Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בטוח. הנסיון שלי עם האחים שלהם ממס הכנסה הוא שאם אתה צודק ופראייר, תשלם כמה שהם דורשים! ואם אתה עקשן ומוכן ללכת "עד הסוף" פתאום יקחו ממך את המס הנכון. אז בהחלט יתכן שה"נחמדות" מופנית רק כלפי מי שחושף שיניים.

:turn-l:
פורסם

ארץ אוכלת אזרחיה, אני מסכים, אבל אם לא נשאר בחזקת "דון קישוט" בכל נושא נוכל להצליח.

רק משוגעים ובעלי חלומות הצליחו להזיז פקידים ממשלתיים מכסאותיהם.

לאחר שתגמר הסאגה הפרטית שלי יהיה לי המון מה להגיד, תאמין לי

מירוצי מכוניות

פורסם
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!

איתך בדרכך הצודקת, בהצלחה.

לפני שבוע קבעו שומה לאופל gt בסך 12000$ הבחור שילם 1500$ וכמו שאתם בטח כבר יודעים הרכב במצב ירוד וחלוד.

ההצהרות של המכס הינם לא יותר ממס שפתיים, ביד חזקה ובזרוע נטויה, ויש עוד נופלים לצערי, כך שלא בא לציון גואל. יוס

פורסם
ארץ אוכלת אזרחיה, אני מסכים, אבל אם לא נשאר בחזקת "דון קישוט" בכל נושא נוכל להצליח.

רק משוגעים ובעלי חלומות הצליחו להזיז פקידים ממשלתיים מכסאותיהם.

לאחר שתגמר הסאגה הפרטית שלי יהיה לי המון מה להגיד, תאמין לי

היום ביקרתי בנמל אשדוד לקביעת שומה לאופנוע של לקוח.

טרם קבעתי מה הסכום הראוי לשומת הכלי אלא בשלב זה להלן עידכונים רלוונטיים:

לאחר דין ודברים והתעקשות, קבלנו את השומה שערך שמאי המכס.

לאחר קבלת מידע נוסף, אערוך שומה נגדית ויוגש ערר על הקביעה באם אכן תהיה שונות בין שומתי לבין שומת השמאי מטעם רשות המיסים.

פורסם

הבעייה של כולנו אלה אותם פראיירים שמביאים מכוניות מלוקקות לקישוט בבית (אני ממש אבל ממש לא נגד) ושקורעים להם את הצורה במכס עם זזלטין ,משלמים מכס של 150000 ש"ח (מאה חמישים אלף ) על 450 SL מודל 1980 ויוצאים גם עם חיוך מהמכס

מה אתם חושבים שפקידי המכס מטומטמים?

ישר הם עושים הכללות.

או כמו כמה חברים שמקטרים,צועקים,מייללים ולבסוף משלמים כמו "טאטאלה" את הסכום ,מאיימים איומי סרק על המערכת (בפורום במיוחד כולם גיבורים) מה חושבים עלינו אנשי המכס?

אני אגיד לכם מה הם חושבים

שכל מי שמביא רכב אספנות הוא מיליונר בפוטנצייה,זה הרושם שכמה חברים השאירו שם ואח"כ תצהיר שאין לך אחות.

בתחום שבו אתה נלחם נגד רשות אתה חייב להיות מאוחד ,אם לא אחד יצליח אבל הרוב הדומם לא!!!

זה צריך ללמד לקח את כולנו.

זו דעתי

לילה טוב

מירוצי מכוניות

פורסם
הבעייה של כולנו אלה אותם פראיירים שמביאים מכוניות מלוקקות לקישוט בבית (אני ממש אבל ממש לא נגד) ושקורעים להם את הצורה במכס עם זזלטין ,משלמים מכס של 150000 ש"ח (מאה חמישים אלף ) על 450 SL מודל 1980 ויוצאים גם עם חיוך מהמכס

מה אתם חושבים שפקידי המכס מטומטמים?

ישר הם עושים הכללות.

או כמו כמה חברים שמקטרים,צועקים,מייללים ולבסוף משלמים כמו "טאטאלה" את הסכום ,מאיימים איומי סרק על המערכת (בפורום במיוחד כולם גיבורים) מה חושבים עלינו אנשי המכס?

אני אגיד לכם מה הם חושבים

שכל מי שמביא רכב אספנות הוא מיליונר בפוטנצייה,זה הרושם שכמה חברים השאירו שם ואח"כ תצהיר שאין לך אחות.

בתחום שבו אתה נלחם נגד רשות אתה חייב להיות מאוחד ,אם לא אחד יצליח אבל הרוב הדומם לא!!!

זה צריך ללמד לקח את כולנו.

זו דעתי

לילה טוב

דני, הפריירים לא מתים הם רק מתחלפים. מי שנהנה שהמכס מכניס לו יד לכיס וגורם לו לפרוק תכניות חיסכון זה עיניין שלו ,מהכרות שלי אותך ושלך אותי שנינו יודעים שברגעי האמת אנחנו ניתן מלחמה ולשם כך נגייס את מיטב המוחות בתחום.אתה כרגע ראש החץ אבל בעקבותיך אני (הרכב יעשה עליה בעזרת השם) ועוד אי אלו שלא יתנו לרמות אותם."הציבור מטומטם והציבור ישלם" לא בבית ספרי.

פורסם

לפני שבוע קבעו שומה לאופל gt בסך 12000$ הבחור שילם 1500$ וכמו שאתם בטח כבר יודעים הרכב במצב ירוד וחלוד.

יוס

לפני כחודש התעניינתי ברכב כזה מאזור טקסס ( דרוש שיפוץ אבל נראה לא רע חיצונית ובמצב נסיעה ) , מחיר

המכירה 1800$ לפני מו"מ.

איך לעזאזל הם הגיעו לשומה 12000$ ?

פורסם

מה כל כך מפתיע? SL 450 נקנתה בסן דייגו אצל אספן פרטי בהעברה בנקאית בסך של 12000$ (רכב עם 3000 מייל) אוחסן במחסן נטול חמצן, רמת רכב ייצוגי.

הבן אדם הצהיר על הסכום וחטף 150000 ש"ח מכס שילם וחייך (חסרים מפגרים?) ,מה אתה מתפלא?

מירוצי מכוניות

פורסם
התיק שלי ידון ב21 לאפריל בנוגע לערעור שהגשתי

כולי אוזן, איך היה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם לי 2 אוזניים לחץ דם ושומנים בדם ,אז מה חדש?

בשעה 15.00 מספרי הטלפון של המכס באשדוד צלצלו וצלצלו ואין עונה:evil:

ננסה מחר

רגוע רגוע:shock::shock:

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...