Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

3 שאלות:

1. משום מה במספר חנויות חלפים אומרים שאין להם פילטר דלק לפרמסי - מישהוא יודע אם הוא כמו 626\לנטיס?

2. האם זה מסובך להחליף לבד?

3. האם אפשרי להחליף חיישן חמצן לבד (ללא ליפט)?

תודה רבה,

שמעיה...

פורסם

במנועי 2.0L בנזין אין צורך להחליף את פילטר הדלק כחלק משיגרת הטיפולים.

הפילטר למיטב זיכרוני בחלק מהדגמים הינו חלק אינטגרלי ממשאבת הדלק הטבולה במיכל הדלק.

פילטר דלק דומה מותקן במזדה 323 BJ.

בכול מקרה מומלץ לבדוק במוסך מורשה לפי מספר השילדה איזה פילטר מותקן ברכב שלך במידה ויש צורך להחליפו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אלה הנחיות הייבואן בארץ אבל לפי הנחיות הייצרן אין צורך להחליפו.

בכול מקרה בקילומטרא'ז שציינת אני ממליץ לבצע את החלפת הפילטר. שוב פעם כפי שרמשתי קודם לכן בדגמים מסויימים ייתכן שהפילטר הינו חלק אינטגרלי ממשאבת הדלק ולפעמים הייצרן לא מוכר רק פילטר דלק בנפרד אלא יש צורך בהחלפת המשאבה.

אני לא מתפלא שלא הצלחת לרכוש את הפילטר בחנויות. נסה במוסך המורשה.

פורסם

אינני יודע האם הרכב שלך מצוייד בשני חיישנים או אחד קרי אחד לפני הממיר ואחד אחורי הממיר הקטליטי.

בשביל להחליף את החיישן מומלץ להרים את הרכב על ליפט או בוקים.

על סמך מה החלטת שיש להחליף את חיישן החמצן ?

• תוכן חדש...