Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שלום רב לכם,

אני כרגע בתהליכי הוספת מגבר למערכת, ומחפש ייעוץ לגבי כבלים לרמקולים.

היות והמערכת שלי כרגע בתצורת סראונד, אני צריך להעביר מהמגבר קדימה 3 זוגות.

שמתי עין על הכבל הבא- Eurocable 06N25

אפשר לראות את המפרט שלו פה:

http://www.zapaudio.com/distribution/marques/eurocable/Eurocable.pdf

(עמוד 16)

רציתי לדעת -

1) האם מישהו מכיר את החברה הזו? האם הכבלים שלהם שווים משהו?

2) האם ישנו חיסרון לכך שכל ששת הגידים רצים ביחד? האם הם מייצרים יותר רעש?

3) איזה המלצות יש לכם לגבי כבלי רמקולים לסראונד? (עם התחשבות בהתקנה קלה וכמה שפחות כבלים רצים)

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

משתמשים בכבלים של המיקרופונים שלהם בחברות מקצועיות.

כבלים סבבה. לא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

לגבי כבלים של רמקולים.

אין לי נסיון איתם. אבל תקח בחשבון שזה כבל עבה!@!

יש לך 6 כבלים של 2.5 מ"מ בתוך עטיפה אחת. לפי האתר העובי של הכבל הזה הוא כ 1.4-1.5 ס"מ.

ולא קל להעביר כבל כזה. ולכופף אותו.

ואחרי ההשחלה אתה צריך לפצל אותו ל 3 הרמקולים. ואז אתה צריך להלביש על כל זוג שרינק שיאחד אותם. ויגן עליהם. ולשלוח אותו לכל רמקול. לדלת / לקורה / וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סאונדמן - באמת לא לקחתי בחשבון מה קורה כשאני צריך לפצל אותם, זה בהחלט שיקול לטובת כבל רגיל של זוג.

מוטי -

תצורת סראונד משמע - ימין שמאל סנטר מקדימה, אחוריים וסאב מאחורה, כל רמקול מקבל סיגנל דיסקרטי (כמו במערכת קולנוע ביתית- האחוריים הם לא הכפלה של הקדמיים)

השינוי מבחינת הכבלים הוא רק התוספת של רמקול סנטר מקדימה, כל השאר זהה למי שמחבר קדמיים + אחוריים + סאב (בעצם למה שמישהו יעשה כזה דבר? :-))

מה זה אומגה אודיו 1.5 ואיפה אני משיג את זה?

• תוכן חדש...