Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את המכשיר הבא

http://cgi.ebay.com/8-in-1-Portable-Lithium-Battery-Pack-10000mAH-B83_W0QQitemZ320404179498QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item4a9993ca2a

אני בטוח שאין סיכוי שהקיבולת היא 1000mah.

פתחתי אותו ובפנים יש סוללת li-ion 3.7

אך לא רשום בשום מקום קיבולת.

האם יש דרך לדעת בצורה מדוייקת מה הקיבולת?

אולי לפי מידות והשוואה?

חשבתי לרוקן לחלוטין ולהטעין באמפרז ידוע ייתן משהו.

אבל לרוקן לחלוטין יזיק לסוללה.

הצעות

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

1000mah זאת לא הקיבולת, זה ההספק. ז"א שהסוללה יכולה לספק 1000 מילי אמפר במשך שעה אחת.

גם נתון זה לא אומר כלום, בגלל שיכול להיות שקיבולת הסוללה היא כזאת שאם תצרוך 1 אמפר היא תתרוקן כבר אחרי חצי שעה.

פורסם

MAH זה כן הקיבולת של הסוללה, ההספק נמדד בוואטים (WATT).

ולפי נוסחה פשוטה של הספק ומתח (V) אפשר לחשב לכמה זמן תספיק סוללה כלשהי (לצערי אני לא זוכר את הנוסחא)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מרק צודק.

חד הבחנה חוש חש הבלש.

אני טעיתי

מוצהר 10000 mah

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

צריך גם לשים לב שהסוללה היא 3.7V ומתח המוצא הוא 5V. אם המארז הזה מפיק כמוצהר 10000 mAh במתח של

5 וולט, נפח הסוללה צריך להיות הרבה יותר - 13500 mAh בהנחה שהממיר dc-dc ביעילות 100%, ועוד הרבה יותר, כי הממיר איננו ביעילות 100% אלא רחוק מזה.

בקיצור, קל לכתוב 10000 mAh.

:turn-l:
פורסם
קיבלתי את המכשיר הבא

http://cgi.ebay.com/8-in-1-Portable-Lithium-Battery-Pack-10000mAH-B83_W0QQitemZ320404179498QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item4a9993ca2a

אני בטוח שאין סיכוי שהקיבולת היא 1000mah.

פתחתי אותו ובפנים יש סוללת li-ion 3.7

אך לא רשום בשום מקום קיבולת.

האם יש דרך לדעת בצורה מדוייקת מה הקיבולת?

אולי לפי מידות והשוואה?

חשבתי לרוקן לחלוטין ולהטעין באמפרז ידוע ייתן משהו.

אבל לרוקן לחלוטין יזיק לסוללה.

הצעות

תודה

ריקון הסוללה בעזרת אמצעים פרמטיבים כגון מנורה,מנוע,נגד ללא דף נתונים של ייצרן הסוללה שבו נראה גרף המתאר בציר אחד את מתח הסוללה ובציר השני את ריקון הסוללה בשעות בתלות בעומס לא תוכל להסיק מהי קיבולת הסוללה.

בעומס X זמן הריקון יכול להיות Y שעות ובעומס XX זמן הריקון יכול להיות YY שעות.

כמו כן במידה ותחבר מנורה או עומס אחר לסוללה הזרם שיצרוך הצרכן יהיה נניח 200 מיליאמפר ולאחר שמתח הקטבים יירד גם הזרם שצורך הצרכן יישתנה לכן זו לא בדיקה נכונה.

ריקון הסוללה למתח נמוך מידי עלול במקרים רבים לגרום נזק בלתי הפיך לסוללה.

חבר את הצרכן שלך לסוללות לאחר טעינה ובדוק כמה זמן הצרכן שלך עובד עד שמנתק המעגל נכנס לפעולה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבעיה שאין מעגל כזה.

אני צריך לרכוש אחד ולחבר.

לינק לרכישה יעזור מאוד.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...