Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתם תמיד נותנים חוות דעת מקצועית אז רציתי לשמוע מה אתם חושבים.

קניתי ביולי האחרון צמיגים של michelin היום להפתעתי גיליתי חתך של 5-6 ס"מ על אחד הצמיגים. מכיוון שבכל מקרה הייתי צריך ללכת לתקן פנצ'ר ביקשתי שיבדקו גם את זה. החבר'ה טענו שזה נראה כמו משהו שנגרם כתוצאה מכניסה לבור.

עכשיו, על פניו בעין לא מקצועית (כמו שלי) זה נראה טוב נו... הם טענו שחייבים להחליף את הצמיג וכך עשינו.

אני סומך על החבר'ה האלה במאה אחוז פשוט אני מנסה להרגיש טוב עם זה שקניתי עכשיו צמיג חדש ביוקר. מה דעתכם? הכרחי להחליף? (תמונה למטה)

בנוסף, אם יש פה מומחה צמיגים זה נראה פאק של הצמיג או באמת כניסה לבור? שוב אני מנסה לנחם את עצמי שזה לא אשמתי אבל אני מודע לכך שזה כנראה כן אשמתי.

בכל אופן תודה.

נ.ב - החתך כמובן לא הגיע לצד שני אבל היה סימן כהה בחלק הפנימי בדיוק במיקום החתך.

34gt0fb.jpg

פורסם

קרע בדופן הצמיג עלול להביא לקריסת הצמיג ולכן אין לתקן וחובה להחליפו בחדש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

היית צריך לראות את הצמיג כשהוא מפונצר היית מגלה דברים שלא היית מאמין .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• תוכן חדש...