Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום במהלך הנסיעה, נכבה לי הרכב, עצרתי בצד, והזמנתי שירותי דרך.

הגרר הגיע חנה מקדימה, ומהצד. ניסה להעלות את הרכב עליו, אך הגלגל הימני קדמי החליק מהסקטים, והחליק פנימה.

כתוצאה מכך, הרכב נפל עם הטמבון על הגרר עצמו, והחלק הקדמי ניזוק. הורדת הרכב באותו הרגע היתה הכי מסורבלת. הגיע בחור נוסף (מטעמי הגרירה), ועזר להוריד, כאשר במהלך ההורדה, האוטו נפל לגמרי על הטמבון, ומעך אותו. הטמבון עכשיו רופף, ולא מוחזק היטב. לאיש גרירה לא חתמתי על טופס הגרירה.

מה אני עושה הלאה? את מי אני תובע, ומה עושים במצב כזה?

כמובן שהכל מצולם, וחלק מהדו שיח גם מוקלט.

צירפתי תמונות כאשר הוא רק נפל, ועדיין מוחזק ע"י הטמבון. בתמונות עדיין הטמבון לא נמעך, רק טיפה נהרס. את שאר התמונות צילמתי במצלמה נורמלית, אך היא לא עלי כרגע.

עם חברת הגרירה עדיין לא דיברתי (קוראים להם שירותי דרך או משהו כזה, שעוברים 24 שעות).

תודה מראש לכל העוזרים, וערב טוב.

220120102222.jpg

22012010(002)111.jpg

22012010(001).jpg

פורסם

תוציא להם מכתב ותבקש בנימוס פיצוי בעבור הנזק שנגרם לך בשוגג.

אם הם לא יסכימו או יערימו קשיים, אז נחשוב ביחד מה לעשות, השלב הראשון הוא פניה מנומסת בכתב.

פורסם

פניה למי? לביטוח (AIG)? או לחברת דרכים שהם הגוררים?? כמובן שיום ראשון אני אפנה אליהם, אבל השאלה אם אני צריך לתקן את הנזק עצמאית, ואז להגיש חשבונית, או שצריך ללכת למוסך שיאמר מה הנזק, ומה הסכום, ואז לבקש מהם עבור התיקון?

מה שאני פוחד זה שהם יתנערו מהאחריות, או שלא יסכימו לשלם עבור הנזק הכולל, אלא רק השתתפות חלקית.

פורסם

פניה לחברת הגרירה, הם גרמו לנזק והם אחראיים לתיקונו.

יש לך תמונות שמוכיחות את קיום האירוע, להערכתי הם לא יוכלו להתנער מאחריות.

פורסם

תפנה לסוכן, שידבר איתם.

אם נגרם לך נזק אין מנוס אלא להגיש תביעה כנגד הגרר. פניה מנומסת לפי דעתי לא תגרום לכלום, אך אם תלך לבית משפט אתה חייב להראות שעשית את כל המאמצים על מנת להמנע מתביעה.

בהצלחה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אנשים משלמים ממיטב כספם על גרירה וכשקורה מקרה כמו זה לדוגמה אתה חושב שהם יתנערו ?

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

זה לא שאני משלם לגרר. זה חלק מהפוליסה שאם אני נתקע, יגיע גרר.

ואין לי ספק שהם ינסו להתנער, פשוט השאלה איך הולכת הפרוצדורה של התביעה אם בכלל.

אני אנסה קודם כל יום ראשון טלפונית. ונראה מה הם אומרים. אני לא יודע אם יש צורך לפנות לחברת הביטוח. קודם כל פניתי לחברה שמטפלת בגרר.

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לשלוח מכתב גם לחברה של הגרר וגם חברת הביטוח.

חברת הביטוח גם אחראית במידה מסויימת על הנזק שנגרם לך - למה? כי הם אלה שבחרו לעבוד עם חברת הגרר הזאת ולפי דעתי הם יעזרו לך בנושא.

אל תתחיל עם בית משפט ואיומים כל עוד לא שמעת מהם שום הצעות - אני דיי בטוח שיש לכם נוהל מסוים למקרים כאלה.

וגם אל תסיק מסקנות מיותרות כמו - "הם ינסו להתנער" כל עוד בעצם אתה לא עשית כלום והם לא עשו כלום.

סה"כ אתה צריך לקבל משהו שמגיע לך ובנוסף לכך יש לך תמונות טובות.

ד"א מה היית התגוובה של הגורר לגבי המקרה?

פורסם

התגובה של הגורר היתה ש"קורה שיש תקלות, שום דבר לא מושלם", משהו בנוסח הזה. הוא יודע שזה קרה באשמתו, אך הוא טען כל הזמן שלא נגרם נזק, והכל יהיה בסדר. כל זה עד אשר ניסינו למשוך את האוטו, ואז באמת כבר לא היה לו מה לאמר. אני מצרף את תמונות ההמשך בנוסף.

זה לא עיניין של החליק ממים או משהו, הכיוון של הגורר לרכב לא היה טוב, והוא לא ראה מתי האוטו נופל מהליפטים, ולכן האוטו באמת נפל שם. הוא היה צריך להסתכל טוב יותר ולכוון בצורה תקינה.

IMG_0547333.JPG

IMG_05431111.JPG

IMG_054522222.JPG

פורסם

גש במהירות למשרדי חברת הגרירה בקש לדבר עם האחראי שירות/לקוחות/פניות ציבור/מנכל ספר לו את שקרה, הצג בפניו את התמונות ודרוש פיצוי על הנזק לרכב.

מתגובתו תדע מהו הצעד הבא שלך, ייתכן והוא לא יתחמק וייתכן שכן. תן לו צ'אנס ותדע איך עליך להתקדם.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

תלמד כלל: פעל תמיד מתוך הנחה שמה שתעשה או שתכתוב - יגיע לבית משפט.

לכן, עליך תמיד לנהוג בתום לב ובצורה שקולה, בית משפט תמיד רוצה לראות שנתת הזדמנות לצד השני לתקן את העוול שגרם לך.

כדי להראות 'נחמד' בפני השופט, תפנה אליהם בבקשה מנומסת לתיקון הנזק, אם זה עזר - מה טוב, לא עזר - אתה מתחיל לבנות להם תיק שמבוסס על התמונות שצילמת ועל הפניות המנומסות בכתב לחברת הגרירה.

שווה גם לידע את סוכן הביטוח על העניין.

פורסם

תודה רבה לכולם, אתחיל בפרוצדורה מחר. אעדכן לגבי מה קורה עם זה.

שאלה נוספת, סביר להניח שהכיוון פרונט או האיזון גלגלים נהרס (מחר אבדוק זאת), גם בקשר לזה החברת גרירה צריכה לשאת בעלויות?

פורסם

בשלב ראשון מכתב רשמי מטעמך, ואם לא יעזור, אז עו"ד ידאג לך לפיצוי על כל ההוצאות בהחזרת הרכב למצבו, נזקים, אובדן ימי עבודה בריצות ותיקונים, ועוגמת נפש.

שמור את כל הקבלות על הוצאות הקשורות בתיקונים ישירות או בעקיפין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...