Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא שמתי לב לשוטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו אני אחד הלחוצים..

לפני חודש ככה נסעתי לי ולא שמתי לב לשוטר שהיה בניידת שלו מלפני והושיט יד מהחלון (בכוונה לעצור בצד. כך אני חושב).

זה היה ליד צומת ופשוט נסעתי ועוד ברמזור מתחלף לאדום. השוטר לא הפעיל את הצקלקה שלו ולא דיבר במיקרופון ולא כלום, לא שגם ממש שמתי לב אם הוא נסע אחרי זה.

בקיצור היום אני בא הבית ואני רואה מכתב של דואר רשום על שם אמא שלי.

מיד נלחצתי התקשרתי לאמא שלי לראות אם היא מצפה למכתב והיא אמרה שלא, בכל מקרה אני מאוד רוצה לקוות שזה לא מהמשטרה.

האם יש מצב שהמשטרה שלחה מכתב לאחר חודש?

תנסו להרגיע אותי עד 4 וחצי שאני ילך לראות מזה המכתב הזה.. בבקשה :]

פורסם

תילחץ או לא זה לא ישנה את תוכן המכתב. עכשיו תבחר, אופטימי או פסימי? (אם זה משנה בכלל)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אין לך מה לדאוג.

תהיה רפוי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
האם יש מצב שהמשטרה שלחה מכתב לאחר חודש?

תנסו להרגיע אותי עד 4 וחצי שאני ילך לראות מזה המכתב הזה.. בבקשה :]

עוד 4 שעות ו 20 דקות תדע את התשובה בעצמך.

אף אחד כאן לא נביא ולא יכל לומר לך ממי קבלת את המכתב הרשום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

just lie back and think of england:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
just lie back and think of england:twisted:

WHAT THE FUCK? :lol:

___

אם רצית לדעת אם זה הגיוני ששולחים מכתב חודש אחרי אז כן,לפעמים קיבלתי דוח לאחר חודשיים ומעלה.

אבל קשה לי להאמין לסיפור הקצת הזוי שלך,כי אם הוא היה רוצה לעצור אותך,הוא היה נוסע אחריך...פשוט

פורסם
שתה כוס מים קרים ותרגע. אחרי שתראה את המכתב הרשום (אולי זה צו מילואים :twisted:?) תדווח.

חוץ מזה - ייתכן שהשוטר סתם גרד בראשו.

מה הסיכוי שאמא שלו תקבל צו מילואים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכותרת של השרשור, זה בערך מה שאמרתי לשוטר שעצר אותי כאשר ביצעתי פרסה במקום אסור.

למה עשית כאן פרסה? - כי לא ראיתי אותך.

לא עזר לי עם הדו"ח, אבל השוטר חייך מתחת לשפם. :lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...