Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שלא הייתה לו טויוטה מעולם ולא סביר שתהיה (ולא בגלל מה שקורה כעת), אני יכול להגיד שאני מוריד את הכובע בפני טויוטה. מיצובישי הסתירו במשך שנים דברים חמורים מכך ואין לדעת מה מסתירים יצרנים אחרים.

אגב, אפילו לפורשה (אהבת חיי :-)), כן פורשה, הייתה בעיה די חמורה עם המנוע בסדרת 996 ו997 (לא כולל טורבו, GT2 או GT3 בהן המנוע מבוסס על הGT1 היוצאת) וחברת פורשה לא מסכימה לשלם עבור התיקון אם הרכב יצא מאחריות (למרות שמדובר בכשל תכנוני) - http://www.rennteam.com/forum/page1.html?vs=24.

לכן, כל הסיפור עם טויוטה זה ניפוח של בעיה נדירה וסה"כ לא מטורפת ללא שום פרופורציה. אגב לגבי אותו שוטר שנהרג יחד משפחתו, הוא עצמו האשם העיקרי. ברגע שזה קרה, היה להם מספיק זמן להתקשר למשטרה (לא ברור אמנם למה, מה הם ציפו שהמשטרה תעשה?), מכך אנו למדים שהיה לו די והותר זמן להגיב בצורה הנכונה למצב המסוכן אליו נקלע. כפי שנאמר ע"י אחד מחברי הפורום, קודם בשרשור הזה וכפי שפורסם ע"י חברת טויטה עצמה, היה עליו לשלב לניטרל ולבלום את הרכב עד לעצירה מוחלטת ובמקרה קיצוני לדומם מנוע. שלא להזכיר את העובדה שהבלמים חזקים פי כמה מכח המנוע...

• תגובות 502
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלא להזכיר את העובדה שהבלמים חזקים פי כמה מכח המנוע...

אם זה היה נכון, אף אחד לא היה מסוגל לעשות BURNOUT

GT500_Burnout.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם זה היה נכון, אף אחד לא היה מסוגל לעשות BURNOUT

GT500_Burnout.jpg

לפעמים עדיף להחשב טיפש מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק...

פורסם
בתור אחד שלא הייתה לו טויוטה מעולם ולא סביר שתהיה (ולא בגלל מה שקורה כעת), אני יכול להגיד שאני מוריד את הכובע בפני טויוטה. מיצובישי הסתירו במשך שנים דברים חמורים מכך ואין לדעת מה מסתירים יצרנים אחרים.

אגב, אפילו לפורשה (אהבת חיי :-)), כן פורשה, הייתה בעיה די חמורה עם המנוע בסדרת 996 ו997 (לא כולל טורבו, GT2 או GT3 בהן המנוע מבוסס על הGT1 היוצאת) וחברת פורשה לא מסכימה לשלם עבור התיקון אם הרכב יצא מאחריות (למרות שמדובר בכשל תכנוני) - http://www.rennteam.com/forum/page1.html?vs=24.

לכן, כל הסיפור עם טויוטה זה ניפוח של בעיה נדירה וסה"כ לא מטורפת ללא שום פרופורציה. אגב לגבי אותו שוטר שנהרג יחד משפחתו, הוא עצמו האשם העיקרי. ברגע שזה קרה, היה להם מספיק זמן להתקשר למשטרה (לא ברור אמנם למה, מה הם ציפו שהמשטרה תעשה?), מכך אנו למדים שהיה לו די והותר זמן להגיב בצורה הנכונה למצב המסוכן אליו נקלע. כפי שנאמר ע"י אחד מחברי הפורום, קודם בשרשור הזה וכפי שפורסם ע"י חברת טויטה עצמה, היה עליו לשלב לניטרל ולבלום את הרכב עד לעצירה מוחלטת ובמקרה קיצוני לדומם מנוע. שלא להזכיר את העובדה שהבלמים חזקים פי כמה מכח המנוע...

אני גם כן חושב שהסיפור נופח, אני המשכתי לנסוע עם האוטו בידיעה שהדבר יחזור על עצמו כי ראיתי בו גורם אי נוחות ולא מסכן חיים, ואם טויוטה ישפרו את הכיסאות והעיצוב אני אשקול לקנות טויוטה שוב. אבל, אני חוזר על מה שאמרתי קודם, הפעם הראשונה למי שלא מוכן היא לא טריביאלית בכלל, ודבר חשוב אחר, בן אדם קיפח את חייו בגלל כשל תכנוני לא סביר, יכול להיות שהוא היה יכול למנוע את זה (אני לא מכיר את הפרטים) במיומנות יתרה, אבל הוא היה כשיר לנהוג וההתנהגות של הרכב לא תואמת את הציפיה ממנו (מהרכב) האשמה ברכב ולא בבן אדם.

פורסם
מה לדעתך עדיף? כשל בדוושת הגז או בדוושת הברקס?

לי התשובה ברורה.

אתה קשקשן..

הדוושה שוקעת אבל הרכב עדין מסוגל להאט ולעצור , יכולת הבלימה אינה נפגעת.

אבל אצלך העובדות כרגיל אינן משנות , התרגלתי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני גם כן חושב שהסיפור נופח, אני המשכתי לנסוע עם האוטו בידיעה שהדבר יחזור על עצמו כי ראיתי בו גורם אי נוחות ולא מסכן חיים, ואם טויוטה ישפרו את הכיסאות והעיצוב אני אשקול לקנות טויוטה שוב. אבל, אני חוזר על מה שאמרתי קודם, הפעם הראשונה למי שלא מוכן היא לא טריביאלית בכלל, ודבר חשוב אחר, בן אדם קיפח את חייו בגלל כשל תכנוני לא סביר, יכול להיות שהוא היה יכול למנוע את זה (אני לא מכיר את הפרטים) במיומנות יתרה, אבל הוא היה כשיר לנהוג וההתנהגות של הרכב לא תואמת את הציפיה ממנו (מהרכב) האשמה ברכב ולא בבן אדם.

משפחה שלמה נהרגה, אכן ממש ניפוח של הבעיה.

אלמלא חקירה של הרשיות בארה"ב , אני בספק אם טויוטה הייתה מודיעה על הבעיה, את התרבות היפנית הקפדנית והישרה כולם גילו כאשר נחשף סיפור ההסתרה ארוך השנים של מיצובישי.

כל העדיות מראות שטויוטה ידעו על הבעיה כבר שנה לפחות מתלונות של לקוחות, אבל למה לדייק בעובדות שוב, טויוטה הפכה להיות אתרוג מוגן אצל הרבה מאוד אנשים בעולם ופה בפורום.

פורסם

בסיפור שנופח התכוונתי לפאניקה שנוצרה סביב הנושא, קיבלתי טלפון מאמא שלי להפטר מהרכב היום וטלפונים מחברים לגשת בדחיפות למוסך (ולי יש קורולה שלא נכללה משום מה בריקול), לא המשפחה שקיפחה את חייה, לנושא המשפחה כן התייחסתי אח"ב אבל אתה בחרת להתעלם ולעקוץ.

פורסם

המשפחה נהרגה בעקבות חוסר הכשירות של אותו אדם לנהוג. אם הוא לא היה מסוגל לצאת מהמצב המצער ההוא, סביר להניח שמתישהו בעתיד הוא היה נקלע למצב מסוכן אשר עקב חוסר מיומנותו היה מוביל לתוצאות קשות.

אני באמת לא מבין למה הוא לא העביר לניוטרל וסיים את כל הסיפור בקצת זיעה קרה. האם נכנס לפאניקה כל כך גדולה שלא יכל לפעול? אם כן, כיצד יצר קשר עם המשטרה (ולשם מה?)?

אני אגיד לכם עוד דבר, אם כולנו נפקיד את חיינו בידיהן של חברות מסחריות, חוקים, תקנות וכדומה, סופנו יהיה דומה. זה מזכיר לי את השמנים בארה"ב שתבעו את מקדונלדס בטענה שרשת המסעדות אשמה במשקלם החריג (וכנגזרת במצבם הבריאותי).

פורסם
... מיצובישי הסתירו במשך שנים דברים חמורים ...

.. סיפור ההסתרה ארוך השנים של מיצובישי..

.

קצת סטייה מנושא השרשור,אבל,מה זו ההסתרה הזו של מיצובישי שהוזכר כאן יותר מפעם אחת?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

אלמלא חקירה של הרשיות בארה"ב , אני בספק אם טויוטה הייתה מודיעה על הבעיה, את התרבות היפנית הקפדנית והישרה כולם גילו כאשר נחשף סיפור ההסתרה ארוך השנים של מיצובישי.

מזל שיש לך ספק.

כמה קל זה להפנות אצבע מאשימה ליצרן יפני מסויים ולהכליל מולו את כל היצרניות האחרות מאותה ארץ.

מעניין אותי אם פיז'ו הייתה עולה לכותרות בגלל כשל כזה או אחר היינו יכולים להגיד שכל היצרנים הצרפתים הם טמבלים גמורים.

טויוטה הפכה להיות אתרוג מוגן אצל הרבה מאוד אנשים בעולם ופה בפורום.

אמר מנכ"ל עמותת "צרפתיות..וכל שאר העולם".

או שנכון להגיד, העולם (כולל אנשים כאן בפורום) טועה בבחירת האתרוג.

פורסם

טוב,אולי לפחות עכשיו המכירות יירדו וטויוטה יפסיק להיות יצרנית הרכב מספר 1 בעולם גם בתחום המכירות וגם בתחום האמינות , וייתן גם ליצרנים אחרים את הכבוד הנ"ל.....למשל לסובארו או לניסן....:)

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מזל שיש לך ספק.

כמה קל זה להפנות אצבע מאשימה ליצרן יפני מסויים ולהכליל מולו את כל היצרניות האחרות מאותה ארץ.

מעניין אותי אם פיז'ו הייתה עולה לכותרות בגלל כשל כזה או אחר היינו יכולים להגיד שכל היצרנים הצרפתים הם טמבלים גמורים.

אני לא מפנה את האצבע, הרשיות החוקרות של ארה"ב עושות את זה .

הדגשתי קטע בהודעה שלך מעלה , והתגלגלתי מצחוק, אתה יכול לנחש למה ?

ואם כותב BMW על אמינות הצרפתים , צא ולמד, ברגע שטויוטה הודיעו על ריקול לאיגו, יצא ריקול מיידי לכל רכבי PSA אשר מורכבים על הקו של טויוטה, משמע ה C1 וה 107 , לא סיפורי שטיחים ולא נעלים, ריקול מיידי לתיקון.

פורסם

http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=125993&lb=0

הסיפור האמיתי אשר מתגלגל ברקע מראה סימנים של הסתרה של עשור על הבעיות אשר היו ידועות לטויוטה.

שירשור די מדהים עם סימוכים שונים בנוגע לפרשה.

בנימה אישית, חבל שארנון נטש את הפורום ועבר לשדות זרים , מהשירשור הנוכחי אני יכול להבין מדוע.

פורסם
המשפחה נהרגה בעקבות חוסר הכשירות של אותו אדם לנהוג. אם הוא לא היה מסוגל לצאת מהמצב המצער ההוא, סביר להניח שמתישהו בעתיד הוא היה נקלע למצב מסוכן אשר עקב חוסר מיומנותו היה מוביל לתוצאות קשות.

אני מצטער מראש, אבל תשובה כל כך מתנשאת ואינפנטילית לא קראתי כאן כבר הרבה זמן. אפשר לחשוב שהקהל הממוצע של קורולה בישראל ובעולם הוא חובב נהיגה מושבע שמינימום מעביר הדרכות עם ראלי פעמיים בשבוע או משחק ב- Need for Speed פעמיים ביום (יש כל מיני צעירים שחושבים שהוא מלמד משהו).

חבוב - אני מציע שמהר (כלומרschnell בכתיבה נכונה) תיזכר בקרב מי אתה חי. גם אם אתה סופרמן של נהג עם תגובות חדות כתער, אני מניח שגם רבים ממשתתפי הפורום הזה, אירוע של גז לא מבוקש היה מפתיע לכמה שניות, והיה לוקח להם קצת זמן להבין מה לעשות. אולי הזמן הזה היה מספיק ואולי לא. תלוי אם יש לפניהם מרחק של 100 מ' או ילד שקפץ לכביש. אפשר לחשוב שמישהו אי פעם מכין את הנהגים לארוע של לחיצת גז ללא הזמנה...

עריכה:

ובקשר ללינק שהביא CX - מעניין לשמוע את תגובתו של רוני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...