Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע כמה זמן אני יכול להשאר אם רכב שהבאתי מחו"ל בארץ??

אני כמעט בטוח שרכב מיובא מחו"ל חובה שישאר בבעלותך שנתיים

פורסם

אני לא מדבר על לייבא רכב ולרשום אותו בארץ..

אני מתכוון בתור תייר שנוסע ממדינה למדינה ועכשיו אני עובר דרך הארץ כמה זמן חוקי אני יכול להיות אם הרכב בארץ?

פורסם

עם*

אם הבנתי אותך נכון ואתה מתכוון לרכב עם לוחיות רישוי זרות - עד 4 חודשים (מניין החודשים מתאפס עם כניסת שנה קלנדרית חדשה). יש יוצאי דופן (סטודנטים, למשל).

פורסם
עם*

אם הבנתי אותך נכון ואתה מתכוון לרכב עם לוחיות רישוי זרות - עד 4 חודשים (מניין החודשים מתאפס עם כניסת שנה קלנדרית חדשה). יש יוצאי דופן (סטודנטים, למשל).

וכמה זמן יש לסטודנט?

ואם אני עובר את הגבול לסיני וחוזר זה מחדש לי לעוד 4 חודש?

פורסם
וכמה זמן יש לסטודנט?

ואם אני עובר את הגבול לסיני וחוזר זה מחדש לי לעוד 4 חודש?

לסטודנט מותר להחזיק את הרכב לכל תקופת הלימודים ואפילו קצת יותר. אבל לעיניין כזה צריך להוציא אישורים מסויימים (ולשלם). בקשר למעבר הגבול לסיני, אל תחשוב שאתה הראשון שחושב על זה :lol: עליך להוכיח שהותך בחו"ל לפנות שנה. ובכלל, הכנסת רכב ממדינה ערבית היא לא פרוצדורה שאני ממליץ לך להתנסות בה :roll:

פורסם

אפילו אם אין לי אזרחות ישראלית?

אני מדבר בתור תייר אני גם צריך להוכיח שהייתי שנה בחו"ל?

תודה רבה לכם על העזרה!!

פורסם

במקרה של אדם הנכנס תחת ויזת תייר, ניתן להשאיר את הרכב בישראל למשך תקופה של 6 חודשים או עד שתפוג האשרה (ויזה). במידה ומותר לך להשאר מעבר לתקופה הזאת, תוכל לבקש הארכה למשך 6 חודשים נוספים.

פורסם

לא לשכוח שצריך להפקיד במכס את מלוא שיעור המיסים הנדרשים על הרכב.

המיסים יוחזרו אם הרכב יצא במועד מהארץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

במקרה שהרכב נעצר לבדיקה ע"י שוטר, ולוחית הרישוי לא מופיעה במסוף המשטרתי- איזה מסמך הנהג צריך להציג כדי להוכיח שהרכב נרשם כדין בכניסה לארץ והוא לא סתם הרכיב לוחיות רישוי פיקטיביות?

• תוכן חדש...