו מ VAG לא אמור לשלול ריקול או תיקון של גיר כי הוא מקבל טכנולוגיה חדשה ומהפכנית ויש סיכוי שתצטרך שפשוף.

בקשר לתאונה, היא נשמעת אמינה ואמיתית, הוא אומר שהלכו לו הבלמים, ובלם יד זה לא רעיון טוב במהירות גבוהה, עדיין רוב האנשים ישימו ניוטרל או ינסו לשחרר את הדוושה, לא יודע מי אשם יותר, אבל שורה תחתונה בן אדם נהרג בגלל הכשל, גם אם היה לו עצמו חלק בכך.

בארה"ב יש ניצול מצד נוכלים לחוקי הגנת הצרכן, זה עדיין עדיף מהגנה לקויה על הצרכן, זה ימנע מחברות כמו כבלים\יס או חברות התקשורת הקווית והאלחוטית מלנצל צרכנים כמו היום בישראל, עדיף קבוצת נוכלים שתלחם בתאגיד עם סוללת עו"דים, מאשר אזרח קטן שיחטוף מהתאגיד מבלי הרבה ברירות.

1. האמירה לפיה כל טכנולוגיה חדשה חזקה עליה שתגרום לבעיות, אינה יותר מספקולציה חסרת שחר. ודאי כך שאתה מבשר לבעלי מכוניות עם מנוע TSI שיתכוננו לתקלות שדינן להגיע. הסיכוי לתקלה כזו סטטיסטית מאוד נמוך והעובדה שאתה משתמש בכך בכדי לתרץ מה שאינו פחות מרשלנות רבתי של יצרן, אינה רצינית.

2. היחס עליו כרגע מלינים "אוהדי" המותג, הוא יחס שנרכש ביושר. במיוחד אם נתחשב בתפיסה שרווחה, אצלם לפחות, לפיה האוטו הזה בניגוד נניח למכונית צרפתית, לא רואה מוסך ולא רק בפרסומת. הגיע הזמן שנבין שאוטו זו מכונה מסובכת ועתירת מכלולים ובכלל לא חשוב איך קוראים לו, או איפה בנו אותו. הוא יכול התקלקל, בין בשל רשלנות בעליו, או אפילו זו של יצרניו.

3. דבר אחד נשאר מבחינתי חסר פתרון והיא העובדה שהמכונית שהחלה את ה"סיפור", לפחות לפי הפירסומים, היא בכלל לקסוס, מכונית שלהבנתי לא נקראה ל"ריקול". מישהו יכול להבהיר ?

פורסם

מה שצריך להיות ברור לכל בעל רשיון נהיגה, הפך לפולמוס עולמי שהולך לעלות מיליארדי דולרים, בגלל תרבות הליטיגציה האמריקאית המחורבנת והמעצבנת.

לא עוצרים מכירות ועושים ריקול למיליוני מכוניות בגלל שהיו 12 (אולי, לא ממש ברור) מקרים בעולם של כשל מסויים, שכנראה במקרה אחד (אולי) הביא גם למקרה מוות.

ג'רמי, בא נראה אותך אומר את זה כשאבא של אשתי בן 70+ נוהג בטויוטה, והבן שלך רץ לכביש אחרי כדור.

לא ברור לי איך בחור הגיוני ולוגי שכמוך, לא מצליח להבין שמה שברור לך, לא ברור לבעלים הקלאסי של טויוטה, שזמן התגובה שלו מעט יותר גבוה משלך כשאתה מתכנן מבחן דרכים שכזה. יודע מה? גם עליך לא הייתי סומך ולא על אף נהג מרוצים, לצורך העניין, כשהדבר מפתיע אותו בעת בלימת חירום, והוא בדיוק מדבר בפלאפון נניח (עם דיבורית כמובן), או מחליף תחנה ברדיו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
השוטר אפילו הציע לדובר לכבות את האוטו, אבל אני יכול להבין שמישהו שנמצא במצב פאניקה כזה אפילו לא ישמע את ההמלצה.

אולי אני באמת מצפה ליותר מדי מהנהג הממוצע?

כנראה באמת שמה שנראה לי ברור, לא כל כך ברור לכל אחד. (לפחות כך על פי המקרה הבודד ולא בהכרח מייצג הזה, בהנחה שהוא אמיתי)

שורה תחתונה, כל מי שנוהג אמור לדעת שבידיו כלי מסוכן לו ולזולת, ואם יש מישהו שלא בטוח ביכולתו להתמודד עם מצבי חירום, מוטב שיוותר על הפריבילגיה.

אני כנהג ממוצע מהשורה, מודע לעובדה שבידי כלי מסוכן - ולכן לא הייתי חושב אף לרגע לכבות את הרכב.

אין אני יודע אם אכן פעולה זו תגרור עצירה, או להפך - תפגע אף יותר בשליטתי ברכב (היגוי וכו..).

כמו שציין קודמי - יכול להיות שאתה בטוח כי תוכל להתמודד עם כל מקרה קיצון, אבל בד"כ המציאות מראה ההפך.

ואין דין דוושה תקועה בכביש ישר וריק - כדין דוושה תקועה לפני סיבוב חד/בלימת טור מכוניות/התפרצות ילד לכביש.

במיוחד כשאינך יודע שדבר מסוג זה הולך להתרחש - שלא כמו בניסוי שלך.

רועי - הסיבה שלקסוס לא נקראה לריקול - היא שטויוטה מעדיפה להסיט ממנה את האש.

דווקא בגלל שהיא המותג המזוהה כאמין ביותר.

פורסם
טוב

וכל מה שנשאר לי לאחל להם הוא שיעברו את המשבר בשלום ויחזרו לייצר מכוניות טובות ואמינות וכמו שאמר הבעלבית"שיחזירו את הפאן חזרה למכוניות".

אני לא מבין למה אתה שמח כל כך. פשיטת רגל של יצרנית ענקית כמו טיוטה תפגע קשות בכלכלה העולמית ובתעשיית הרכב בפרט. .

אני מבין שהקריאה אצלך סלקטיבית?

כי כתבתי במפורש שאני מאחל להם שילמדו, ישכילו ויחזרו בקרוב בכוחות חדשים לימכור מכוניות טובות יותר ובטוחות יותר.

אין לי שום שנאה אליהם, לא אישית ולא למכוניות.

אני חושב שרובן משעממות ובנאליות אבל בטח לא שונא.

בארצות הברית יש אנשים ומקומות,ישנם כאלה שיחכו לנהג בכביש ויקפצו בדיוק שהוא עובר כדיי לקבל מהביטוח....אני יודע כי הייתי שם..

אה, אתה רציני? באמריקה יש אנשים כאלה???:shock:

כי אם ראית צרלי וחצי, ראית שכבר בתחילת שנות השבעים היו כאלה גם בארץ ועדיין יש. לאחרונה אפילו בשפע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. האמירה לפיה כל טכנולוגיה חדשה חזקה עליה שתגרום לבעיות, אינה יותר מספקולציה חסרת שחר. ודאי כך שאתה מבשר לבעלי מכוניות עם מנוע TSI שיתכוננו לתקלות שדינן להגיע. הסיכוי לתקלה כזו סטטיסטית מאוד נמוך והעובדה שאתה משתמש בכך בכדי לתרץ מה שאינו פחות מרשלנות רבתי של יצרן, אינה רצינית.

2. היחס עליו כרגע מלינים "אוהדי" המותג, הוא יחס שנרכש ביושר. במיוחד אם נתחשב בתפיסה שרווחה, אצלם לפחות, לפיה האוטו הזה בניגוד נניח למכונית צרפתית, לא רואה מוסך ולא רק בפרסומת. הגיע הזמן שנבין שאוטו זו מכונה מסובכת ועתירת מכלולים ובכלל לא חשוב איך קוראים לו, או איפה בנו אותו. הוא יכול התקלקל, בין בשל רשלנות בעליו, או אפילו זו של יצרניו.

3. דבר אחד נשאר מבחינתי חסר פתרון והיא העובדה שהמכונית שהחלה את ה"סיפור", לפחות לפי הפירסומים, היא בכלל לקסוס, מכונית שלהבנתי לא נקראה ל"ריקול". מישהו יכול להבהיר ?

טכנולוגיות חדשות עלולות ליצור בעיות, זוהי ספקולציה (זה מה שהמילה עלול מתארת), אבל חסרת שחר? DSG נעשה לו ריקול, אני לא חושב שזה בעיה, קניתי אחת כזאת להורים שלי, ואני לא אופתע אם תצוץ איתה עוד בעיה, אותו ההגיון תקף לפריוס, שהיא משהו חדש לחלוטין.

פורסם

ואין דין דוושה תקועה בכביש ישר וריק - כדין דוושה תקועה לפני סיבוב חד/בלימת טור מכוניות/התפרצות ילד לכביש.

במיוחד כשאינך יודע שדבר מסוג זה הולך להתרחש - שלא כמו בניסוי שלך.

אני כבר לא יודע איך עוד אני יכול לנסח את זה שזה יהיה ברור.

גם אם דוושת הגז תקועה, אם צריך לבלום, האוטו בולם ממש כמעט כמו שהוא בולם כשהגז לא לחוץ.

כשילד מתפרץ לכביש נהג צריך לבלום כל כך מהר שהוא אפילו לא יספיק לגלות שדוושת הגז שלו לא חזרה למעלה.

לפחות הנה מישהו שמסכים עם דעתי על כל העניין הזה (אתר הומוריסטי, אבל במקרה הזה רציני מאוד...):

http://www.sniffpetrol.com/

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
אני לא מבין למה אתה שמח כל כך. פשיטת רגל של יצרנית ענקית כמו טיוטה תפגע קשות בכלכלה העולמית ובתעשיית הרכב בפרט. עם כל השנאה שלך לחברה הזאת מדובר בחברה ענקית שפיתחה טכנולוגיה והציבה סטנדרטים. נפילה של טויוטה תפגע בתחרות, תצמצם את הבחירה ותגרום ליצרניות אחרות להתאמץ פחות בפיתוח מוצרים איכותיים. אבל העיקר שתוכל להגיד "לה לה לה רואים גם יפנית מתקלקלת". שיהיה לך לבריאות.

אתה מדבר על שינאה ?

העלמות טויוטה (לא שזה יקרה) לא תעשה דבר לשוק הרכב, מלבד הפריוס אין בליין של טויוטה שום רכב אשר מתבלט מעל השאר , ואשר חסרונו יגרום ללילות חסוכי שינה לציבור רוכשי הרכב.

טויטה לא נודעו בטכנולוגיות מתקדמות , טויוטה מכרה דבר אחד עיקרי והוא האמינות, היא התגאתה במיוחד בשיעור הקונים החוזרים עקב אותו מוניטין של אמינות בלתי מתפשרת.

המוניטין הזה נפגע באופן קשה היום לאחר שהתברר שטויוטה אכן ידעה על בעיות הבלימה בפריוס, ביצעה תיקון שקט על קו היצור אך משום מה לא טרחה ליידע את ציבור הקונים שלה על הבעיה הנ"ל.

אותו כנ"ל בנוגע לדוושת התאוצה, אתה בוחר להאמין לחברה כזו, יבושם לך.

אני יודע בדיוק מה היתה התגובה שלך אם הבעיה הזו היתה מתגלה ברכב מתוצרת צרפת:-(

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כל הסיפור עם טויוטה זה ניפוח של בעיה נדירה וסה"כ לא מטורפת ללא שום פרופורציה.

:mm_yeah:

כל חלק מתקלקל בסופו של דבר - ובכל תהליך יצור קיים אחוז מסויים של כשל\פגם. אז לקחנו חלק שיוצר במיליוני יחידות (דוושת גז אלקטרונית) והכפלנו באחוז אפסי של כשלים (סתם כדוגמא 0.00001%) ונשארו עם כמה יחידות או עשרות יחידות מכל סך המיליונים שיוצרו שעלולים להתקלקל או שיוצרו פגומים\כשלים. כשהחלק הזה מתקלקל התוצאות יכולות להיות הרסניות\קשות.

טויוטה לקחו את העניין וניפחו אותו מעבר לכל פרופורציה. במילים אחרות טויוטה ירו לעצמם ברגל וגרמו להיסטריה נוראית אצל קהל לקוחותיהם (אני מדבר מניסיון אישי עם קרובי משפחה).

בעניין נהיגה: אפשרו לומר שכמעט 100% מהנהגים לא מורגל למצבי חירום בכביש, לכן כל הספקולציות על בלימות חירום ודברים דומים במצב של תקלה בדוושת הגז טובים אולי, במקרה הממש ממש טוב, ל 1% מכלל הנהגים בעולם כולו. ייתכן וחלק מהאחוז הזה נמצא גם כאן בפורום. בכל שאר המצבים אתם תראו תגובות מטומטמות עד כדי כאב לכל מיני מצבי חירום או טעויות שאנשים עושים - ורק כאנקדוטה קטנה בעניין, אתמול בטלויזיה הראו את המקרים שקרו בשנה האחרונה בכל מה שקשור לאנשים שיצאו מחניה או בהילוך הנכון ומצאו את עצמם בתוך חנות\עץ\בקומה התחתונה של החניון וכו'. כשאתה מסתכל על דברים כאלו אתה לא מבין ומתחיל לשאול את עצמך שאלות מוזרות: "האם האידיוטים האלו משלבים הילוך ויוצאים עם רגל ב"פול גז" מהחניה ? כי אני לא רואה שום סיבה, גם אם טעית בשילוב ההילוך ויצאת עם רגל כבדה על הגז, שדברים כאלו יגיעו למצב כזה".

to make a long story short אנשים פשוט מגיבים בהיסטריה לטעויות שלהם ומקצינים אותם עוד יותר ע"י תגובה חריפה יותר למה שהם כבר עשו כטעות. אחת המערכות החכמות שיודעת להתמודד עם הטימטום הזה היא מערכת ה ESP-ABS, זו מערכת שבאמת מצליחה להפוך את הטימטום של הנהג להצלת לחיים.

עד שלא יתחילו ללמד אנשים מהם מצבי חירום ואיך מתחמקים ממכשול או יוצאים ממצבי חירום על הכביש, לא יהיה שינוי בנושא, כולם יסבלו. דבר כזה יצמצם את תופעות הטימטום על הכביש אבל תמיד יהיו כאלה שיכנסו לאוטו רק בשביל להגיע ממקום למקום, ישתו את הקפה שלהם ויעשנו את הסיגריה - ובסוף מד"א יאלצו לגרד אותם עם שפכטל מאיזה גדר או בטונדה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
:mm_yeah:

כל חלק מתקלקל בסופו של דבר - ובכל תהליך יצור קיים אחוז מסויים של כשל\פגם. אז לקחנו חלק שיוצר במיליוני יחידות (דוושת גז אלקטרונית) והכפלנו באחוז אפסי של כשלים (סתם כדוגמא 0.00001%) ונשארו עם כמה יחידות או עשרות יחידות מכל סך המיליונים שיוצרו שעלולים להתקלקל או שיוצרו פגומים\כשלים. כשהחלק הזה מתקלקל התוצאות יכולות להיות הרסניות\קשות.

טויוטה לקחו את העניין וניפחו אותו מעבר לכל פרופורציה. במילים אחרות טויוטה ירו לעצמם ברגל וגרמו להיסטריה נוראית אצל קהל לקוחותיהם (אני מדבר מניסיון אישי עם קרובי משפחה).

בעניין נהיגה: אפשרו לומר שכמעט 100% מהנהגים לא מורגל למצבי חירום בכביש, לכן כל הספקולציות על בלימות חירום ודברים דומים במצב של תקלה בדוושת הגז טובים אולי, במקרה הממש ממש טוב, ל 1% מכלל הנהגים בעולם כולו. ייתכן וחלק מהאחוז הזה נמצא גם כאן בפורום. בכל שאר המצבים אתם תראו תגובות מטומטמות עד כדי כאב לכל מיני מצבי חירום או טעויות שאנשים עושים - ורק כאנקדוטה קטנה בעניין, אתמול בטלויזיה הראו את המקרים שקרו בשנה האחרונה בכל מה שקשור לאנשים שיצאו מחניה או בהילוך הנכון ומצאו את עצמם בתוך חנות\עץ\בקומה התחתונה של החניון וכו'. כשאתה מסתכל על דברים כאלו אתה לא מבין ומתחיל לשאול את עצמך שאלות מוזרות: "האם האידיוטים האלו משלבים הילוך ויוצאים עם רגל ב"פול גז" מהחניה ? כי אני לא רואה שום סיבה, גם אם טעית בשילוב ההילוך ויצאת עם רגל כבדה על הגז, שדברים כאלו יגיעו למצב כזה".

to make a long story short אנשים פשוט מגיבים בהיסטריה לטעויות שלהם ומקצינים אותם עוד יותר ע"י תגובה חריפה יותר למה שהם כבר עשו כטעות. אחת המערכות החכמות שיודעת להתמודד עם הטימטום הזה היא מערכת ה ESP-ABS, זו מערכת שבאמת מצליחה להפוך את הטימטום של הנהג להצלת לחיים.

עד שלא יתחילו ללמד אנשים מהם מצבי חירום ואיך מתחמקים ממכשול או יוצאים ממצבי חירום על הכביש, לא יהיה שינוי בנושא, כולם יסבלו. דבר כזה יצמצם את תופעות הטימטום על הכביש אבל תמיד יהיו כאלה שיכנסו לאוטו רק בשביל להגיע ממקום למקום, ישתו את הקפה שלהם ויעשנו את הסיגריה - ובסוף מד"א יאלצו לגרד אותם עם שפכטל מאיזה גדר או בטונדה.

איציק

הנחתך היא שהמדובר בחלק תקין לחלוטין והתקלה היא סוג של פגם בייצור המתייחס ליחידות מעטות ביחס, יכול להיות וגם יכול להיות שהמדובר בחלק שתכנונו או תהליך ייצורו הוא כזה שאינו יכול להבטיחו מפני כשל בתפעול. ההבדל בין שני הדברים הוא עצום ונוגע בעיקר לאחריות היצרן. הואיל ואני לפחות לא ראיתי הסבר לענין מקור התקלה, כי אז אותה הנחה שלך, מבחינתי אינה מבוססת ( כאן גם המקום להדגיש כי אם משתמע מדברי קודם כאילו מדובר כאן ברשלנות היצרן, אז משמעות זו ודאי אינה נכונה, כל עוד לא הוכח כי היצרן אכן התרשל ). יחד עם זאת כדאי לציין שלא נראה לי שעלתה טענה כאן מצד מישהו שטויוטה שונה מיצרנים אחרים בכל הנוגע לכשלי ייצור המחייבים ריקול. כל שנטען הוא שהריקול הזה של טויוטה בסה"כ מאשש את מה שצריך היה להיות מובן מאליו, היינו שאף אחד אינו חסין בפני תקלות או כשלים, אפילו לא טויוטה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...