Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק עם הכניסות הנ"ל והתקציב הוא בערך 500 ש"ח.

ואם אפשר גם המלצה לחנות לקנות אותו עדיף חנות מאיזור של חיפה..

פורסם

תקציב נמוך. במחיר הזה אתה לא יכול לקנות כמעט כלום חוץ ממערכת שהיא לא מותג.

תכפיל תתקציב וקח PIONEER סדרה 4,5

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

ההצעה של מוטי מעולה,אם כי הייתי כבר לוקח לפחות את הפיוניר 4050UB במחיר של 630 שקל,תצוגה הרבה יותר סבירה מאשר ה 3050 המשעמם הזה,יציאה נוספת למגבר,שליטה על עוצמת הסאב,ונידמה לי שחיתוכי LPF/HPF שאין ל3050 ובזה אני לא בטוח,זאת דעתי בכל אופן.במחיר הזה לא תמצא מכשיר טוב יותר (בתנאי שאתה לוקח חדש) שעונה על הדרישות הנ"ל.

פורסם

תקפוץ לליאור מולטימדיה בעיר התחתית ( בימאים ), ותבדוק את המחירים אצלו.

בעיקרון התקציב שלך ממש נמוך, והיתי מציע לך לחסוך בכדי לקנות את הפיוניר 4050.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...